Yok o şansı veremem çünkü ağır bir aldatma yaşadım ve zor toparladım.güzellemelerle betimlemiş bi güzel süslemişsin adamı
ah bi aldatmayaydı iyiydi
diyorum bende
senin sübniminal mesajın üzerine
e hadi bi şans daha ver şu iyi adamcağıza
İki farklı psikoloğa gittim ve birine devam ediyorum. Yakaladığımda yemin etti anne babasının üzerine yapmayacağım asla diye. Belki de o yüzden böyle.Adamın hemen düzeldiğine inandın mı gerçekten?
Bu kadar çabuk iyileşme oluyorsa sıkıntı seninleymiş o zaman.
Yapma arkadaşım,şu an belli ki sağlıklı düşünmüyorsun,biz uzmana gidip yardım almalısın acilen.
ama kaynana kayınpederde iyiydiYok o şansı veremem çünkü ağır bir aldatma yaşadım ve zor toparladım.
Bir kere yakaladın,bir kere yemin etti.İki farklı psikoloğa gittim ve birine devam ediyorum. Yakaladığımda yemin etti anne babasının üzerine yapmayacağım asla diye. Belki de o yüzden böyle.
Evliliğin başında ya da nişanlılık sürecinde sevdiği insanla mutsuz olan var mı gerçekten. Sizin genişliğinize sahip değilim demek ki 3 maymunu oynamadığıma göreOadarr mutluydum madem 3 maymunu oynasaydin bacim ..
İnsan affedemiyor çünkü. Sanal sex yoluyla her haltı yemiş. Kadınlar çıplak video ve resim atmış, bu da atmış. Canımlar aşkımlar havada uçmuş. O yemin etse de ben affetmedim ki. Sadece bu kadar ağır aldatılmış olmak üzüyor beniBir kere yakaladın,bir kere yemin etti.
Sonra?
Neden dava açtın o zaman.
Zaten öyle yaparak geldim bu aşamaya. Avukatım arkadaşım ve işi hızlandırmak için uğraşıyor çünkü çalıştığımız ilçede bile benimle nişanlı iken mesaj yoluyla flört ettiği kadın varmış sonradan öğrendim. Haliyle bir an önce bitsin istiyorumTelefonu bilerek bırakmıs haberin olsun
İnanma böyle seylere
Kurtulduguna da sükret yasanması gerekiyormuş yasanmıs
O kadar mükemmel bi adam değil karaktersizin önde gideniymiş iyileri düşünme kötüye odaklan yapılana odaklan
Pişman olmayacaksın ozaman .. Ben senin yazdığına cevap olarak yazdım.. bende geniş değilim ne affeder nede allayıp sürülerdim.. adam seninaldattigi için vicdanını rahatlamak için seni hoş tutmuş sadece .. mükemmel eslikle alakası yok ..Evliliğin başında ya da nişanlılık sürecinde sevdiği insanla mutsuz olan var mı gerçekten. Sizin genişliğinize sahip değilim demek ki 3 maymunu oynamadığıma göre
Biz tanışmadan önce, sevgili iken, nişanlı iken hep internet üzerinden sohbet sitelerinden birileri ile tanışıyormuş konuşuyormuş. Yani bağımlı bir nevi. Sorun beni de aşıyordu haliyle. Aldatılmayı affetmeyeceğim bildiği halde bunu yaptı kendisi.Keşke bir evlilik terapistine falan gitseniz tam olarak boşanmadan. Belki aranızda cinsel problemler vardı. Beklentileriniz uyuşmadı. En azından kafanızdaki soru işaretleri biter
Üzülmen çok normal arkadaşım.İnsan affedemiyor çünkü. Sanal sex yoluyla her haltı yemiş. Kadınlar çıplak video ve resim atmış, bu da atmış. Canımlar aşkımlar havada uçmuş. O yemin etse de ben affetmedim ki. Sadece bu kadar ağır aldatılmış olmak üzüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?