Neden???

Kaç yaşındasın?
Nabza göre şerbet veriyorlardır.
Diğer kızlar nezaketi onemsemiyordur.

Hayatını kötü nasıl etkiliyor bu durum, dert edindin diye merak ettim?

Bırak beğensinler. Bu kötü bir şey değil. Sen kendin ol.
Daha güzeli varken neden ben diye düşünme. Daha güzelinin sonu yok.
‘En güzel’ diye bir şey Yok.

Kimi şeytan tüyü der :) ondan vardır belki.
Bir arkadaşım vardı, çocuk yakışıklı değildi, öyle Harika vücudu falan da yoktu. Ortalama üstünde zekası, eh işte espri kabiliyeti ile peşinde 50 kız dolanırdı...
değişik bir etkileyicilik demekki :)

19 yaşındayım.Ya açıkçası erkeklerin arkamdan çok konuştuğu kulağıma geldi öyle güzel şurası şöyle falan bu beni çok rahatsız etti çünkü abartı bir acikligim yok (genele göre) abartili bir vücudum da yok bu beni kasiyo yanlarında rahat hareket edemiyorum bir şey söylesem grupta o konu hakkında konusuyolarmis o grupta olan bir arkadasim (kiz) söyledi. Ben bunlardan rahatsız oluyorum ne yapacagimi ne konusacagimi neden bana böyle davrandıklarını hiç birini anlamıyorum

Öyle bir yaştasın ki, erkekler için abuk sabuk zamanlar... düşündüğün kadar sana hassas yaklaşsalar yada nazik olsalar,
Kendi aralarında nerenin güzel oldugu konuşulmazdı.
Kendin gibi davran. Kimse öyle dedi bunu düşündü diye kendini boşa kasma. Sussan da çok suskun gizemli derler. Yürüyecek olan her türlü yürüyor, bahane bol.
Kendini olduğun gibi sev :)
Boşver başkasını.

Sen muhtemelen sıcak sohbet sever yapıda birisin.
Herkesle diyalog kuruyorsun.
Ama bizim toplumda erkeklerin çoğu iki kelam eden bayanlara hemen yavşama peşinde olduğundan dolayı böyle oluyordur.
Olmasını istemiyorsan resmi duracaksın

Önerini dikkate alicam teşekkür ederim

Gece gece uyanıp okuyunca, beyin fırtınası sorusu gibi geldi bu konu bana
Olur öyle, sen sana yaklaşan erkeklerle mesafeni koru yeterli. Neden kimse beni görmüyor neden erkeklerle iletisimim kotu demenden iyidir.

Öneriniz icin tesekkurler artik okul ortaminda ilk gunlere gore daha sessizim erkeklerden uzak durdukça hakkimda daha cok konuşmaya başladılar takıntı haline geldim sanırım bu yüzden bu kadar kasiliyorum.Ne dersem konum geçiyormuş aralarında ama bana karşı aşırı nazikler bu olaylar icime kapanmama daha cok sebep oldu.

Ben de guzel olmadigimi dusunuyorum ama lisede cok farkli gelirdim insanlara. O da enerjimden kaynakli. O da etkiliyordu erkekleri. la degilde mutluydum yani abartmadan kendi capimda. O yuzdendir diye dusunuyorum.

Boyle bir ortama resim koyamam üzgünüm ama konum gerçek buraya bu tarz konu açıp olmayan şeyleri yazmak bana birşey kazandırmaz aksine vakit kaybettirir.
Canım ben sana ziddiyetli bir kelime yazmadimki nede senin güzelliğine yada cazibene bir söz söylemedim neden bu kadar aqresiv cevapladigini anlamadim.merak etdigim için yazmıştım

Canım ben sana ziddiyetli bir kelime yazmadimki nede senin güzelliğine yada cazibene bir söz söylemedim neden bu kadar aqresiv cevapladigini anlamadim.merak etdigim için yazmıştım
Yo estağfurullah ben o niyetle yazmadım ben sadece konumun gercek olduğunu söylemek istedim .Elektronik cihazlardan mesajlasmanin en kötü özelliği de bu herhalde nasıl bir tonla söylediğini karşı tarafa hissettirememesi niyetim size saygısızlık değildi benimle güzel konuşan herkesle güzel konuşurum

Biz insanlarin yaratılışı oyleki başımıza her is gele bilir.o yuzden ben kimin basina ne gelirse gelsin hep kendimi onun yerine koyup oyle cevapliyorum mesajlarinu.burda hic birimiz bir birimizi tanimiyoruz ama hepimiz insaniz.bunu unutmayalim.sende daha gençsin olur böyle şeyler.hep erkeklerle mesafeli ol abla tavsiyesi

Teşekkür ederim tavsiyeniz için

İki ihtimal var,

1)Erkekler büyük popolu kadınlara bayılır. Eğer squat başarılı olmuşsa bu gerçekten dikkat çekiyordur. Yanlış anlamayın, sizi üzmek gibi bir niyetim yok. Ama bende incecik vücuduna rağmen büyük ve dik popolu bir kadın görsem dikkatimi çeker. Hatta içimden "Erkekler gözlerini alamıyordur" diye geçiririm. Eşimle yolda yürürken hemen önümüzde dar pantolonuyla bir squat modeli gördüğümde yanından hızla geçerim.

Böyle bir ihtimal var diyelim, kötü bir şey degil. Ama çok dikkat etmeniz lazım. Çünkü kimin squat yanınızla kimin ruhunuzla ilgilendiğini bulmanız gerekir. Büyük ihtimalle squat yanınızla ilgileniyorsa, onu kabul ettikten bir süre sonra anlarsınız. Biraz hislerinizle hareket etmelisiniz bu konuda. İşiniz zor..

2)Dikkat çeken işveli cilveli bir yanınız vardır. Eğlencelisinizdir.

Yani ilk etapta bir erkek bir kızdan ancak bu şekilde hoşlanabilir.. Çünkü kişiliginizden dolayı sizden hoşlanmaları için zaman lazım. Ses tonu, konuşma biçimi..

Kendimi güzel bulmam demek ,aslında güzelim demek ,özgüvenin aslında var yok değil :)

Yakışıklı ve popüler erkeklerin ilgi göstermesinden ,sevgili olmak istemesinden aslında rahatsız değilsin ama şimdi böyle bir platformda bu ilgi hoşuma gidiyor ,gerçekten güzel bir kadınım deseydin bombalanirdin bunu tahmin etmissindir :) :)

Şimdi gelelim asil soruna hayatında birinin olmasi güzel bir şey aralarından mantığına uyanı tercih et .Ha bu ilgi hoşuma gidiyor diyorsan bir şey diyemem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…