- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Kızlar nafaka artırım davası açmıştım yine ertelendi 3. Duruşmaya neden bitmiyor anlamıyorum yaa. Daha önce bu davayı açan var mı ya da avukat olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmen canım. Şimdi avukat aradı evet durumum yok diye beyan vermiş.Bide bu ay almaya gelicek çocuğu kesin çocuğu doldurcak ya kötülük düşünüyodur yine daha ne zaman alacağını bile haber vermedi çok canım sıkıldıEski eşin düzgün bir işi ya da geliri yoksa ertelenmiş olabilir
Seni hatırlıyorum canımÖğretmen canım. Şimdi avukat aradı evet durumum yok diye beyan vermiş.Bide bu ay almaya gelicek çocuğu kesin çocuğu doldurcak ya kötülük düşünüyodur yine daha ne zaman alacağını bile haber vermedi çok canım sıkıldı
Çalışıyorum ama hiç bi katkısı yok onun icrayla aldım diğer nafakaları ya ben derim de ilk nafaka davası açtığımda oğlanı arayıp küfretmişti şimdi çocuk aramaya korkuyorSeni hatırlıyorum canım![]()
Çalışıyor musun ?
Oğlanı doldurma bu bizim meselemiz de .
Ne Biçim insanlar ya .Çalışıyorum ama hiç bi katkısı yok onun icrayla aldım diğer nafakaları ya ben derim de ilk nafaka davası açtığımda oğlanı arayıp küfretmişti şimdi çocuk aramaya korkuyor
Bilmiyorum canım evlendi mi ama uzak tutamam ki yaz için alıcak bide etkilenmesini istemiyorum bide ilk zaman tehdit ediyordu velayet davası açıcam diye kesin benle uğraşacakNe Biçim insanlar ya .
Çocuğunuzu uzak tutun o zaman .
Verin icraya ne gerekiyorsa yapın .
Evlendi mi eski Eş ? Evlenme niyeti varsa ondan da vermiyor Olabilir .
Kaç yasında çocuk ?Bilmiyorum canım evlendi mi ama uzak tutamam ki yaz için alıcak bide etkilenmesini istemiyorum bide ilk zaman tehdit ediyordu velayet davası açıcam diye kesin benle uğraşacak![]()
İstemiyo ama gitmezse sen göndermedin der 8 buçuk yaşında canım nafaka az bayaKaç yasında çocuk ?
Ve nafaka ne kadar ?
Çocuk gitmek istiyor mu bu da önemli
O ne der diye yasama canımİstemiyo ama gitmezse sen göndermedin der 8 buçuk yaşında canım nafaka az baya
Bilmiyorum ki avukat bahsetmedi böyle bişeyden boşanalı üç yıl oldu hiç artırmadı diye dava açtım bende düzenli olarak ödesin diye gerçi icra yoluyla yatıyor şuan dailk nafaka alınırken düzenli artirim istenemiyor mu, mesela her 6 ayda bir memur maaş zammı oraninda artirim istense olmaz mi?
O zaman bu sıkıntılarda çekilmez diye düşünüyorum..
Eğer oluyorsa bu davaya bunuda dahil edin
Ayrıca maaştan kesilip çocuğun hesabına yatırılmasını talep edin.
Ne pislik bi bilsenO ne der diye yasama canım