Neden yani neden

Ben de bakiyorum gercekten can sikintisindan. Eski iliskilerime bakiyorum ve daha cok birsürü insana can sikintisindan. Icimde hicbirsey yok ama aliskanlik gibi, evet ama kötü. Yani belki de sevgiline karsi süpheyle yaklasmamalisin. Belki de benim gibi birseydir. Sen ne hissediyorsun o da önemli?
ben kızı kıskanıyorum kendimi sürekli onunla kıyaslıyorum kendi içimde

ben kızı kıskanıyorum kendimi sürekli onunla kıyaslıyorum kendi içimde

Önceden ben de senin gibiydim. Ayni durumdaydim diyebilirim. hersey geride kaldi o ayri. Ama bu kendimize olan güvenimizle alakali. Hele ki bir baska kadin insani yipratiyor düsüncesi bile.
Takinti huyu bende de var. Ama hicbirsey degmez bunu yasamana. Iliskinizin gelecegi olduguna inaniyorsan devam et ama evlendiginde bile süpheli olup hep o kadini düsüneceksen bir dur düsün derim.
Ben de merak ettim bak su kizi simdi

Önceden ben de senin gibiydim. Ayni durumdaydim diyebilirim. hersey geride kaldi o ayri. Ama bu kendimize olan güvenimizle alakali. Hele ki bir baska kadin insani yipratiyor düsüncesi bile.
Takinti huyu bende de var. Ama hicbirsey degmez bunu yasamana. Iliskinizin gelecegi olduguna inaniyorsan devam et ama evlendiginde bile süpheli olup hep o kadini düsüneceksen bir dur düsün derim.
Ben de merak ettim bak su kizi simdi
kız öyle abartılı bişeyde değil aylardır ben bakıyorum o bakmamasına rağmen

Back
X