- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi deryaderyaderyaa
-
Aynen öyle yapacağım.önve ben beğenmeliyim kendimi.ben de etrag beğenmediğinden beğenmiyorum.o zaman çözüm eatetik.yapavak bişey yok.özgüvenim yerine gelecekse,mutlu olacaksam bu gerekli.tereddütteydim ama iyice netleştirdim.biri olsun diye değil kendim için şartben burayı takipten sonra evlilik korkulu rüyam haline geldi erkekler çok garip ,hem yaşla alakalı değil kısmet meselesi onemli olan doğru insan olması iyi kötü girer hayatınıza olan huzurunuzda kaçar ne luzumu var? bence insan kendi kendine de mutlu olmalı işte zaten mutluluğu başkasında aradığımız için onlar hayatımızın odak noktası haline geliyor sonra işler kötü gidince hayatımız kararıyor ...sizi mutlu edecek şeyler yapın kendinizi sevin özgüvenınızde yenilensin sonrasında bu etrafada yansır
Kabullensek mi ?birde bakalim ne oluyo gorunmezdik iyice gorunmez olalim ...:)Bağır ya hu daha iyi olur belki:) ya ben bi içlendim öyle açtım başlık da şu an gayet iyiyim boşvermeye karar verdim.bi de bunu deneyeceğim.casper olmak iyidir belki de bi de kabullenmeyi deneywyim bakayım ne oluyo:)
ay ben seni de yarım yamalak hatırladım sanki canım. geçmiş konularına bakmaya üşendim ama yorum yazdığımı hatırlıyorum. aynı dertten muzdariptin sen de sanırım. bu konu çok güzelmiş hep güncel kalsın :)
zaten çevreden gelenler kendi hakkımızdaki algımızı bozuyor onun için özgüven falan kalmıyor ama suç bizde niye takıyoruz onları? kimki onlar ?onlara ne? bence gerek yok olduğunuz halinizi sevin sorun burada başka insanlar begense ne olur begenmese ne olur ? sizi seven inanın her halinizi sever güzellikle özgüvenın alakası yok ...etraf estetik facialarıyla dolu sizi begenmeyen zaten begenmez estetik bakış acısını değiştirmez ki sevmeyen sevmez kulp takar ...kendinize degervermeniz doğru ve takdire şayan ama aldığınız karar yanlış özgüven kendine deger bunlar değil ...Aynen öyle yapacağım.önve ben beğenmeliyim kendimi.ben de etrag beğenmediğinden beğenmiyorum.o zaman çözüm eatetik.yapavak bişey yok.özgüvenim yerine gelecekse,mutlu olacaksam bu gerekli.tereddütteydim ama iyice netleştirdim.biri olsun diye değil kendim için şart
Yok ya hu onu da etmiyorum artık..çıkmazsa çıkmasın amaaan boşverinDua et bol bol. Eminim karsına doğru insan çıkacaktır.
öle deme derya geçen 43 üyelik alıp 43 farklı konu açan arkadaştan sonra hepimiz paranoyak oldukNiye böyle düşünüyorsun yani işim mi yok geleyim de yazayım buraya tanımadığım insanlarla dalga geçeyim
Bunu kaçırmışım.haklısın.Soğuk görünmek veya sessiz/çekingen/az konuşan olmak gibi özellikler anca güzel olmayanlar için bir bahane olabilir.
Güzel olup da soğuk, geçimsiz veya az konuşan ne kızlar var, bir sürü talibi olan.
Karşı cinsin ilgisiyle anlayabilirsiniz güzel olup olmadığınızı.
Erkekler dışını beğenmediğinin içini tanımak istemiyor maalesef.
Yer değişelim mi? :) Şaka bi yana evlilik çok kompleks bir olay ve hiçbir zaman hayal edildiği gibi değildir. Tam tersi cam kırıkları gibi batar hayal kırıklıkları. Kendine iyi dostlar biriktir, senin her zaman yanında olan ailen için şükret evliliğin de olacaksa hayırlısı olsun be arkadaşım.
hayırlı olsun canım.bende 33 yaşında evlendim 34üme ocakta girdim. ben hiç neden evlenemiyorum demedim elbet bende evleneceğim dedim ümidi kayıp etmedim. hiç beklemediğim anda oldu herşey bir yıl içinde. neden diye sorup isyan etmeyin sabredin sizde evleneceksiniz Pozitif olun
Öyle yaptım,yapıyorum da..ya bazı şeyler elinizdeyken bwnim yazdıklarım size garip geliyordur çok haklısınız.bende sahip olduklarımın kıymetini biliyor muyum ki..en önemlisi sağlığımız.insan ilgi görmek,beğenilmek,sevilmek de istiyor.insanız istiyoruz işte.istekler sonsuz,kaynaklar sınırlı:)Mutluluk ne evlilikte ne de çocukta. Mutluluk senin içinde, kendini sevip başka bir kişiye yada şeye ihtiyaç duymadan mutlu olacağın bir hayat yaşamalısın
neymiş çözüm :) bize de söyle bariÖyle yaptım,yapıyorum da..ya bazı şeyler elinizdeyken bwnim yazdıklarım size garip geliyordur çok haklısınız.bende sahip olduklarımın kıymetini biliyor muyum ki..en önemlisi sağlığımız.insan ilgi görmek,beğenilmek,sevilmek de istiyor.insanız istiyoruz işte.istekler sonsuz,kaynaklar sınırlı:)
Da bana böyle yazarken terapi oldu.çok teşekkürler herkese.artık böyle bir konu açmam galiba.sorunu buldum.çözümü için gerekeni yapacağım.bu kadar hepsi
Evet soyle:)neymiş çözüm :) bize de söyle bari
Yas kac ?Aha benden bi tane daha bende iki saattir boyle bi konu acsami acmasam mi diye dusunuyorum
Aynen bende diyorum niye yok ne zaman olacak ??
Benlik algım ve beklentilerimle gerçeklerim farklı.iki yol var ya beklentilerimi düşüreceğim ya gerçeklerimi beklentilerime uygun hale getireceğim.ikincisini seçtim.ben ortalama, dikkat çekmeyen,beğenilmeyen biriyim.bi kere bunu kabullenmekle başladım.ya aslında şu özelliğim var vs diye savunma uygulamamaya karar verdim.bu gerçeği kabul ettim.güzel, alımlı,hoş olmak için gerekeni yapacağım.estetikti,spordu her şeyneymiş çözüm :) bize de söyle bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?