Neden yalnızım?

Yani ben de öyleyim işte. Yaşıtlarım evlendi, çocuk sahibi falan oldu. Ben arada bir düşünüyorum, ulan çocuk yapsam mı diye ama koca istemiyorum da sanki :)
Ben biraz da çöpsüz üzüm halini seviyorum. Öyle kıskanmalar, onunla görüşmeler, annemin elini neden öpmedinler, yatak odasını kız tarafı yaparlar falan bozuyor beni. O zaman da içimden şu Hugo'daki Cadı Sila çıkıyor :) o da adamları kaçırıyor.
Ben evimde yaşayayım, kitabımı okuyayım, işime gücüme bakayım, arkadaşlarımla gezeyim falan seviyorum, sevgili de benim için derdi azaltan insan demek.
Öyle kaçta geldin, kaçta gittin, ona baktın, o eteği giydin, arabanın taksit parasını abimgile verdim. Altınları annemlere verelim falan, bu dertlerle uğraşacağımı anladığım an, ben çekemem bu tripleri kardeş diyerek mevzudan uzuyorum :)
Doğru adamı bulamadık henüz, kurbağa öpmeye son gaz devam :) Yeşil ve yapışkan olmasalar daha iyi de kısmet

aslında ben böyle düşünüyorum. birçok kişiyle görüştüm ve hiç biri de senin bu yukarıda saydıklarına uygun adamlar değildi maalesef.
senin yaşın kaç ? 30 üstü ise herşey daha zorlaşıyor ve karşındakine karşı sabır azalıyor bence

Ben tam sınırdayım. 30 :) Allahtan arkadaşlarım falan kafa dengi de evlenmeyi marifet olarak gören tipler değil. Var çünkü öyle çevremde "ayyy gelmiş 30'nu evlenmeyi becerememiş" diyen tipler.
Hayır, evlenmesine evlenirim de o evlilik yürümez onu biliyorum. Ben de kolay insan değilim.
O yüzden sabrını zorlamayacak insanı beklemek, olgunlaşmak daha iyi.

Se

Sen de en az benim kadar karamsarsın: )
Valla öğretmen ol dedıler kımler kımler ıster karsıma yıllarca hıc kımse cıkmadı ılk defa ıkı kısı cıktı onlarda görucu usulu olmadı ıste görusemeden .Onun dısında karsı komsumun kızı benden kucuk ısteyen ısteyeneydı .Bıze nıspet ysparlardı mahallede bır ben evlenemedım.Her goren olsun dıye tesellı ettı .Okul da meslektaslarım bıle ılgılenmedı benımle hep arkadaslarıma ılgı duyuldu sorun dıstan havalı ,soguk gorunmem asla oyle degılım .Guler yuzlu dıcaklanlıyım alışırsam .

İ
İsİsteyen çıksın diye öğretmen oldum demeyeceksin değil mi:) ya bizim sorun var ama ne gerçekten çözemedim bende ama çözeyim ilk sana msj atıcam söz

Çirkin de olabiliriz bence bunu da göz ardı etme
Ama guzel dıyorlar benım ıcın yaşı mı da göstermıyorum ,bakanlar da cok .Belkı de dedıgın gıbı cırkın oldugumuz ıcın bız goremıyoruz bunu .Ama evlı olanlar da manken gıbı degıl .Cıddı olmaktan kaybedıyoruz bence.

İzin verirseniz, size ufak bir tavsiye verebilir miyim?

Soğuk değil de gıcık bi tipim sanırım
:)ben hepsı galıba .Kıskanan bayanlar da cok oldu benı ve hep okuldakı erkrk öğretmenlerden uzak tuttular benı bır sekılde .Sankı onlara kaldım selam verırdım selam verecek okurlardı bayan arkadaslar nasıl tuhaf bakarlarfı sevgılılerı olsa anlatım o da degıl dı.

Az önce bir konuda iş yerinde sosyalleşme ile ilgili bir şeyler yazmıştınız. Sosyalleşmek herkes için kolay değildir, biliyorum. Bazısı daha içe dönüktür, zor açılır, zor güvenir, konuşmaya zor dahil olur. Ama sosyalleşmediğinizde karşı cinsin ilgisini çekmeniz de zor olur.
Belki sizi fiziken beğeniyordur ama düşünsenize aynı hayatı paylaşacağınız insanla aynı evde 2 kelime lafı zor ettiğinizi. Belki biraz daha fazla sosyal hayata dahil olmaya, çalışsanız.
Çünkü çekingen insan soğuk da görünebilir bazen ve bu da ona yaklaşmak isteyenleri engeller.
Eğer hakkınızda yanlış bir izlenime kapıldıysam da özür dilerim, şimdiden.

İlginç senin durum benden betermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…