Neden üzenler mutlu oluyor?

Balık baştan kokar, kokmuş da zaten hiç şaşırmadım sonuca.

Üzenler değil de duygusallıktan ziyade, mantıkla hareket edenler daha mutlu oluyor bence.

Bu konuyu diğer kızdan dinlemek lazım bence. Üzenler mutsuz olacaksa, siz olmuşsunuz işte. Ne olduğunu bildiğiniz adamlarla bile isteye karmaşık ilişkilere girip duvara toslayınca İlahi adalet diye ağlamayı bilirsiniz de, acaba "ben de o evlendiği kızın günahını ala ala bu adamla görüştüm, sonunda mutsuz oldum, bana müstehakmış, ilahi adalet yerini buldu" dediniz mi acaba hiç? İnandığınız ilahi adalet önce size çalışmaya başlamış anlaşılan. Bu yönden bakın ve kendi payınızı ödeyin madem öyle.

Son düzenleme:
Belki de iyi insan yoktur, kötü insan ve az kötüler vardır...
Keske aramizda iyi kalabilenler bir seyler yapabilse iyiligi yayabilse herkese.. fazla kazanan az kazanani ihtiyaci olani gozetse yuva yikabilecek kadar vicdani korelmis bay ve bayanlar olmasa kimse kimsenin malini mulkunu kiskanmasa elindeki ile yetinebilse yasli amca ve teyzelere karsi daha ilgili olabilsek kayinvalide veya gelinler karsilikli olarak bu da bir insan evladi niye kotu olsun ki diye bastan onyargi ile yaklasmasa organ bagisinda daha duyarli olabilsek vs...GUZEL OLMAZ MIYDI?

Sacmalama ya benimle gorusurken hayatimda kimse yok diye yemin etti bana allah belami versinki yok dedi bu durumda niye ben ah alayim biriyle gorustugunu bilsem gorusmezdim. İlk aldattiginda duyunca hic konusmadim hemen biraktim engelledim hatta o ayrilip geri geldi buldu beni bende salaklik edip kabul ettim hatam bu ama biriyle gorustugunu bile bile onunla konusmaya devam etmedim hicbir zaman. Evlendigi kizin evlenene kadar varligindan bile haberim yoktu suclamadan once bunu bi bilin.

Biraktim zatende arada sinirlerim bozuluyor. Haklisin adam olmayana uzulmek yanlis aslinda eskisi kadar uzulmuyorum sinir oluyorum sadece

burda üzen okyanus85 mi oluyo siz olayı anlamadınız galiba adam 2 kızı birden idare etmiş neden bu kız mutsuzlugu haketmiş olsun.Hemcinsinize böyle yorum yapmayı yakıstıramadım size.

burda üzen okyanus85 mi oluyo siz olayı anlamadınız galiba adam 2 kızı birden idare etmiş neden bu kız mutsuzlugu haketmiş olsun.Hemcinsinize böyle yorum yapmayı yakıstıramadım size.

Konuyu baska biyerden anlamis arkadas uzakdan davulun sesi hos geliyor tabi.
Canim arkadasim ya konuyu en iyi sen biliyorsun tabi

Konuyu baska biyerden anlamis arkadas uzakdan davulun sesi hos geliyor tabi.
Canim arkadasim ya konuyu en iyi sen biliyorsun tabi
aynen kuzum hic takma ilahı adalet elbet var ama ya bu dünyada ya da diger tarafta elbet hesap var.Rabbim ins düzgün insanlar cıkarsın karsımıza artık üzülme sende o sahıs icin dua etki rabbim seni korumus canım.

Aminn canim amin insallah hayirlisiyla o guzel gunleri goruruz

Biraktim zatende arada sinirlerim bozuluyor. Haklisin adam olmayana uzulmek yanlis aslinda eskisi kadar uzulmuyorum sinir oluyorum sadece
Aynn canim bekqrken yapilan hatalarin tek iyi yani tecrube oluyo aradan bi kac sene gecsin nasil uzulmusum diceksin hatirlarken kalbin bile acimicak zaman varya herseyin ilaci rabbim seni hayorli adam gibi adam sozunun eri insanlarla karsilastirsin zaten ask acisini bi kere yasayan insan ikinci hataya dusmuyo herseyin hayirlisi olsun adina

Egolarını tatmin etmiş sizle, bazı insanlar dönüp dönüp eski sevgililerini ayartıp "neler yaptım hala bana geliyor, vazgeçilmezim ben" diye kendini mutlu eder. Karşısındaki acı çekince de acayip memnun olur. Sevgilim gelecek dediğindeki yüz ifadeniz, acınız ona müthiş bir beyin orgazmı yaşatmıştır. Sado-mazo manyak heriftir bunlar, asla iflah olmazlar. Kadın versiyonları da vardır bolca. Kendilerine aşık edip acı çektirmeyi hunharca severler.

Bu adam tek eşlilikle yetinmeyecektir muhtemelen ve arayış içine girecektir. Ama kusura bakma da senin gibi böyle öküzleri şımartan saf kişiler oldukça bu adama birşey olmaz, olan hep birlikte olduğu kadınlara olacaktır.

Amin canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin :)

Haklisin fazla kaldirdim bi tarafini o da kendini adam sandi. Adamin agzi iyi laf yapiyor boyle boyle benim gibi goz boyuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…