bu bir hastalık düzelmez kurtarmışsın yakanı sevinİnsan affedemiyor çünkü. Sanal sex yoluyla her haltı yemiş. Kadınlar çıplak video ve resim atmış, bu da atmış. Canımlar aşkımlar havada uçmuş. O yemin etse de ben affetmedim ki. Sadece bu kadar ağır aldatılmış olmak üzüyor beni
Üzgün olmanız çok normal değilmiHanımlar hepinize iyi günler diliyorum. Aldatma neticesinde boşanma davası açtım ama eşim anlaşmaya yanaşmadığı için çekişmeliydi dava. Ama kendisi aradı ve beni uğraştırmak istemediğini ve anlaşmalı olarak boşanacağını söyledi. Ev ve eşyalar bana kalacak. Araba da benim üzerime. Ama ben çok üzülüyorum. 3 aylık evliyken aldatıldığıma, yüzlerce kadınla aldatıldığıma, onlara benden bahsedip benim hakkımda dert yanmasına ve neticede çok sevdiğim insandan bu kazıkları yemiş olmama çok üzülüyorum. Kaynana derdim yoktu. Ailesi mükemmel insanlardı. Bonkör, aldığıma yediğime gezdiğime tek laf etmez. Ne istersem yapar, ev işlerine yardım ederdi. Yanı aldatmasaydı iyi bir eşti. Neden yaptı bunları bana diye çok üzülüyorum. Bir kaç gün önce bir araya geldik anlaşma protokolü için. Kendisi tuvalete gitti bir ara. Telefonu masada kaldı. Şöyle bir baktım. Hiçbir şey yok telefonunda. Keşke evlendiği zamanda böyle temiz olsaydı o telefon. Aldatmasaydı dedim. Birkaç hafta içinde anlaşmalı boşanmış olacağız. Kararımdan asla dönmeyeceğim çünkü yeni düzenimi kurdum. Protokolde de her şey benim lehime ama niye hala uğradığım bu haksızlığa çok üzülüyorum. Bir daha asla evlenmem diyor ama eminim evlenirse el üstünde tutar bu sefer. Peki ben hiç mi haketmedim iyi bir evliliği
Bir tespit ancak böyle güzel ifade edilebilirdi:)güzellemelerle betimlemiş bi güzel süslemişsin adamı
ah bi aldatmayaydı iyiydi
diyorum bende
senin sübniminal mesajın üzerine
e hadi bi şans daha ver şu iyi adamcağıza
İyi de adam aldatmış düzelse ne olur güven bitti. Adam olsa değer verse yapmaz zaten. Neden cabalasinKeşke bir evlilik terapistine falan gitseniz tam olarak boşanmadan. Belki aranızda cinsel problemler vardı. Beklentileriniz uyuşmadı. En azından kafanızdaki soru işaretleri biter
Aldatmış adam aldatmış. İhanet etmiş. Hem de kac defa. Ne şansı bu kadar koca delisi olmamak lazım.Belki 1 şans daha verilebilir bu durumda. Protokolü imzalayıp vermeseniz. Bir süre deneseniz.
Ay kadın şans vermek istiyor ben ne yapayım?Aldatmış adam aldatmış. İhanet etmiş. Hem de kac defa. Ne şansı bu kadar koca delisi olmamak lazım.
sans vermek istemiyor kesinlikle bosanacagim yazdiAy kadın şans vermek istiyor ben ne yapayım?
100lerce kadınla nasıl aladatmış, sanal filan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?