• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yapti bana bunu?

Sanırım benim için problem yok ya. Yani telefonu eline alıp komple bir gezinmesi benim için kabul edilemez. Ancak sosyal medyalar benim için kişisel bir alan değil sanırım. Bu yüzden böyle düşünüyor olabilirim.

yani herkesin fikri başka.
ama sonuçta şifre istenilmişse kolaçan edilmek istenmiştir. ha whatsap mesajlarımı okumuş ha sosyal medyaki mesajlarımı bence fark yok. her türlüsü özel hayatıma müdahale olur.

Adamın bence reel hayatında özgüven sorunu varmış size diktatörlüğe yaparak kendini tatmin etmiş.
Ayrıca size güvenmediğinden yapmamış bu kontrolleri, siz onun reel hayatındaki sırları öğrenirsiniz diye sürekli olarak sizi kontrol etmiş. Üzülmenize bile değmeyen biri,

İnternetten taniştik yurtdışında yaşiyor.Türkiyeye gelince vakit geçirdik bağlandik sonra hislerimiz bambaşkaydi.sanki hep onu aramiş da bulmuş gibiydim o da öyleydi.5 aya yakın konuştuk gezdik.buradaydi o zamanlar.Oraya gitti bir dönem hep ilgileniyordu benle.sahipleniyordu da.Ben ağirdan aldım süreci o evlilikten bahsederken ben yavaş davrandim.Normalde ilk tanıştığımız da bile evlenmekten yana olan biri değildi benle değiştiğini söyledi.benim aile sorunlarim vardı hala da var en azından 1 yıl beklemeliydik.kamuya gireyim biraz çalışayım o arada da bu adamı tanıyayim diyordum.daha önce aldatilmis biri.cok fazla kıskanç değildi ama sonra durum değişti.telefon karıştırmamalar başladı.bana inanmadı.twitterimin şifresini biliyordu bianda kapattım diye süphelendi.Atandim ben o ara onla konuşmuyorduk ondan söyleyemedim ona internetteki birine söyledim hesabı kapattım o gün.barisinca da sordu her şeyi naptın diye kızdı.Dürüst davrandım hep.eski sevgilim arıyordu engellemiştim.no değiştir dedi işe başlayinca degiscem dedim.sonra geri döndü evine.2 hafta sonra da ayrıldı benden bunları söyledi sen dürüst değilsin dedi.no değiştir diye bekledim yapmadın dedi.Çizgilerimi geçtin dedi.Biri mi var dedim.Yok bu saatten sonra kimse olmaz dedi.Mesajlarima cevap vermedi sonra numara degsitirdim yazdım okumadi.5 ay geçti.Nasilsin dedim belirsizlik bitsin diye yazmıştım o kdr zaman sonra.Nasilsin dedim.İyi değilim sen nasılsın dedi.sonra yine cevap vermedi bisüre sonra sahte instagram hesabı açtım kardeşinin hesabına baktım adam evlenmiş inanamıyorum hala.Cok katı olan bu adam beni çok şaşirtti??
Yani zaten sessızlıgınden ve bahaneleeınden bellı ama bız kızlar konduramıyoruz. Çok salagız bazen. Bana kızmayın kızlar her zaman zekı olan kadınlar kazanıyor

Büyük ihtimal o kadını sizinle aldattı.
Zaten ayrılma sebebi öyle saçma ki resmen bahane aramış bulmuş.
Sakın bir daha yazmayın bırakın naparsa yapsın.

Benzeri benim başıma geldi
Türkiye'ye geldi, Beraber tatil yaptık, harika zaman geçirdik, inanilmaz ilgi, güzel sözler, döndü ama ilgisini hiç eksiltmedi vs...
Sonuç sizinki gibi oldu.
Uzaktaki bir insanı kontrol edemezsiniz, kurtulduğunuza sevinin asıl diğer kadın üzülsün, muhtemelen siz sadece kandırıldiniz diğer kadın onu kandıran bir pislik ile evli.
Ve devami da şöyle olacak.
Çocuk olunca adam, kadından sıkılıp size saracak, her gün arayacak vs...
Bu erkekler kendilerini ne sanıyor bilmiyorum.

Bey efendi zaten yurt disinda yasiyormus. Muhtemelen kiz arkadasi vardi zaten orada Turkiyeye gelince sizinle takildi, bosta kalmamak icin. Geri döndüdugundede evlendiler. Yani sizden ayrildiktan sonra hemen birini bulup nikahi basmis olmasi 0% sizinle yalan dolanla guzel vakit gecirip gitmis sonrada bi bahaneyle ayrilmis sizden evlenecegi ve birdaha sizinle görusmeyecegi icin. Ama bence iyi yapmissin mesaj atmissin simdi gercekleri ögrenmen hep acabami ile yasamandan daha iyidir daha cabuk kabullenir ve önune bakarsin. Aklima bu yazarken sey geldi sairin dedigi gibi “mutlulugu sende bulan senindir, gerisi misafir”.

Bu adamın yaptıkları yanına kalmasin istiyorum.Beni aldattı.Çok zoruma gitti.İnsan yerine konulmadim

İnternetten taniştik yurtdışında yaşiyor.Türkiyeye gelince vakit geçirdik bağlandik sonra hislerimiz bambaşkaydi.sanki hep onu aramiş da bulmuş gibiydim o da öyleydi.5 aya yakın konuştuk gezdik.buradaydi o zamanlar.Oraya gitti bir dönem hep ilgileniyordu benle.sahipleniyordu da.Ben ağirdan aldım süreci o evlilikten bahsederken ben yavaş davrandim.Normalde ilk tanıştığımız da bile evlenmekten yana olan biri değildi benle değiştiğini söyledi.benim aile sorunlarim vardı hala da var en azından 1 yıl beklemeliydik.kamuya gireyim biraz çalışayım o arada da bu adamı tanıyayim diyordum.daha önce aldatilmis biri.cok fazla kıskanç değildi ama sonra durum değişti.telefon karıştırmamalar başladı.bana inanmadı.twitterimin şifresini biliyordu bianda kapattım diye süphelendi.Atandim ben o ara onla konuşmuyorduk ondan söyleyemedim ona internetteki birine söyledim hesabı kapattım o gün.barisinca da sordu her şeyi naptın diye kızdı.Dürüst davrandım hep.eski sevgilim arıyordu engellemiştim.no değiştir dedi işe başlayinca degiscem dedim.sonra geri döndü evine.2 hafta sonra da ayrıldı benden bunları söyledi sen dürüst değilsin dedi.no değiştir diye bekledim yapmadın dedi.Çizgilerimi geçtin dedi.Biri mi var dedim.Yok bu saatten sonra kimse olmaz dedi.Mesajlarima cevap vermedi sonra numara degsitirdim yazdım okumadi.5 ay geçti.Nasilsin dedim belirsizlik bitsin diye yazmıştım o kdr zaman sonra.Nasilsin dedim.İyi değilim sen nasılsın dedi.sonra yine cevap vermedi bisüre sonra sahte instagram hesabı açtım kardeşinin hesabına baktım adam evlenmiş inanamıyorum hala.Cok katı olan bu adam beni çok şaşirtti??
Seni aldatmamis adam sadece yoluna gitmiş sende oyle yaparsan mutlu olursun

1 ay sonra sözlenmiş hemen.benleyken başkası olduğunu gösteriyor bu

Kimseye bu kadar güvenip bağlanmayı.İnsan oğlu çiğ süt emmistir diye söz var.

Back
X