Neden yani neden

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
yaa bir insan yeni sevgilisi olduğu halde eskileeri sürekli facebooktan aratıtır özellikle birisine sürekli bakarr kız evlenmiş henüz yeni cocuğu olmuş eşiylede mutlu yani sen ne demeye bakıp duruyorsun ki gece geç saatlerde bakmalar neyin nesi sevgilinse sevgilin geçmişte kalmış diyorum yoksa halaa seviyor mu onu

yaa bir insan yeni sevgilisi olduğu halde eskileeri sürekli facebooktan aratıtır özellikle birisine sürekli bakarr kız evlenmiş henüz yeni cocuğu olmuş eşiylede mutlu yani sen ne demeye bakıp duruyorsun ki gece geç saatlerde bakmalar neyin nesi sevgilinse sevgilin geçmişte kalmış diyorum yoksa halaa seviyor mu onu

e bakıyorsa seviyordur bence belli ki unutamamış size yansıtması da ayrı bir saçmalık:KK57::KK57:

Madem baktın,sil bari de sevgilin görmesin,üzülmesin di mi?
Saygısız adamlardan nefret ediyorum!!!!

Madem baktın,sil bari de sevgilin görmesin,üzülmesin di mi?
Saygısız adamlardan nefret ediyorum!!!!
evet ama dayanamadım bende böyle dedim madem bakıyorsun sil diye yok ben bakmadım onlar eski baktıklarım ya diyorum günü saati yazıyor diye elimle aldm gösterdim bir daha bakarsan şurdan siliyorsun diye

İnsan merak eder bakar da sürekli sürekli bakmasının nedeni nedir ki kadın evlenmiş çocuğu bile olmuş sonuçta.

belli bir kişiye özellikle bakıyorsa unutmamıştır..sende bunu sorgula gerekirse bitir ilişkini...hala başkasını düşünüyorsa ondan sana hayır gelmez

bu kadar bakması hiç hayra alemet değil

belli bir kişiye özellikle bakıyorsa unutmamıştır..sende bunu sorgula gerekirse bitir ilişkini...hala başkasını düşünüyorsa ondan sana hayır gelmez
bundan sonra ne olablirki aralarında bakmasıda yanlış değil mi sonuçta artık o evli ve çocuklu....

bundan sonra ne olablirki aralarında bakmasıda yanlış değil mi sonuçta artık o evli ve çocuklu....
tmm işte bende tam ondan bahsediyorum..yanlış olan bi çok şey var sana olan saygısızlığı bi kere seninle görüşüyor ama hala ona bakıyor..açık açık konuş

Back
X