Neden yalnızım?

Çok zor yalnızlık .Ne vakit gecer ne sabah olur .Ben evlenebılecegımı dusunmuyorum artık .Derler ya hersey cevreyle cevre olmadı mı evlenemıyordun da .
Yahu dur. Sen benimle yaşıt değil miydin? Olur yahu. Millet 40 yaşında evleniyor. Mevcut çevrende olmuyorsa çevre yarat. Tamam şimdiki çevrende olmuyor olabilir de öğretmen kadınsın, işin var, gücün var. Zorunlu hizmetin mi var bilmiyorum, tayin isteyebileceğin zaman iste daha büyük, ya da imkanı daha bol bir yerde, git yüksek mi yapacaksın, dil mi öğreneceksin, dans mı öğreneceksin, yap bir şeyler, sevgilin olmasa da ilgi alanın genişler, arkadaşların olur.
Çalışan kadınsın, yurt dışına git, gez.
Bak benim de 1 yılı geçti sevgilim yok, bütün arkadaşlarım evlendi ya da evleniyor, kaçının çocuğu var, olacak.
Ama ben "o" adamı bulamadım, henüz. Amaç evlenmekse evlenilir. Söyle mahalleden komşuna, sana sessiz sakin, etliye sütlüye karışmayacak bir koca bulsun ama istediğin bu mu?
Hayat seni zorluyorsa sen ona dirsek atmaktan korkma.

Fıtnes salonları var ona mı gıtsem ayy kafayı yıcem.O da yaz tatılınde gıdebılırım .

Derya yeminle erkek olsam, hemen seninle evlenirim. Gayet hoş, seksü birisin hemde
Sana uygun bi tanidigim olsa, copcatanlik da yaparim ama o da yok
Çöpçatanlık demişken profil fotondaki yakışıklının bir manisi yoksa çiçeğimi çukulatımı alıp kendisini kapatmam yapmak istiyorum isterse nikah da kıyarım no problem

Katılıyorum, hep '' o'' o mu acaba deyip şans verdim ben de şimdiye kadar, sonra baktım '' o '' sandıklarım benim için hep small beden kalanlarmış.. olmuyor .artık şaşırmıyorum çünkü sırf olsun diye çok düz manmtk düşünüp sırf '' evli'' kategorisinde olmak amaçlı yapılıyor. işin varsa, özgürlüğün varsa ve vizyon-misyon olarak ruhani ve ruhsal bütünlük arıyorsan işte bu noktada zor oluyor. İngilizce öğretmeniyim ben de , 10. yılıma giriyorum, yalnız yaşıyorum , kendi kendime yetecek kadar , doğuyu, batıyoı, güneydoğuyu her yeri gördüm. kendi adıma hayatıma girenlerle de, içinde bulunduğum topluluklarda da olmulu izlenim bıraktığımı ya duyfum ya hissettim.. Bir noktadan sonra gerçekten kısmet, ikna olmak şart.Kimisi bir sınava bir hafta çalışır, yüksek alır, kimisi son gece üstünden geçer aynı notu alır.

Yalnızlık güzel, Allah kimseyi zorunlu birbaşına bırakmasın

Amin.

Sen benden de komiksin: )valla kendimi unuttum sana dertlendim yemin ederim:)
offf of bazen daglara cıkıp bagırasım gelıyor neden ben nedennn benn dıye .kac gece ağladım yalnızlıktan duvarlara mı vurmadım yok yok pencereden dagları seyredıyorum belkı bır gun seven olur cıkar gelır benıde bu sacma salak yerden kurtarır dıye .Keske üniversıteden bulabılseydım orda da sansım olmadı .:)üzülme kız bosver ..

Aynen bana da son bir yıldır, adamdan ziyade sapık denk geliyor mesela :) Onları çekiyorum kendime :) Ama hayatım bir değişim noktasında, zor günler geçirdim ve atlatmayı başardım, kendi çabamla. Bu da bana yetiyor.
Kendime yetiyorum, ayaklarım üzerinde duruyorum. Bence sosyal, girdiği ortamda kendini sevdiren biriyim. Sorun da etmiyorum pek.
Evet zaman zaman hayatımı paylaşacağım birini istiyorum ama işte o dediğin gibi yapılmak için yapılmış bir evlilik değil, hani ruh ikizi falan derler ya hah onu istiyorum ama olmuyorsa da herhangi birinden ziyade kendimi tercih ederim. Bu konuda tamamım yani.

İşte ondan hepimize lazım zaten olur umarım bu kadar yalnız kalmanın, seçici olmanın mükafatı vardır mutlaka

Bağır ya hu daha iyi olur belki:) ya ben bi içlendim öyle açtım başlık da şu an gayet iyiyim boşvermeye karar verdim.bi de bunu deneyeceğim.casper olmak iyidir belki de bi de kabullenmeyi deneywyim bakayım ne oluyo:)

Sız ne ış yapıyorsunuz?
bende memur olarak çalışıyorum ancak öyle öğretmenler gibi değil. öyle vasıflı değil pek diyim.
ama dediğim benim çevremde özel olarak öğretmen arayan erkekler falan vardı. doktorlar bile öğretmen olsun istiyormuş geçenlerde bi yerde okudum. sonuçta evlilikte mantıkta önemli ve bu da mantıklı bir tercih. ama senin yine yaşın çok değilmiş yeni 30 olmuşsun :)

Hic fena olmaz aslinda. :)
ay ben seni de yarım yamalak hatırladım sanki canım. geçmiş konularına bakmaya üşendim ama yorum yazdığımı hatırlıyorum. aynı dertten muzdariptin sen de sanırım. bu konu çok güzelmiş hep güncel kalsın :)

Bu böyle gıder 30 ,32 .... Bir gun evlenirsem evlendim sonunda diye baslik acacagim kizlar :))

ben burayı takipten sonra evlilik korkulu rüyam haline geldi erkekler çok garip ,hem yaşla alakalı değil kısmet meselesi onemli olan doğru insan olması iyi kötü girer hayatınıza olan huzurunuzda kaçar ne luzumu var? bence insan kendi kendine de mutlu olmalı işte zaten mutluluğu başkasında aradığımız için onlar hayatımızın odak noktası haline geliyor sonra işler kötü gidince hayatımız kararıyor ...sizi mutlu edecek şeyler yapın kendinizi sevin özgüvenınızde yenilensin sonrasında bu etrafada yansır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…