Neden yani neden

Bu durum değişmiyor yalnız. Bu seni sürekli rahatsız edecek ve o bunu bırakmayacak. Baksa bile siler sen bakmadığını sanırsın.
silmeyi bile ben öğrettim ona şuan face kapalı eğer açtığımda devam ederse biter yani ben dayanamam bakmasına yoldaki kıza bakmış veya ona bakmış ne farkı var

ihtimal çok.
merak etmiştir
unutamamıştır
bir şeyler yarım kalmıştır içinde vs vs.
her koşulda bakılmaması lazım elbette.

nu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ.DENEME TAHTASINDAKI FORUMDAYIM KONU ACTIM BELKI MORAL VERIRIM BIRISINE BELKI YARDIMCI OKUR HISLERIM TEK USTEDIGIM BIR ALLAH RAZI OLSUN YETERLI...

Kedi uzanamadigi ete meselesi sanirim. :) onun olmadigi icin belli ki merak etmis.ama bi insan eski sevgilisine bakiyosa ya meraktan ya eskiye olan ozleminden ya unutamadigindan ya dasevdiginden bu ikisi de ayni kapiya cikiyo zaten

Kedi uzanamadigi ete meselesi sanirim. :) onun olmadigi icin belli ki merak etmis.ama bi insan eski sevgilisine bakiyosa ya meraktan ya eskiye olan ozleminden ya unutamadigindan ya dasevdiginden bu ikisi de ayni kapiya cikiyo zaten
Bu dediklerim yeni olmadı ama bir buçuk yıl önce oldu ama ben unutamadim buraya konu açtım ve bir yıldır da bakmıyor zaten

Bu dediklerim yeni olmadı ama bir buçuk yıl önce oldu ama ben unutamadim buraya konu açtım ve bir yıldır da bakmıyor zaten
Inan sebeb yoktur bakmak ister ve bakanilir bu seydir icgudusel onu izlese ina gider yada senden ayrilir bence sen inan ve kurma begatif enerji uollama ve ona deki biliyorum beni deli gibi seviyorsun de soyle yeterli bu inan sevginizr

Biliyormusun ben de sirf can skintimdan herkese bakarim. Ama otomatik bakarim yani. Esim gelse baksa kimlere neden bakiyon diye bozulur ama otomatik dedigim gibi. Sana karsi tutumlari nasil sevgilinin onu söyle sen merak ettim

Biliyormusun ben de sirf can skintimdan herkese bakarim. Ama otomatik bakarim yani. Esim gelse baksa kimlere neden bakiyon diye bozulur ama otomatik dedigim gibi. Sana karsi tutumlari nasil sevgilinin onu söyle sen merak ettim
Çok iyi aramızda hiç bir sorun yaşamadık

Inan sebeb yoktur bakmak ister ve bakanilir bu seydir icgudusel onu izlese ina gider yada senden ayrilir bence sen inan ve kurma begatif enerji uollama ve ona deki biliyorum beni deli gibi seviyorsun de soyle yeterli bu inan sevginizr
ama bende sayesinde kıza bakaar oldum obıraktı bakmayı sürekli ben bakıyorum şimdilerde

Çok iyi aramızda hiç bir sorun yaşamadık

Ben de bakiyorum gercekten can sikintisindan. Eski iliskilerime bakiyorum ve daha cok birsürü insana can sikintisindan. Icimde hicbirsey yok ama aliskanlik gibi, evet ama kötü. Yani belki de sevgiline karsi süpheyle yaklasmamalisin. Belki de benim gibi birseydir. Sen ne hissediyorsun o da önemli?

Back
X