- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.229
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zevk mi alıyorsunuz hanfendi? Tamam araya girmişim mutlu olacaksanız eğerValla bu işler öyle oluyor ki üzgünüm canım araya girmişsin
Alternatifiniz varmış benceBir erkek ilk buluşmadan sonra hemen mesaj atıyor. Ve sonraki iki gün boyunca “Herşey beklediğim gibiydi, yanındayken çok mutluydum gidince kötü hissettim korkular sardı beni, ben beğendim, sen benim canımsın, sana karşı hep ilgim vardı görünce daha iyi oldum, biraz zaman geçtikçe herşey daha iyiye gidecek mutlu olacağız, gözlerine dalıp gittim, ailelere şu şekilde söyleriz, yine buraya geleceğim, ” bu tarz konuşmalar yapıyor. Üç gün geçince ben artık olumlu veya olumsuz şeklinde karar verelim dediğimde “korkularım hala var kal dersen kalırım git dersen giderim kararı sen ver” dedi en sonunda “ben bağlanamıyorum hakkını helal et” dedi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Beni beğenmedi mi acaba dedim ama niye ayrılınca o lafları etti.
(2 aydır telefonla görüşüyorduk, herhangi bir cinsel faydalanma yok ciddi olarak konuşuyorduk hatta sizli bizli)
O ilk yazdığım mesajı hepsini bir anda yazmadı yanlış anlaşılma olmasın iki üç gün boyunca yazdıklarını toplu olarak yazdım.
Sizinkiyle tam aynı değildi ama benzeri gibi diyelimSizin konu başlığı neydi okumak istedim ama profilinize giremedim
Okudum daha önceden bende sizinkine benzer bir durum yaşamıştım bana bahaneler sunup gitmişti bir ay sonra nişanlandı sonrada evlendi. Düğünlerini evlerini hayal ederek kendimi perişan etmiştim çok zor toparlanmıştım. Kendimi derse adamıştım düşünmemek için. Şu an umrumda bile değil 1.5 yıl geçti üzerinden. Şimdiki ruh halinizi tahmin edebiliyorum ama geçecekSizinkiyle tam aynı değildi ama benzeri gibi diyelim
Samimiyet kurduktan sonra uzaklaştı…
Arkadaşlar merhabalar, belki daha önceki birkaç konuma denk gelmişsinizdir ben ilişkilerden uzak, (şu anda) evlilik düşünmeyen hatta bu yüzden annesiyle karşı gelen, eğitim okul iş hayatında kafası oldukça karışık bir insanım :KK43: Kendi içimde, eğitim hayatımda çözmem gereken bir sürü sorun...www.kadinlarkulubu.com
Beğenmediği halde o lafları söylemesi dengesizlik değil yaniDengesiz degil, sizi istememis. Begenmemis yani.
Bunuda size belli etmeden kırmadan uzatarak günlere bölerek gitmesiyle göstermis. İstedikten sonra bi erkegin yapamayacagı biseyi yok. Begenmeyince böyle bir yola basvurmus hanzo.
Sonra ne oldu? Başkasıyla evlendi demişsiniz, eski sevgilisi falan mıydı? Konularınızı görmedim ben.Dengesizler işte çünkü bizim de ilk buluşmamız o kadar güzeldi ki sonrasında başka bir yere daha geçtik bana çok iyi geldin demeler el ele tutuşmak istemeler falan hayatta bu adam beni beğenmedi demezdim. Bir istedikleri bir istediklerini tutmuyor umarım siz karşılıklı bir uzlaşma sağlarsınız![]()
Degil. Dengesizlikle alakası yok.Beğenmediği halde o lafları söylemesi dengesizlik değil yani
Allah Allah daha olumsuz diyeceği gün bile arayım konuşalım, çokça görüşürüz gelirim oraya tarzı konuşmalar. Çok garip gerçekten ben hiç bi zaman anlayamacağım bu taktiği.Degil. Dengesizlikle alakası yok.
Taktik bu erkeklerin taktigi. Gider gitmez güzel seyler yazayım zamanla götüm basım ayrı oynar ve yok olurum böylece anlamaz diye düsünür. Hic sasmaz.
1-2 ay içerisinde tanıştığı başka bir kızla evleniyor :)Sonra ne oldu? Başkasıyla evlendi demişsiniz, eski sevgilisi falan mıydı? Konularınızı görmedim ben.
Teşekkür ederim desteğiniz için, umarım atlatırımOkudum daha önceden bende sizinkine benzer bir durum yaşamıştım bana bahaneler sunup gitmişti bir ay sonra nişanlandı sonrada evlendi. Düğünlerini evlerini hayal ederek kendimi perişan etmiştim çok zor toparlanmıştım. Kendimi derse adamıştım düşünmemek için. Şu an umrumda bile değil 1.5 yıl geçti üzerinden. Şimdiki ruh halinizi tahmin edebiliyorum ama geçecek![]()
Atlatırsın cnm ya uzulme kiyamamTeşekkür ederim desteğiniz için, umarım atlatırım![]()
Kim anlıyo ki siz anlayacaksınız.Allah Allah daha olumsuz diyeceği gün bile arayım konuşalım, çokça görüşürüz gelirim oraya tarzı konuşmalar. Çok garip gerçekten ben hiç bi zaman anlayamacağım bu taktiği.
Böyle bir profil az çok kendini belli eder bence sosyal medya kullanımı, konuşmaları, hal ve hareketleri skor amaçlı yapacak biri değil gibiydi. Ama eğer öyleyse de Allah bildiği gibi yapsınArkadaşlar ya mesaj saha senle tanışmadan önce hazırdı. Bu kadar mı safsınız? Hazırlamış kopyala yapıştır. Hatta her tanışma sonrası bir kaç hazırladıkları mesaj var. Sırf götürme amaçlı skor amaçlı insanlarla iletişime geçenlerden ne beklersiniz? Bas tekmeyi