- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
- Konu Sahibi deryaderyaderyaa
-
anladım canım. benden de aynı duygular aynı düşünceler... :)Ya evlenmek istiyorum ama benim kafamdaki evlilik erkeklere pek uymuyor
Geç anne olmak diye bir şey yok bana göre.
Çevrenize bakın kaç kişi gerçekten anne olabiliyor.
Anne olmak sadece doğurmak değil ki!
30'lar anne olmak için çok ideal bence.
Hem artıkm 40'ında 50'sinde bile anne oluyor insanlar.
Zamanı geri getiremem ki.
Sevdiğim adamla olmadı ondan sonrası da pek dikiş tutmadı
anladım canım. benden de aynı duygular aynı düşünceler... :)
Yani esasında ben aşkın ya da arzunun da salt fiziksel özelliklere bağlandığından çok emin değilim. Hani kadınsı bir karizmaya sahip olmak bence güzel olmaktan daha önemli.Sorun ne bilinemiyor zaten sorun orada
Ya karizmatiğim bence ama sanırım benceYani esasında ben aşkın ya da arzunun da salt fiziksel özelliklere bağlandığından çok emin değilim. Hani kadınsı bir karizmaya sahip olmak bence güzel olmaktan daha önemli.
E o zaman?Ya karizmatiğim bence ama sanırım bence
32Sizin yaş kaç?
İnşallah aradığın Ada'mı bulursun. Tam hayalindeki gibi.Herkesin hayatında biri varken,iyi ya da kötü bir dert ortağı varken bir hayat yoldaşı barken benim neden yok..çocuğum,eşim..çok üzülüyorummmm artık.
En azından dert ortağım,derdimi sıkımtımı anlatabileceğim biri olsun istiyorum.sabah huzurla uyanayım,gece huzurla uyuyayım istiyorum.herkesin rahatça gerçekleştirdiği hatta kiminin ikinci,üçüncü defa yapabildiği bir eylem..evlenmek..geçiyorum evliliği sevgilim bile yok.olmuyor.ama neden..yaş 34 e geldi.
Beğeniyorum ki benE o zaman?
Belki de biraz özgüven lazımdır. Şunu unutmayın, siz kendinizi beğenmezseniz başkası sizi niçin beğensin?
Amin çok saol inşallah hepimizin gönlüne göre versin Allahımİnşallah aradığın Ada'mı bulursun. Tam hayalindeki gibi.
aslında hepsinden önemlisi aradığın insanı bulmak. yani sonuçta her satıcının bir alıcısı vardır orası kesin.Yani esasında ben aşkın ya da arzunun da salt fiziksel özelliklere bağlandığından çok emin değilim. Hani kadınsı bir karizmaya sahip olmak bence güzel olmaktan daha önemli.
E tamam. Bazen de doğru zaman bazen geç geliyor ya. Benim arkadaşım 34 yaşına kadar tek tek sevgilimsilerle idare edip 34'ünde 3 ay içinde evlendi ve şimdi çiçek kız gibi mutlu mutlu geziyor.Beğeniyorum ki ben
kimse istemedi sorun orada: )aslında hepsinden önemlisi aradığın insanı bulmak. yani sonuçta her satıcının bir alıcısı vardır orası kesin.
ancak bazıları çok seçici olmuyor ve kendine bir hayat kuruyor.
ama seçici olanlar işte sorun yaşıyor. onu isteyenleri kendi beğenmiyor ya da beğendikleri onu istemiyor falan. ben böyle olduğunu düşünüyorum
aslında hepsinden önemlisi aradığın insanı bulmak. yani sonuçta her satıcının bir alıcısı vardır orası kesin.
ancak bazıları çok seçici olmuyor ve kendine bir hayat kuruyor.
ama seçici olanlar işte sorun yaşıyor. onu isteyenleri kendi beğenmiyor ya da beğendikleri onu istemiyor falan. ben böyle olduğunu düşünüyorum
MutluluklarE tamam. Bazen de doğru zaman bazen geç geliyor ya. Benim arkadaşım 34 yaşına kadar tek tek sevgilimsilerle idare edip 34'ünde 3 ay içinde evlendi ve şimdi çiçek kız gibi mutlu mutlu geziyor.
O kadar şapşal bir mutluluğu var ki bazen kafasına yastık basmak istiyorum :) ama çok sevdiğimden kıyamıyorum.
Bak ben de 30'um benim de doğru vakit gelmedi henüz
sanmıyorum canım ya, elbet ilgilenen olmuştur ama sen beğenmemişsindir ya da yanına yaklaşmaya cesaret edememiştir.Beni
kimse istemedi sorun orada: )
Ya benim hiç olmuyo sorun oBen de katılıyorum.
İlle de evlenice diyen her türlü evlenir. Sevdiğin biriyle evlenmek çok zor çünkü aşkı bulmak çok zor.
Gerçekten olmuyosanmıyorum canım ya, elbet ilgilenen olmuştur ama sen beğenmemişsindir ya da yanına yaklaşmaya cesaret edememiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?