neden uyumuyosun artık :( :( :( :( :(

tatli uykular bebise umarim uzuuunnnn bir uyku çeker de anneyi sevindirir...

agzına saglık bitanemm
bu aralar bunu duymaya çok ihtiyacım varrr..
eskiden olsa şuan gece keyfi olarak otururdum keşke ozamanlardada yatsaymışım

Benim kızım şu an 2 aylık önceleri bizde de aynı sıkıntı vardı. gece genelde uyumaz ama gündüz horul horul uyurdu. 40ını geçtikten sonra aynı sizin bebişinizin zamanlarında ben de 2 3 gün aynı sıkıntıyı yaşadım fakat sonra anladım ki bu bir geçiş dönemiymiş bebeğim artık gece ve gündüzü ayırt eder oldu. Geceleri Allaha şükür sıkıntısız rahat uyuyor ve gündüzleri daha çok uyanık kalıyor.
Bir de geçen tvde bir uzman anlatıyordu bebekler doğduktan sonra onları sessiz sakin ortamda uyutmaya çalışırız aman çıt çıkmasın deriz ama bebek tam tersi böyle ortamda daha zor uyur çünkü anne karnında 7/24 gürültü olan ortamdan gelmiştir demişti. Uyutma şeklini bilmiyorum ama bulunduğu ortamda white noise (netten bulabilirsin) olursa belki bebişini rahatlatabilir.

bende bunu aratırken gördüm konunu. herkesin bebeği başta öyleymiş sonra düzelmiş. benimki son iki aya kadar maşaallahı vardı yavrumun..belliydi uyuduğu saatler ve uyanmayacağı anlar...diş çıkarma zamanında bile böyle yapmadı.

benim bebeğim 12 aylık oldu hiç yormayan bir bebek iken bir aydır hatta iki aydır uyumamak için direniyor (uykulu bakmasına rağmen)
geç uyuyor mesela 2-3 , yada 3-4 gibi, (bir kaç saat uyuduğunda zaten saat başı emmeye kalkıyor o ayrı)ben saat başı yada iki saatte bi emzirmenin lafını bile etmiyorum.
örneğin 3 te uyutmayı başardıysam 4 de uyanıyor yada 5 te, taaaa öğlen 1 e kadar.. hatta daha bıraksan durur,

çok öfkelenmeye başladım bende artık. neler oldu bize anlayamıyor cevap bulamıyorum,ağrı,rahatsızlık vs zannetmiyorum, oturup oynuyacak,bakacak edecekk,uyumaya düşman oldu gözleri kapanıyor o anda hemen parmaklarını saymaya başlayor yada bişeyler buluyor dağğıtmak için..
geceden bir saatlik yada iki saatlik uykuyla olmasına rağmen ,bir saat değil iki değil alllltı saat zorla uyutuyorum,uykusu dağılmasın uyuverir diye bırakamıyorum da ,gece dörtte beşte uyanan çocuk taş çatlasın sabah dokuza dooğru (sen uyutmaya denemesen bile) sızıp kalmalı değil mi. yoook öğleye kadar sırf uyutma çabası içinde,çok kez bağırıyorum birde uyudu diye de sevinemiyorum hemen uyanıyor , 24 saat uykusuz olmasına rağmen zorla saatlerce anca uyutuyorum uyutunca bile korkuyorum uyanıveriyor yine..
çoook berbat durumdayım ne olabilir ki bu,? böyle değilken...

biraz uzun olmuş , k.bakmayın..çatlamak üzereyim haftalardır başım ağrıyor gözlerim y anıyor, yorgun ve huysuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…