Neden???

Squatgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
152
26
28
Merhaba , öncelikle bu konuyu açma nedenim aman çok güzelim , erkekler benden çok hoşlanıyor yhaaa:kusmuk: değil . Ama girdiğim ortamlarda erkekler bana çok ilgi gosteriyolar ve genelde hepsiyle konuşuyorum (arkadaş olarak ) ama onlar hep benimle sevgili olmak istediklerini falan söylüyorlar. Sizce neden ben çok güzel olduğumu düşünmüyorum hatta güzel bile olduğumu düşünmüyorum bunu kiz arkadaşlarım da farkında. 3,4 günlük takıldığım bir kiz sende farklı bir aura var ama sen bunu farkedene kadar öleceksin dedi . Yani sizce ben neden boyleyim neden kendimi farkina varamiyorum .Erkekler benden hoslanarak bana yaklastiklarinda hep kendimi sorguluyorum Neden benden hoşlanıyorlar acaba falan ve bu ilkokuldan itibaren böyleydi ve şunu da soyliym bu çocuklar genelde hep yakışıklı ve ortamlarında popüler insanlar bana yardim edin sizce neyi göremiyorum. Bir erkek bir kiza Neden yaklaşır istese çok daha güzellerini bulabilecekleri halde...

Merhaba , öncelikle bu konuyu açma nedenim aman çok güzelim , erkekler benden çok hoşlanıyor yhaaa:kusmuk: değil . Ama girdiğim ortamlarda erkekler bana çok ilgi gosteriyolar ve genelde hepsiyle konuşuyorum (arkadaş olarak ) ama onlar hep benimle sevgili olmak istediklerini falan söylüyorlar. Sizce neden ben çok güzel olduğumu düşünmüyorum hatta güzel bile olduğumu düşünmüyorum bunu kiz arkadaşlarım da farkında. 3,4 günlük takıldığım bir kiz sende farklı bir aura var ama sen bunu farkedene kadar öleceksin dedi . Yani sizce ben neden boyleyim neden kendimi farkina varamiyorum .Erkekler benden hoslanarak bana yaklastiklarinda hep kendimi sorguluyorum Neden benden hoşlanıyorlar acaba falan ve bu ilkokuldan itibaren böyleydi ve şunu da soyliym bu çocuklar genelde hep yakışıklı ve ortamlarında popüler insanlar bana yardim edin sizce neyi göremiyorum. Bir erkek bir kiza Neden yaklaşır istese çok daha güzellerini bulabilecekleri halde...

Tez : Guzelim , erkekler benden cok hoslaniyor.
Anti-tez : Guzel degilim ama erkekler benden cok hoslaniyor yhaaa.
Ortak nokta: Erkekler benden cok hoslaniyor.

Gormeden yorum yapamayacagim. :KK53:

İlgi gösterdiğinizi düşündüğünüz çekici erkeklerin birine karşılık verin, bakalım durum nereye gidiyor. İlişkiye başlarsanız ve mutlu olursanız, ilgi gösterdiğini anlarsınız. Olay farklı tarafa doğru gidiyorsa, erkekler değişik sinyaller alıyor olabilir.

Her iki durumda da oturup kafa yoracak bir şey yok.

Kullanıcı adınız bile görünüşe önem verdiğiniz sinyalini veriyor. Hiç içten gelmediniz bana.

Belkide yanılıyorsundur

Bana da genelde çok asilsin, ayrı bi asaletin var derler. Ama bunun konuşmamdan ve hareketlerimden kaynaklandığını biliyorum.Bence hoş bişey bu ama senin farkına varman gerekmiyor ki, başkalarının farkına varması daha güzel değilmi? Bunun neyini dert edindin anlamadım :110:
Çünkü kendimi ortamlarda rahat hissedemiyorum kasiliyorum birşey soyliycekken daha çok düşünüyorum

Çünkü kendimi ortamlarda rahat hissedemiyorum kasiliyorum birşey soyliycekken daha çok düşünüyorum
Sebep? Yani sana güzelsin ama farkında değilsin dediler diye ay dur onların gözündeki imajımı bozmayayım deyip, kafanda kitaplarla ‘ben dünyanın en güzel kadınıyım’ modunda dolaşmana gerek yok ki tatlım. Kendin ol, rahat ol.

Back
X