Neden yalnızım?

Calısıyormusunn ?bende 30 evlenemıyorum .

Bir şey soracağım, hem size hem konunuzda yakınan hanımlara. Hiç sevgiliniz, flörtünüz falan da mı olmadı? Tamam dış güzellik önemlidir de, evlenen, sevgilisi olan herkes Adriana Lima'nın Türkiye şubesi değil sonuçta. Çok çirkin kadınlar da evleniyor, sevgili buluyor.
Sorun acaba fiziksel olmaktan öte, karakterle alakalı olabilir mi?

Doğru düzgün olmadı desem yanlış olmaz sanıyorum.olabilir de kişiliğimde nasıl bir sorunum olabilir ki..ya ben iyi bi insanımdır bi de yardım ederim insanlara,bakıyorum etrafımdaki pek çok insandan daha iyi niyetle yaklaşırım olaylara

Şüphesiz öylesinizdir. Ben ikili ilişkilerden bahsetmek istemiştim. Örneğin daha dışa dönük kadınların erkek arkadaş, sevgili bulması daha kolaydır.
Daha faal olmalısınız, belki de. Ya da daha öz güvenli görünmelisiniz, belki. Belki de dışarıdan bakınca çok sert görünüyor, muhtemel bir sevgiliyi itiyorsunuzdur.
Kendi tecrübelerim kadın-erkek ilişkilerinin fiziksel görünüşten ziyade duruş-tavırla alakalı olduğunu gösterdi bana.
Bir erkeğin sizi beğenmesi için şüphesiz ki fiziksel görünüş önemli ama yetişkin, aklı başında bir erkeğin sizinle evlilik/sevgililik gibi uzun süreli bir bağlılık düşünmesi için yegane ve en önemli kıstas dış görünüş değil.

Ya ben dış görünüşümü de beğensin istiyorum.biri bana aşık olsun istiyorum ya çok mu şey istiyorum

merak ettiğim için sordum. siz mi evlenmek istemiyorsunuz? yaşlarımız yakın diye soruyorum
çocuk konusunda olup olmayacağı ve geç anne olmak vs. bunlar korkutmuyor mu

Ya evlenmek istiyorum ama benim kafamdaki evlilik erkeklere pek uymuyor
Geç anne olmak diye bir şey yok bana göre.
Çevrenize bakın kaç kişi gerçekten anne olabiliyor.
Anne olmak sadece doğurmak değil ki!
30'lar anne olmak için çok ideal bence.
Hem artıkm 40'ında 50'sinde bile anne oluyor insanlar.
Zamanı geri getiremem ki.
Sevdiğim adamla olmadı ondan sonrası da pek dikiş tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…