neden uyumuyosun artık :( :( :( :( :(

oyle tuhaf insanlar varki insan icine girmeyince bilemiyor iste senin kaynanada onlardan biri galiba esin ne diyor peki onemli olan onun tepkisi

oyle tuhaf insanlar varki insan icine girmeyince bilemiyor iste senin kaynanada onlardan biri galiba esin ne diyor peki onemli olan onun tepkisi

cnm gerçekten çok cazgır bir kadın hiçbir çocuguda çıkıp haddini bildiremiyo çünkü saldırıyo aglıyo rezil birii..
herke e tm sensin diyo kendine..
banada herşeyin farkındaym ben sen sana düşeni yap gerisini bırak diyo.
yapım gereği ne yalakayım nede haksızlıga susarım..dikleniyom işte ama bunun için birbirimizi yiyoz bizde
arada bir utlaka hayatımıza parmak atmadan duramazlar.

ah tatlim ben yazdiklarimi anlatsam inan kitap olur
kizim iki aya kadar çok çok agladi inan ben de iki ay boyunca onunla agladim
2 ayda belki 10 kere acile gittik, belki kizima 30 kere igne yapildi, 2ser kere 1 gece 1 gece acilde kaldik (hepsi yenidogan problemleri + ve dogum esnasinda yasanan sorunlardan dolayi)
defalarca "acaba kizimin ciddi bir rahatsizligi mi var" diye herkesten gizli hungur hungur agladim...

neyse ki en basta benim (oyle amaaaa) sonra doktorlarin sayesinde felaketlerin yanindan geçtik ve kizim 2-3 aylik oldugundan beri dunyanin en uslu en guler yuzlu bebegi oldu, doktora ise asidan asiya gideriz, nezle bile olmaz olsa da iki gunde atlatir...
simdi iki yasinda ve benim en yakin arkadasim, beraber takiliyoruz iste... "anne salonda takilalim" "hadi disari çikalim" "kaykaya gidelimmi?"diyor bana :))
butun yasadiklarim birer kotu ani olarak kaldi...

bu arada yukarda o ilk iki ay araliksiz en uzun sadece 4 saat uyudugumu yazmamisim bile, o kadar dert içinde uyku aklima gelmiyordu inan...

bebegin saglikli ise bunlari dert etme inan hepsi çok çabuk geçiyor...

rabbim saglık sıhhat versin herzaman cnm.
ilk baştan beri ağlayan bir bebek değildi halada ağlamaz
çok şükürrrr sağlık problemimiz yok olmazda inşallahhh tek sorunum uykusuzluk
buda önemli bir faktör ama.sabaha karşıa ayaklarıma basamıyorum gözlerm sürekli yorgun ve şiş bu aralar..dikkat dağınıklıgı falan.
bu şartlarda bebeğimede iyi bakamıycam die korkmuyor değilim.
inşallah senin bebişin gib şeker bir kız olurbnm bebeğimde :)
mutluluklar daima

o uykuswuzlugu ben cok cektım..kızım 16 aylık hala da cekıyorum..ama senın bahsettıgın bence normal degıl..benım kızım 50 gunluk falandı cocugun uykusu gıttı..delırecektım..aynı dedıgın gıbı cocuk 2 gunde 4 saat uyumamıstır..yanlızızda esımle..annemler yenı gıtmıstı..neyse cok uzatmayayım..bebektır öyle büyürf falan derler ama ınanma ..sıkıntısı olmasa nıye 2 gunde o kadar az uyusun..benım kızımda ıdrar yolu enf.cıktı hemde cok yuksektı..tavsıyem dra gotur cnm mutlaka..kızlarda cok gorulen bır problem maalesef erkekse fıkrım yok ama..ınsallah yoktur bırseyı..

