• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

Daha 2 aydır telefonda konuştuğunuz birisinin ailelere şöyle söyleriz yok sen benim canımsın lafları sizce normal mi?

Bence sonradan söyledikleri yerine ilk bu tarz sözlerin daha dur birbirimizi yeni tanıyoruz bu nasıl hız diye düşünerek izin vermezseniz ve kendinizi de kaptirmazsaniz sizin için daha iyi olur.

İlginç olan ilk sözleri çünkü. İki üç boyunca söylenmesi ya da art arda söylenmesinin önemi yok.

Birisi çıksın her şey çok güzel olsun istiyorsunuzdur anlıyorum. Ancak güzel olan şeyler bu şekilde ilerlemiyor.
Zaten duygusal konuşmalara izin vermediğimi üst mesajlarda yazdım. Her söylediğinde bi durun hele diyordum. Ailelere söyleme konusuda gelecek zaman için söylemişti şimdiki zaman için değil. Ama her anlamda olmaması gereken cümlelerdi. Dilerim bu duyguyu onada yaşatırlar olumlu konuşup Ümit verip sonrasında olumsuz derler.

Bir erkek ilk buluşmadan sonra hemen mesaj atıyor. Ve sonraki iki gün boyunca “Herşey beklediğim gibiydi, yanındayken çok mutluydum gidince kötü hissettim korkular sardı beni, ben beğendim, sen benim canımsın, sana karşı hep ilgim vardı görünce daha iyi oldum, biraz zaman geçtikçe herşey daha iyiye gidecek mutlu olacağız, gözlerine dalıp gittim, ailelere şu şekilde söyleriz, yine buraya geleceğim, ” bu tarz konuşmalar yapıyor. Üç gün geçince ben artık olumlu veya olumsuz şeklinde karar verelim dediğimde “korkularım hala var kal dersen kalırım git dersen giderim kararı sen ver” dedi en sonunda “ben bağlanamıyorum hakkını helal et” dedi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Beni beğenmedi mi acaba dedim ama niye ayrılınca o lafları etti.

(2 aydır telefonla görüşüyorduk, herhangi bir cinsel faydalanma yok ciddi olarak konuşuyorduk hatta sizli bizli)
Benimde başıma gelmişti benzer bir olay.iki hafta boyunca konuştuk gece gündüz arıyordu bende olur gözüyle bakıyordum sonra bi ms la bitirdi.canimlar ne oldu söyleyeyim biriyle nisanlandi hemen.

Ne istediğini bilmeyen biri daha. Ne korkusu varmış ki korkularım var diyip durmuş. Burdan cok dengesiz görünüyor ama kimbilir ne hesabı var.

Bence beğendi ama tam "işte bu" diyemedi icine sinmedi galiba. O yuzden emin değil ve böyle dengesiz konusmalar yapıyor. Neyse bosver canı isterse de geç..

Bir erkek ilk buluşmadan sonra hemen mesaj atıyor. Ve sonraki iki gün boyunca “Herşey beklediğim gibiydi, yanındayken çok mutluydum gidince kötü hissettim korkular sardı beni, ben beğendim, sen benim canımsın, sana karşı hep ilgim vardı görünce daha iyi oldum, biraz zaman geçtikçe herşey daha iyiye gidecek mutlu olacağız, gözlerine dalıp gittim, ailelere şu şekilde söyleriz, yine buraya geleceğim, ” bu tarz konuşmalar yapıyor. Üç gün geçince ben artık olumlu veya olumsuz şeklinde karar verelim dediğimde “korkularım hala var kal dersen kalırım git dersen giderim kararı sen ver” dedi en sonunda “ben bağlanamıyorum hakkını helal et” dedi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Beni beğenmedi mi acaba dedim ama niye ayrılınca o lafları etti.

(2 aydır telefonla görüşüyorduk, herhangi bir cinsel faydalanma yok ciddi olarak konuşuyorduk hatta sizli bizli)
İlk mesajı bile ben dolandırıcıyım diye bağırıyor :D

Ne istediğini bilmeyen biri daha. Ne korkusu varmış ki korkularım var diyip durmuş. Burdan cok dengesiz görünüyor ama kimbilir ne hesabı var.

Bence beğendi ama tam "işte bu" diyemedi icine sinmedi galiba. O yuzden emin değil ve böyle dengesiz konusmalar yapıyor. Neyse bosver canı isterse de geç..
İkinci paragrafta dediğinize katılıyorum. İşte tam bu diyemedi ve korkularım var bahanesinin arkasına sığındı

Bunları diyen adamın genelde ya eski sevgilisiyle arası düzelmiştir, ya da yeni birini bulmuştur. Çünkü birini bulmadan birini bırakmaz bu tipler..

Peş peşe açtığım üç konu var benim de. Seri şeklinde devam eden konularımda ilk ele aldığım sorunla çok benziyor. Güzel geçen bir buluşmanın ardından benzer bir mesaj yazılmıştı bana da. Kimseye umut vermek istemiyorum, yeni başlangıçlara hazır değilim falan filan şu an kendisi düğün arefesinde bir başkası ile 😊 Bahaneleri hep benzer şekilde oluyor demek ki…
Sizin konu başlığı neydi okumak istedim ama profilinize giremedim

2 aylık konuşmada da duyguları olduğunu azıcık hissettiriyordu ama ben görüşmeden duygusal konuşmalar istemiyorum demiştim. Görüştükten sonrada yine duygularını belli edecek tarzda konuşmaya devam etti bende değişen bişey yok demek ki karşılıklı beğendik birbirimizi diye düşündüm. Ama sonrası çok başka oldu
Zaten mantıklı olan yüzyüze görüştükten sonra duygusal birşeyler hissetmek. Ama onda da iki ay çok erken ya daha doğru düzgün tanımadan en fazla hoşlanır insan. Boşver engelle gitsin. Allah düzgün ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Zaten mantıklı olan yüzyüze görüştükten sonra duygusal birşeyler hissetmek. Ama onda da iki ay çok erken ya daha doğru düzgün tanımadan en fazla hoşlanır insan. Boşver engelle gitsin. Allah düzgün ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Evet kastettiğim hoşlanmaydı zaten. Amin inşallah 🙏🏻

İlk cümlelere takılmayın, son tavrı önemli. Sen karar ver ne demek yahu?
İradesi yok mu bu insanın? Kendi düşüncesi, duygusu, hedefleri veya planları yok mu? Aşırı saçma ve tutarsız bir bakış açısı bu.
Küçük çocuklar böyle durumda olur. Kendi kendine karar veremez de ebeveyn yahut vasilerinin kararları ile hayatları şekillenir.
Yetişkinlerin böyle bir lüksü yoktur.

İlk cümlelere takılmayın, son tavrı önemli. Sen karar ver ne demek yahu?
İradesi yok mu bu insanın? Kendi düşüncesi, duygusu, hedefleri veya planları yok mu? Aşırı saçma ve tutarsız bir bakış açısı bu.
Küçük çocuklar böyle durumda olur. Kendi kendine karar veremez de ebeveyn yahut vasilerinin kararları ile hayatları şekillenir.
Yetişkinlerin böyle bir lüksü yoktur.
İnanın bende anlamlandıramıyorum. Demek ki ben sormasam karar nedir diye hala ümitvari konuşmalarına devam edecekmiş. Amacı neymiş ben çözemedim çözemeyeceğim de. Dilerim aynı duygu durumuna düşsün bir gün.

Dengesizmiş arkana bakmadan kaç.

Üzgünüm ama eski sevgilisiyle baristigina eminim

Love bombing den ghosting e geçmiş amaç seni peşinde koşturup millete hava atmak bak kızlar bana böyle ölüyorlar diye

Back
X