Neden yalnızım?

Ha önce bi hayli para biriktirmeliyim: )

Ciddi evlilik sitelerine giren oldu mu hiç ordada evlenen bi dünya çift var.

inşallah hayallerine kavuşursun öncelikle...ama çoğu insanda eşiyle ya da sevgilisiyle her şeyini paylaşamıyor inan.ve evlilikte huzurun garantisi de yok.yani adamların çoğu da derdi sıkıntıyı dinlemeyi pek sevmiyor.mutluluğu paylaşmak olarak yaklaş evlilik konusuna.açıkçası ben evlenirsem yine bu siteye girer derdimi sizlerle paylaşmayı tercih ederim :) inşallah mutlu olacağın,sevginin ve saygının ortak olacağı bir yuvan olur

İstemiyorum artık ya ciddiyim.yani şu on iki sayfa boyunca resmen aydınlanma yaşadım.şaka gibi ama gerçek

ama sen her konunda böyle söylüyorsun canım.
ruh halin yine zamanla değişebilir.
Yok ya hu ilk defa aydınlandım.hep bi yanım ama derya sen şöylesin,böylesin aslında güzelsin vs diyordu.demiyor,sustu.kabullendim ve bence ben bi daha bu topa girmem.şu halimle istediklerimin oluru yok.değişim şart

12 sayfa da ne gibi bir düşünceyi benimsedin ki ben okuyamadım o yüzden soruyorum
Yazdım sayfanın birinde.isteğim beğenilen,sevilen biri olmak.bakılan,beğenilen.eldeki beğenilmeyen,ilgi görmeyen biri.o zaman eldekini değiştireceğiz yapacak bişiy yok.çalışıcam:)

Yok ya hu ilk defa aydınlandım.hep bi yanım ama derya sen şöylesin,böylesin aslında güzelsin vs diyordu.demiyor,sustu.kabullendim ve bence ben bi daha bu topa girmem.şu halimle istediklerimin oluru yok.değişim şart
o zaman senin adına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…