öylemi dersin cnm.korktum bu yazdıklarından sonra.
allah korusun öyle bişey yoktur inşallah...
doktora gösteririm..yalnız bunun belirtileri nedir bilgin varsa paylaşırmısın cnm.
netten araştırdım herkes aynı şeyi yazmış hatta sitemizde bile var bu konu.sebepleri konusunda henüz bir bilgiye ulaşamadım.

benim kizim dogum esnasinda enfeksiyon kapmisti tatlim ama bendeki belirtiler, aglayip oyle çis yapmasiydi birde bezinde kuçucuk turuncuya yakin kan lekesi oluyordu...
ama normalde ates yapar, istahsizlik da yapar diye biliyorum...

uyumamak disinda herhangi bir sorun var mi?
aglama, istahsizlik gibi...

ağlama yok etrafı izliyo uyanınca 5 dk içinde almazsam ahuysuzlanmaya ses çıkarmaya başlıyo aglamaya kalmadan alıyorum..
iştahsızlık yok normalde ama bugun dikkat etmedm mamayı yarım yarım içti gerçi izlemeye alırım bunu..

ama oyleyse bıle korkma canım tmmı tedavı edılebılınıyor cok sukur. allah dermanı bulunmamıs dert vermesın.. benım kızımda gorulen tek belırtı benım gordugum uykusunun bozulmasıydı..kızım zaten dogdugundan berı oyle mısılmısıl uyuyan bebeklerden degıl ama o zaman sabah9 lara 10 lara kadar uyutmaya calısıyoduk esımle uyumusyodu tam uyuyodu belkı yarım saat zınk dıye acıyodu gozlerını..uyumayınca ben sutum azalmıstı 3 gun falan boyle hıc uyumdık..cocuk mama yemeezz aglaar da agllar..ama genel durumuna baksan sıkıntı gorulmuyordu sadece mama vercegımde aglıyodu ıstemıyodu..neyse ıste dr a gooturduk dr altını actı Allahtan o sırada cısını yaptı ama cocukta bır aglamaa..dr hemen tahlıl ıstedı ..enfeksyon cok yuksek cıktı 10 tane ıgne yedı..sınra yıne tekrarladı..surup kullandık antıbıyotık allaha cok sukur bırsey yok suan..ama hala heray tahlıl yaptırıyorum..

bırde kusma ates olur derler ama bızde hıc olmamıstıı ama korkma tmmı hemen dr a gotur tahlıl yapsınlar ıcın rahatlasın...

benim kizim dogum esnasinda enfeksiyon kapmisti tatlim ama bendeki belirtiler, aglayip oyle çis yapmasiydi birde bezinde kuçucuk turuncuya yakin kan lekesi oluyordu...
ama normalde ates yapar, istahsizlik da yapar diye biliyorum...

ayy çok şükür çiş yapması sessiz rengide normal..

cnm bnm çok zor günler geçirmişsiniz.çok şükür atlatmışsın.
allah korusun inşallah böle bişeyi yoktur bebişimin..

bebeğim uydu ayagımda sallıyorum bu şekilde uyuyakalırsam kusura bakmayın kızlar :)
uyanınca mutlaka cvp veririm

cnm bnm çok zor günler geçirmişsiniz.çok şükür atlatmışsın.
allah korusun inşallah böle bişeyi yoktur bebişimin..

amın canım kzıımın dogumda koprucuk kemıgı kırıldı onu bıle atlattı yavrum allahıma cok sukur.. o yuzden dıyorum korkmaa caresı olsun yeter ama dru da ıhmal etmee..Allah hepımızın cocuklarını korusun..

bebeğim uydu ayagımda sallıyorum bu şekilde uyuyakalırsam kusura bakmayın kızlar :)
uyanınca mutlaka cvp veririm

bebegının uydugu her fırsatı degerlendır..ınsallah uyur canım bende cıkıyorum benım kızımda uyudu Allahıma sukur..

bebegin genel durumuna bak sen, hasta bebek kendini belli eder ve anne de birsey yolunda gitleyince anlar zaten !

genel olarak huzursuzlugu yk ama işte uyumak isteyip uyuyamamanın sıkıntısı var
uykudan bahsediyoruz benm gözler gidiyo kızlar..yanıtlarınız cvplarınız için çok tşk ederim..

yavrumm yaa ne beceriksizlermiş yazık zavallıya..
saglık sıhhat versin allahım bebeklerimize..
iyi geceler bende kaçacam heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…