Neden yalnızım?

Aynen öyle yapacağım.önve ben beğenmeliyim kendimi.ben de etrag beğenmediğinden beğenmiyorum.o zaman çözüm eatetik.yapavak bişey yok.özgüvenim yerine gelecekse,mutlu olacaksam bu gerekli.tereddütteydim ama iyice netleştirdim.biri olsun diye değil kendim için şart

Evet, ben de birkac ay once yalnizliktan sikayet etmistim. Yorumlarini hatirliyorum. :)

zaten çevreden gelenler kendi hakkımızdaki algımızı bozuyor onun için özgüven falan kalmıyor ama suç bizde niye takıyoruz onları? kimki onlar ?onlara ne? bence gerek yok olduğunuz halinizi sevin sorun burada başka insanlar begense ne olur begenmese ne olur ? sizi seven inanın her halinizi sever güzellikle özgüvenın alakası yok ...etraf estetik facialarıyla dolu sizi begenmeyen zaten begenmez estetik bakış acısını değiştirmez ki sevmeyen sevmez kulp takar ...kendinize degervermeniz doğru ve takdire şayan ama aldığınız karar yanlış özgüven kendine deger bunlar değil ...

Bunu kaçırmışım.haklısın.

katılıyorum.

Mutluluk ne evlilikte ne de çocukta. Mutluluk senin içinde, kendini sevip başka bir kişiye yada şeye ihtiyaç duymadan mutlu olacağın bir hayat yaşamalısın

bende 33 yaşında evlendim 34üme ocakta girdim. ben hiç neden evlenemiyorum demedim elbet bende evleneceğim dedim ümidi kayıp etmedim. hiç beklemediğim anda oldu herşey bir yıl içinde. neden diye sorup isyan etmeyin sabredin sizde evleneceksiniz Pozitif olun

Merhaba Deryalı arada bende yazılarını görüyorum ve sen görmeden sevdim.Benim yakınınimda dış görünüşü erkeğe benzeyen çirkin mi çirkin bir hanım evlendi yaşı 35 ti sanırım. Ama ruhu güzeldi. Sen Güzelsindir elbette ama iş evliliğe gelince erkek normalin değil üst düzey güzel arıyor çoğu zaman sen güzelde olsan begenmiyebiliyor.Ben ne güzeller gördüm görücüye gelmiş bidaha ses çıkmamış. Senin yaşında evlilik için çok uygun sana çok dua edicem allah sanada hayırlı es nasip etsin.

hayırlı olsun canım.
hiç 33 yaşına kadar sorun yapmadın mı yani? en azından evlenmek olmasa da bebeğim olmazsa diye bir korku vs.

Mutluluk ne evlilikte ne de çocukta. Mutluluk senin içinde, kendini sevip başka bir kişiye yada şeye ihtiyaç duymadan mutlu olacağın bir hayat yaşamalısın
Öyle yaptım,yapıyorum da..ya bazı şeyler elinizdeyken bwnim yazdıklarım size garip geliyordur çok haklısınız.bende sahip olduklarımın kıymetini biliyor muyum ki..en önemlisi sağlığımız.insan ilgi görmek,beğenilmek,sevilmek de istiyor.insanız istiyoruz işte.istekler sonsuz,kaynaklar sınırlı:)
Da bana böyle yazarken terapi oldu.çok teşekkürler herkese.artık böyle bir konu açmam galiba.sorunu buldum.çözümü için gerekeni yapacağım.bu kadar hepsi

neymiş çözüm :) bize de söyle bari

Aha benden bi tane daha bende iki saattir boyle bi konu acsami acmasam mi diye dusunuyorum
Aynen bende diyorum niye yok ne zaman olacak ??

neymiş çözüm :) bize de söyle bari
Benlik algım ve beklentilerimle gerçeklerim farklı.iki yol var ya beklentilerimi düşüreceğim ya gerçeklerimi beklentilerime uygun hale getireceğim.ikincisini seçtim.ben ortalama, dikkat çekmeyen,beğenilmeyen biriyim.bi kere bunu kabullenmekle başladım.ya aslında şu özelliğim var vs diye savunma uygulamamaya karar verdim.bu gerçeği kabul ettim.güzel, alımlı,hoş olmak için gerekeni yapacağım.estetikti,spordu her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…