- 18 Şubat 2016
- 102
- 28
- 13
- 43
- Konu Sahibi deryaderyaderyaa
-
Ha önce bi hayli para biriktirmeliyim: )Benlik algım ve beklentilerimle gerçeklerim farklı.iki yol var ya beklentilerimi düşüreceğim ya gerçeklerimi beklentilerime uygun hale getireceğim.ikincisini seçtim.ben ortalama, dikkat çekmeyen,beğenilmeyen biriyim.bi kere bunu kabullenmekle başladım.ya aslında şu özelliğim var vs diye savunma uygulamamaya karar verdim.bu gerçeği kabul ettim.güzel, alımlı,hoş olmak için gerekeni yapacağım.estetikti,spordu her şey
Nerde gördün kız Derya yi hayallerinde miDerya yeminle erkek olsam, hemen seninle evlenirim. Gayet hoş, seksü birisin hemde
Sana uygun bi tanidigim olsa, copcatanlik da yaparim ama o da yok
Yas kac ?
Ciddi evlilik sitelerine giren oldu mu hiç ordada evlenen bi dünya çift var.
Hos geldin aramiza .İlelebet yalniziz arkadasim durumu kabullenebilirsek .
Face bile guvenmem .Ciddi evlilik sitelerine giren oldu mu hiç ordada evlenen bi dünya çift var.
HaklisinO cok tehlikeli ya her sey cikabilir karsina
Ya saçmalamayin mutlaka ama mutlaka birgün birisi çıkar karsinizaHos geldin aramiza .İlelebet yalniziz arkadasim durumu kabullenebilirsek .
inşallah hayallerine kavuşursun öncelikle...ama çoğu insanda eşiyle ya da sevgilisiyle her şeyini paylaşamıyor inan.ve evlilikte huzurun garantisi de yok.yani adamların çoğu da derdi sıkıntıyı dinlemeyi pek sevmiyor.mutluluğu paylaşmak olarak yaklaş evlilik konusuna.açıkçası ben evlenirsem yine bu siteye girer derdimi sizlerle paylaşmayı tercih ederim :) inşallah mutlu olacağın,sevginin ve saygının ortak olacağı bir yuvan olurHerkesin hayatında biri varken,iyi ya da kötü bir dert ortağı varken bir hayat yoldaşı barken benim neden yok..çocuğum,eşim..çok üzülüyorummmm artık.
En azından dert ortağım,derdimi sıkımtımı anlatabileceğim biri olsun istiyorum.sabah huzurla uyanayım,gece huzurla uyuyayım istiyorum.herkesin rahatça gerçekleştirdiği hatta kiminin ikinci,üçüncü defa yapabildiği bir eylem..evlenmek..geçiyorum evliliği sevgilim bile yok.olmuyor.ama neden..yaş 34 e geldi.
hayır canım neden böyle söylüyorsun. iyi şeyler çekelim kendimize.Hos geldin aramiza .İlelebet yalniziz arkadasim durumu kabullenebilirsek .
İstemiyorum artık ya ciddiyim.yani şu on iki sayfa boyunca resmen aydınlanma yaşadım.şaka gibi ama gerçekinşallah hayallerine kavuşursun öncelikle...ama çoğu insanda eşiyle ya da sevgilisiyle her şeyini paylaşamıyor inan.ve evlilikte huzurun garantisi de yok.yani adamların çoğu da derdi sıkıntıyı dinlemeyi pek sevmiyor.mutluluğu paylaşmak olarak yaklaş evlilik konusuna.açıkçası ben evlenirsem yine bu siteye girer derdimi sizlerle paylaşmayı tercih ederim :) inşallah mutlu olacağın,sevginin ve saygının ortak olacağı bir yuvan olur
ama sen her konunda böyle söylüyorsun canım.İstemiyorum artık ya ciddiyim.yani şu on iki sayfa boyunca resmen aydınlanma yaşadım.şaka gibi ama gerçek
12 sayfa da ne gibi bir düşünceyi benimsedin ki ben okuyamadım o yüzden soruyorumİstemiyorum artık ya ciddiyim.yani şu on iki sayfa boyunca resmen aydınlanma yaşadım.şaka gibi ama gerçek
Yok ya hu ilk defa aydınlandım.hep bi yanım ama derya sen şöylesin,böylesin aslında güzelsin vs diyordu.demiyor,sustu.kabullendim ve bence ben bi daha bu topa girmem.şu halimle istediklerimin oluru yok.değişim şartama sen her konunda böyle söylüyorsun canım.
ruh halin yine zamanla değişebilir.
Yazdım sayfanın birinde.isteğim beğenilen,sevilen biri olmak.bakılan,beğenilen.eldeki beğenilmeyen,ilgi görmeyen biri.o zaman eldekini değiştireceğiz yapacak bişiy yok.çalışıcam:)12 sayfa da ne gibi bir düşünceyi benimsedin ki ben okuyamadım o yüzden soruyorum
Hos geldin aramiza .İlelebet yalniziz arkadasim durumu kabullenebilirsek .
o zaman senin adına sevindim.Yok ya hu ilk defa aydınlandım.hep bi yanım ama derya sen şöylesin,böylesin aslında güzelsin vs diyordu.demiyor,sustu.kabullendim ve bence ben bi daha bu topa girmem.şu halimle istediklerimin oluru yok.değişim şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?