- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
- Konu Sahibi papyonkilikli
temmuz ayinda acil bir durum nedeniyle agustosun basinda ameliyat oldum. hastaneden ciktiktan 1 hafta sonra kizim havale gecirdi. bundan 1 hafta sonra oglum hastalandi 3 4 gun sonra kizim. 2 hafta sonra buyuk bir ameliyat gecirdim. olum ve felc riski vardi gecti gitti. ama beklenmeyen bir komplikasyon gerceklesti. suan hala o komplikasyon icin nasil bir tedavi yapilacak onun kararini bekliyorum. ayrica alinan parcanin da patoloji raporu cikmadi. parcanin beklenenden farkli oldugi beklememiz gerektigi soylendi. ameliyattan 3 hafta sonra idrar yolu enfeksiyonu ondan 2 gun sonra da zona oldum. gecti gitti tamm sabir derken simdi de kizim ateslendi hastanedeyiz.
neden sadece neden?
yazmasam olmazdi, yazmasam delircektim.
yoruldum. vallahi isyan degil ama yoruldum.
Başlıktaki gibi düşünüyorsanız bu olaylar tekrar eder. Neden ya neden ben gibi düşünceler bu tür enerjiler hep aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamınıza girer. Yaşadıklarınız zor , mesela ben de zona geçirdim tamamen stres yüzünden. Sonra dedimki bu stresle kendime zarar veriyorum. Siz güçlüsünüz , çok şükür ki hepsini atlattınız. Bundan sonra herşey güzel olacak lütfen buna inanın. Ve kendinize telkin edin ben mutluyum , huzurluyum, sağlıklıyım gibi. Bu arada çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum