• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

Böyle bir profil az çok kendini belli eder bence sosyal medya kullanımı, konuşmaları, hal ve hareketleri skor amaçlı yapacak biri değil gibiydi. Ama eğer öyleyse de Allah bildiği gibi yapsın

Hiç belli etmez yazdığı mesajdan belli. Bunların hepsi taktiksel.

Kal dersen kalırım git dersem giderim. Bu ne ya? Allah aşkına beyin yok ki. Uzun süre görüşüp sonra kendi bir hata yapsa ve utancından böyle bir şey dese anlarım da, daha yeni tanıştığın birine bu söylenmez. Bunlar erkek değil ya. Sümsük tipler.

Hiç belli etmez yazdığı mesajdan belli. Bunların hepsi taktiksel.

Kal dersen kalırım git dersem giderim. Bu ne ya? Allah aşkına beyin yok ki. Uzun süre görüşüp sonra kendi bir hata yapsa ve utancından böyle bir şey dese anlarım da, daha yeni tanıştığın birine bu söylenmez. Bunlar erkek değil ya. Sümsük tipler.
Ohhh içimin yağları eridiii 🤭🤭

bak sana direkt daha 20-21 yaşındaki erkek çocukların ağzından duyduğum, değişmez taktiklerini vereyim:
güzel sözlerle, ilgili tavırlarla kızı kendine bağlama. sonra da parmağında oynatma. taktiğin ismi budur.
iki çocuk sohbet ediyor, söz konusu bir kız var, çocuklardan birinin görüştüğü. arkadaşı taktik veriyor. diyeceksin ki "mesela mekanda oturdunuz 2-3 saat, tam kalkacakken saate bakıp aaa bayağı geç olmuş, seninle zamanın nasıl geçtiğini anlamadım diyeceksin" diyor. bu enn aklımda kalanı olmuş, daha benzer bir sürü taktikleri var.

bir başka taktikleri de, 5'e 3. ne demek bu, 5 şey söylüyorsan 3'ü kötü ama diğer 2'si güzel olacak. mesela 3 tane kırıcı şey söylüyor veya davranışı var. günün sonunda adam 2 tane güzel şey söyleyerek karşıdaki kızın kafasını karıştırmaya çalışıyor ve başarıyor da büyük bir kısmı. yani ilgisiz ve umursamaz davranıp ama "ah be kızım senden de vazgeçemiyorum, deli gibi seviyorum, sensiz yapamıyorum" demek gibi.

daha bir sürü taktikleri var. biz bir günde uzaklaşmadık bu erkeklerden :D

benim de üniversitenin ilk yılında bir sevgilim vardı. ilk günler akıl almayacak derecede mükemmel şeyler söylüyordu sonra ben ona bağlanınca mesajlar git gide kesiliyordu. ayrıldık, aradan zaman geçince yine abartılı özürler diledi sonra yine aynı sona bağlandı :KK70: o zaman anlamamıştım ama love bombing deniyormuş sanırım buna.. neyse artık, saçma saçma işler:KK70:

benim de üniversitenin ilk yılında bir sevgilim vardı. ilk günler akıl almayacak derecede mükemmel şeyler söylüyordu sonra ben ona bağlanınca mesajlar git gide kesiliyordu. ayrıldık, aradan zaman geçince yine abartılı özürler diledi sonra yine aynı sona bağlandı :KK70: o zaman anlamamıştım ama love bombing deniyormuş sanırım buna.. neyse artık, saçma saçma işler:KK70:
Allah bildiği gibi yapsın bu tarz davranan erkekleri de kızları da.

Back
X