- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi deryaderyaderyaa
-
Calısıyormusunn ?bende 30 evlenemıyorum .Herkesin hayatında biri varken,iyi ya da kötü bir dert ortağı varken bir hayat yoldaşı barken benim neden yok..çocuğum,eşim..çok üzülüyorummmm artık.
En azından dert ortağım,derdimi sıkımtımı anlatabileceğim biri olsun istiyorum.sabah huzurla uyanayım,gece huzurla uyuyayım istiyorum.herkesin rahatça gerçekleştirdiği hatta kiminin ikinci,üçüncü defa yapabildiği bir eylem..evlenmek..geçiyorum evliliği sevgilim bile yok.olmuyor.ama neden..yaş 34 e geldi.
Çalışıyorum.evim var,arabam var.doktora yaptım.haziranda estetik yaptıracağım.daha me yapmalıyım bilemiyorumCalısıyormusunn ?bende 30 evlenemıyorum .
Talıp olanda mı yok ?isteyen ,görusmelerın falan..Çalışıyorum.evim var,arabam var.doktora yaptım.haziranda estetik yaptıracağım.daha me yapmalıyım bilemiyorum
Bana da anca aracılar soyluyor oglanlar gormeden.Öyle gorupte acılan yok .EvlenemeyecegızBak işte evşenmek isteyen benimle ilgilenen birilwri olsa belki bende dertlenmeyeceğim.ama isteyen,ilgilenen adam da olmayınca çok üzülüyorum
Yok.olan bi kişi oldu annemin arkadaşı.adam beni gördü bi daha lafını bile etmedi.arkadaşı için düşünmüştü.daha önce de bi defa olmuştu çocuk beğenmediTalıp olanda mı yok ?isteyen ,görusmelerın falan..
Evlenmek değil dersim, sevgili de yokkBana da anca aracılar soyluyor oglanlar gormeden.Öyle gorupte acılan yok .Evlenemeyecegız
Doğru düzgün olmadı desem yanlış olmaz sanıyorum.olabilir de kişiliğimde nasıl bir sorunum olabilir ki..ya ben iyi bi insanımdır bi de yardım ederim insanlara,bakıyorum etrafımdaki pek çok insandan daha iyi niyetle yaklaşırım olaylaraBir şey soracağım, hem size hem konunuzda yakınan hanımlara. Hiç sevgiliniz, flörtünüz falan da mı olmadı? Tamam dış güzellik önemlidir de, evlenen, sevgilisi olan herkes Adriana Lima'nın Türkiye şubesi değil sonuçta. Çok çirkin kadınlar da evleniyor, sevgili buluyor.
Sorun acaba fiziksel olmaktan öte, karakterle alakalı olabilir mi?
Bak işte evşenmek isteyen benimle ilgilenen birilwri olsa belki bende dertlenmeyeceğim.ama isteyen,ilgilenen adam da olmayınca çok üzülüyorum
Takmadığım zamanlar da vardı,olmadıSen de takma.
Takmazsan gelir.
Bir şeyi çok istersen olmaz zaten.
Şüphesiz öylesinizdir. Ben ikili ilişkilerden bahsetmek istemiştim. Örneğin daha dışa dönük kadınların erkek arkadaş, sevgili bulması daha kolaydır.Doğru düzgün olmadı desem yanlış olmaz sanıyorum.olabilir de kişiliğimde nasıl bir sorunum olabilir ki..ya ben iyi bi insanımdır bi de yardım ederim insanlara,bakıyorum etrafımdaki pek çok insandan daha iyi niyetle yaklaşırım olaylara
yaşınız kaç?Sizin gibi yüzlerce insan var.
Mesela ben.
Ama hiççç umurumda değil.
Umrumda olmadığı için de evlenmek isteyen isteyene.
33 niye ki???yaşınız kaç?
Yazdıklarınızdan hiç öyle anlaşılmıyor ama.Takmadığım zamanlar da vardı,olmadı
merak ettiğim için sordum. siz mi evlenmek istemiyorsunuz? yaşlarımız yakın diye soruyorum33 niye ki???
Ya ben dış görünüşümü de beğensin istiyorum.biri bana aşık olsun istiyorum ya çok mu şey istiyorumŞüphesiz öylesinizdir. Ben ikili ilişkilerden bahsetmek istemiştim. Örneğin daha dışa dönük kadınların erkek arkadaş, sevgili bulması daha kolaydır.
Daha faal olmalısınız, belki de. Ya da daha öz güvenli görünmelisiniz, belki. Belki de dışarıdan bakınca çok sert görünüyor, muhtemel bir sevgiliyi itiyorsunuzdur.
Kendi tecrübelerim kadın-erkek ilişkilerinin fiziksel görünüşten ziyade duruş-tavırla alakalı olduğunu gösterdi bana.
Bir erkeğin sizi beğenmesi için şüphesiz ki fiziksel görünüş önemli ama yetişkin, aklı başında bir erkeğin sizinle evlilik/sevgililik gibi uzun süreli bir bağlılık düşünmesi için yegane ve en önemli kıstas dış görünüş değil.
O zamanlar bu zamanlar değil çünkü: )Yazdıklarınızdan hiç öyle anlaşılmıyor ama.
Yooo gayet kadınsı bir iç güdü. Sizi görmediğim için bir şey diyemedim ki şimdi. Belki de hüsnükuruntu yapıyorsunuzdur, sorun dış görünüşünüz değildir.Ya ben dış görünüşümü de beğensin istiyorum.biri bana aşık olsun istiyorum ya çok mu şey istiyorum
Sorun ne bilinemiyor zaten sorun oradaYooo gayet kadınsı bir iç güdü. Sizi görmediğim için bir şey diyemedim ki şimdi. Belki de hüsnükuruntu yapıyorsunuzdur, sorun dış görünüşünüz değildir.
merak ettiğim için sordum. siz mi evlenmek istemiyorsunuz? yaşlarımız yakın diye soruyorum
çocuk konusunda olup olmayacağı ve geç anne olmak vs. bunlar korkutmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?