Neden üzenler mutlu oluyor?

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
251
163
Merhaba kizlar konuyu kisaca ozetlemek gerekirse;

Benim sevdigim biri var bu adam 12 yil once sadece bir ay ciktigim kisi 10yil gorusmedik biz onunla 10 yil sonra beni face.den buldu yani iki yil once ilk basta istemedim cunku ickisi gece hayati falan vardi duzgun bi isi yoktu ama israrla beni sevdigini soyledi ara ara konusmaya devam ettik ve ben kendimi ona asik olmus olarak buldum ama yinede ailem kabul etmez diye kendimi frenlemeye calistim ama o vazgecmedi
ve gecen yil bi olay oldu bana sevdigini soyleyip 3 gunsonra sevgilisi oldugunu soyledi yikildim bittim bir ay sonra ondan ayrildi bana geldi ilk basta kabul etmedim cok tartistik ama askima yenik dustum yasklasik 8 aydir konusuyoruz ve surekli beni sevdigini vazgecmeyecegini soyledi ve o kizla bu sure boyunca gorusmeye devam etmis tabi ben yine ses etmedim sevgisine inandim ve simdi vazgecti
Benim umudum kalmadi farkliyiz senin ailen beni kabul etmez sana layik degil bir suru sey soyledi ben nerdeyse yalvardim yapabilirsin dedim basarabiliriz imkansiz degil yapma bitmesin seni seviyorum dedim bitsin istemiyorum dedim ama bitirdi
sonrada 4-5 ay sonra evlendi üstünden 1 yil gecti ve cok mutluymus

peki neden uzenler mutlu oluyor

Adamın ne olduğu belliymişte sen anlamamakta ısrar etmişsin bence.

Kadınlardaki bu mantığı biri bana anlatsın lütfen. Ne bekliyorsunuz? Adamın amansız bir hastalığa yakalanıp, karısının onu terkedip, acı çekerek öleceğini falan mı?

Allahın böyle bir vaadi mi var? Kaldı ki biz evliya mıyız her kötülük yapan perişan olacak?

Eğer inançlı bir insansanız şunu unutmayın, bu dünyada adalet yok. Ahiret hayatında bulursunuz mutlak adaleti.

piyasa bu anlattığın pisliklerle dolu... daldan dala atlarlar, sonları canları sıkılınca atlıcak başka dal bulurlar... senin adına üzüldüm ama karşındaki de belliymiş niye bu kadar ısrarcı oldun ki. aşkına yenik düşerken sonucun böyle olcağını az çok tahmin etmişsindir sanıyorum.

Üzenler mutlu oluyor diye birşey yok.
Sonu olmayan bir yolda ilerlemeye ısrar etmişsin, zaten kendisini belli etmiş.
Sen şimdi onunla evlenseydin mutlu olacağını mı zannediyordun?
Zaten seni sevgiliyken sayıp, değer verip bir tek sana bağlılık sağlamamış.
Aynı anda kim bilir kaç kişiyi idare ediyordu.

Sizin hayatınızdan çıkmış olması isabet olmuş bence.
Siz kendinize üzüleceğinize verilmiş sadakanız varmış buna şükredin bence.

Seni aldatmış affetmişsin.
Artık o kızla görüşmüyorum demiş ama aslında görüşüyormuş, ses etmemişsin.
Kusura bakma da kendin kaşınmışsın.
Soruna cevapta, bu dünya değilse de ahirette elbet..

Sen kendi kendini uzmussün kusura bakma. Adama bile bile lades demissin. Ayrıca napsın umutsuzluktan ölsün mu? Sen hala icinde onu sevmeye devam et daha coook mutsuz olursun

Beni o kadar uzdukten sonra hicbir sey olmamis gibi mutlu olmasini sinir ediyor beni

Ağzına sağlık

Kabul etmesi zor ama aynen dediğin gibi belkide bana nispet yapmak icin mutlu gozukuyodur yada ben sinirimi bastirmak icin boyle dusunuyorum

Üzenler mutlu oluyor değil üzülenler üzenlere bu fırsatı veriyor da ondan.Onca yıl geçmiş ne olduğunu bildiğiniz halde ailenize uygun olmadığını bildiğiniz halde zibilyon tane şans verirseniz yapacağı bu.

O üzmemiş,sen üzülmeyi seçmişsin.Bile bile lades demişsin.İyi ki olmamış,ömür boyu üzülebilirdin.1 yıl geçmiş.Dipsiz kuyularda takılıp kalma.Yoluna bak.

Beni o kadar uzdukten sonra hicbir sey olmamis gibi mutlu olmasini sinir ediyor beni
Sinir etmemeli hatta haline şükretmelisin ki seninle değil başkasıyla o evliliği yapmış .Senle konuşurken şu anda evlendiği kişiyle evli olabilir . Yazıkki evli olan kadında sadece kendisi ile görüştüğünü sanıyor .adam karaktersizin tekiymiş .Rabbim bir kapıyı kapatır başka bir kapı açar isyan etmemelisin şükretmelisin ,Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına .

Karşı taraftan bakınca da sevgilisinin bedduası tutmuş gibi görünüyor. Aramıza bir kız girdi üzülsün beter olsun inşallah dediyse eğer.
Siz ayrıldılar falan demişsiniz. Ama adamı tekrar aynı kızla görmeniz bu kızla ilişkisini devam ettirmesi sizi ikili idare ettiğini gösteriyor. Yanlış anladıysam düzeltin.

Benimle konusurken o karisi varmiydi bilmiyorum kimse yok diye yemin etmisti onun yeminine ne kadar inanilir bilmiyorum ama 'sana soyleyemedigim bi sey var soylersem benden nefret edersin' demisti son konusmamizda bi kac ay sonra evlendi zaten
İnsallah dedigin gibi hayirli bi insan cikar karsima

Benimle konusurken o kiza gitti sevgili oldu ikili idare etmis dedigin gibi hem bana sevdigini soyledi hem ona soylemis hatta bana seni seviyorum dedikten 3 gun sonra birazdan yanima sevgilim gelecek dedi pat diye

Bunu; "uzenler neden mutlu oluyor"a baglamayalim bence.
" neden kendimi mutsuz etmek icin bu kadar cabaladim" a baglayalim. Zira sizin konunun özeti bu..

Benimle konusurken o kiza gitti sevgili oldu ikili idare etmis dedigin gibi hem bana sevdigini soyledi hem ona soylemis hatta bana seni seviyorum dedikten 3 gun sonra birazdan yanima sevgilim gelecek dedi pat diye
Böyle insanlar için üzülmeye değmeyeceğini öğrenmiş olmalısınız öyleyse. Onun sahte sevgisi size bir hayır getirmez.
O adam kendisini sevenlerin sevgisini sömürerek mutlu oluyor. Bunun farkına varın. Kendinizi kullandırtmayın.
Uzak durun. Bakın sonra nasıl mutlu oluyorsunuz göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…