- Konu Sahibi karbeyaz00
Size tavsiyem hayatta bir amac edinin.
Hayatta amaci olmayan insanlar boyle ben niye varim, niye yasiyorum gibi sorular sorarlar, dogrudur. Bir amaciniz olursa anlarsiniz neden yasadiginizi.
Kendime gelince... Ben mutlu olmak icin yasiyorum. Bu ugurda hedeflerim, amaclarim var. Hayatta cok guzel planlarim var. Onlara ulasmak icin daimi bir caba icerisindeyim, ve ulastikca gelecege dair umudum da, yasamao sevincim de artiyor. Ahiret, imtihan, sinav gibi inanclarim yok. Sadece bu dunyaya inanirim, cennet de cehennem de buradadir benim icin. Burada, su anda, su yasimda, ve olmeden once gelecegimde mutlu yasamaya odakliyim, oldukten sonrasina degil. Oradan sonrasini bilemem, pek merak da etmem, bilmedigim seyin planini, hazirligini yapamam.
Hayati cok karmasik hale getirmeye gerek yok. Basit yasayin. Oyle bu konulari cok cok dusunecek kadar vaktiniz de olmasin.
Okulumun son yili icim skiliyor calisacagim tamam is bulacagim bitince. Asktan yana yuzum gulmuyor benim. Mutsuzum.hayat bombos geliyor icimi skinti basiyor aglayasim.geliyor aglayamiyorum