• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yapti bana bunu?

E şifreler zaten ortada hiç bir şey yokken verilmiyor mu? Ortada bir şey varken verilse daha sıkıntı bence. Banada ters biraz bu şifre verme muhabbetleri ya. İstediğim an telefonuna,hesaplarına bakabiliyorsam benim için yeterlidir.
Hiçbir şey yok derken mesela konu sahibinde herhangi bir aile birliği kurulmamış. Flörte vermek doğru değil. Bu bağlamda söyledim.

Kendimizi ve hayatımızı paylaştığım adamla uyduruk hesap şifrelerini mi paylaşmicaz yani? Sorun burda şifrelerin paylaşılması değil, hiçbir şey yokken şifrenin verilmesi, özel hayata müdahale edilmesine müsaade edilmesi gibi sanki. Yoksa evlilikte bu tarz paylaşımlarda ne gibi beis olabilir merak ettim doğrusu.
23 yıllık eşim telefon,sosyal medyayı bırak kredi kartımın şifresini bile bilmez.Normali bu değil mi?

E şifreler zaten ortada hiç bir şey yokken verilmiyor mu? Ortada bir şey varken verilse daha sıkıntı bence. Banada ters biraz bu şifre verme muhabbetleri ya. İstediğim an telefonuna,hesaplarına bakabiliyorsam benim için yeterlidir.
He bak buna katılıyorum mesela telefonunu alır o an hesaplarına bakarsın ama ben kendi telefonumdan eşimin şifresiyle onun hesabına girmem ya da onun benim hesabıma girmesini yanlış buluyorum.

Kendimizi ve hayatımızı paylaştığım adamla uyduruk hesap şifrelerini mi paylaşmicaz yani? Sorun burda şifrelerin paylaşılması değil, hiçbir şey yokken şifrenin verilmesi, özel hayata müdahale edilmesine müsaade edilmesi gibi sanki. Yoksa evlilikte bu tarz paylaşımlarda ne gibi beis olabilir merak ettim doğrusu.

evli olunca müdahale kabul ediyorsanız beis olmaz tabi.

Ben adama değil size şaşırdım onca saçma tribinden sonra onun için numaranızı değiştirip tekrar mı yazdınız cidden? Ayrılma sebebi bir ergenus.
Zaten numara değiştircektim.sadece öne aldım.atmayacktim yeni numaramla mesaj.arkadaşim dedi at diye.Mesele numara mi değil mi anlarsın dedi

He bak buna katılıyorum mesela telefonunu alır o an hesaplarına bakarsın ama ben kendi telefonumdan eşimin şifresiyle onun hesabına girmem ya da onun benim hesabıma girmesini yanlış buluyorum.
Ya ben evli değilim sevgilim var ama evli olsam da pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Ben yanımda telefonu saklıyor mu,istediğim zaman telefonunu kullandırıyor mu,benim yanımda sosyal medyaya,whatsappa girebiliyor mu ona bakarım.

evli olunca müdahale kabul ediyorsanız beis olmaz tabi.
Sanırım benim için problem yok ya. Yani telefonu eline alıp komple bir gezinmesi benim için kabul edilemez. Ancak sosyal medyalar benim için kişisel bir alan değil sanırım. Bu yüzden böyle düşünüyor olabilirim.

Ben de eşimin online banka şifresini bilmem o da benim bilmez ama kredi kartı şifresini bilirim çünkü kullanıyorum dışarıda
Ben onunkini kullanmadığım için bilmem.Bazen o araba da beklerken verir.Unuturum ama.2-3 kere kilitledim kartını.Sayılarla da aram iyi değil.🤣Sosyal medyasına bakmam bile.Zaten kendisi de çok sevmez sosyal medyayı.

Zaten numara değiştircektim.sadece öne aldım.atmayacktim yeni numaramla mesaj.arkadaşim dedi at diye.Mesele numara mi değil mi anlarsın dedi
Mesele başka bi konu olsaydı açıklardı gayette bulamamış size atıyor suçu. Gereksiz kıskançlığı olan ama hop diye başkasıyla evlenen birinden ne beklenir ki? Belkide sizinle konuşurken o aldatıyordu.

Ya ben evli değilim sevgilim var ama evli olsam da pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Ben yanımda telefonu saklıyor mu,istediğim zaman telefonunu kullandırıyor mu,benim yanımda sosyal medyaya,whatsappa girebiliyor mu ona bakarım.
Evet aynen böyle bizde de telefonlar ortadadır isteyen alır ama özellikle şifre vermek telefonu kurcalamak hiç hoş olmayan bir şey he bir şeyler sezersin kurcalamak ayrı

Ben onunkini kullanmadığım için bilmem.Bazen o araba da beklerken verir.Unuturum ama.2-3 kere kilitledim kartını.Sayılarla da aram iyi değil.🤣Sosyal medyasına bakmam bile.Zaten kendisi de çok sevmez sosyal medyayı.
Ben çalışmıyorum aldığım şeyler kazancımı aşıyor onun karta yükleniyorum he telefon faturamı kendim ödüyorum diye de havamı atıyorum o da ayrı bir hava atışım kocama😂😂😂

sahte instagram hesabı açtım kardeşinin hesabına baktım adam evlenmiş inanamıyorum hala.
Ohaa, beklemiyordum böyle bir sonu hazırlıksız yakalandım 😅😅

Gözünü seveyim konu sahibi amip beyinli adamların arkasından üzülmeyin da, ben olsam şeker dağıtırdım.

Back
X