Neden..

Birine anlatmak çok zor ama kendimi zorlarım..çare olsa belkide çoktan yapardım..

Ne kadar güzel söylediniz hayatınızın içine edenlere çok iyi bir ders vermek..peki o hayatımın içine edenler, en sevdiklerimse...

Son düzenleyen: Moderatör:
Birine anlatmak çok zor ama kendimi zorlarım..çare olsa belkide çoktan yapardım..

daha önce de yazdım.bir tek ölüme çare yok.
sanıyormusunuz ki her acı,her dert sonsuza dek sürer.
bakın şimdi gece ama sabah olacak.
işte aynen böyle.
şu an başa çıkamadığınız dert bir gün aklınıza bile gelmeyecek belki de.
hayat kendinizi bu kadar yıpratacak kadar uzun değil.
biliyorum herkesin derdi kendine büyüktür.eminim şuan başa çıkılmaz gibi görünüyor size.
dünya başınıza yıkılmış gibi.sanki en büyük dert sizinmiş gibi.
ama dğil.inanın bana değil.

Ne kadar güzel söylediniz hayatınızın içine edenlere çok iyi bir ders vermek..peki o hayatımın içine edenler, en sevdiklerimse...

eğer sizin hayatınızın içine edenler en sevdiklerinizse,demek ki en sevdikleriniz olmayı asla haketmemişlerdir.
o yüzden hiç düşünmeden çıkarın tırnaklarınızı.

Hiç bir şeyi değiştirmez. Akıllanana kadar elinizden geleni yapacaksınız..
Durumu olumlu sonuçlandırmak için biraz olsun çaba göstereceksin..
Toptan kestirip atmak olmaz, bu ders vermek olmaz, kocaman bir pişmanlık olur..
Bu yüzden ileride pişmanlık duymamak adına , keşke dememeniz için durumu düzeltmeye çalışın.. Olursa ne ala.. Olmazsa da pekala diyip kendi rotanızı belirleyin..

Şuan sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla eliniz kolunuz bağlı oturuyorsunuz ..
Fazlasıyla dolmuşsunuz..
Böyle üstü kapalı durumu ifade etmek , sizi daha beter sıkar söyleyeyim..

Sanki rahatlamak için değil de kendinizi daha çok üzmek için yazmış gibisiniz. Canınızı bu kadar çok yakan olayı anlatırsanız hem paylaşmanın verdiği rahatlığı yaşarsınız hem de belki sorununuza farklı bakış açılarıyla yazılmış yorumlar sayesinde bir de dışardan bakmış olursunuz.

En büyük dert benim değil biliyorum..çok daha kötülerinide yaşadım..ama şuan okadar çıkmazdayımki ...öyle çok hayatımı meşgul ediyorki..öyle uzun süredir hayatımdaki..çok yoruldum..çok çaresizim..

çaresizim diye bir şey yok ki.çare var.ama siz aramayı bilmiyorsunuz.
ya da korkuyorsunuz.
elbet çıkar yol var.biraz kalkın silkinin.atın üzerinizdeki ağırlığı.
biraz gayret.

Bilmiyorsunuz ama yardımcı olmaya çalışıyorsunuz teşekkür ederim. Her yazılanı gerçekten anlamaya çalışarak yapabileceklerimi yapamayacaklarımı düşünerek okuyorum..

Sorun sizde düğün gününden sonra kv 'denizin size karşı olan tavırlarında değişiklik olmasıyla mı başladı.. ? Ve sonra böyle devam etti herhalde..

Ben size akıl veremem16 yaşındayım ama içimden yazmak geldi ben siz sadece şunu söylemek istiyorum "Ne olursa olsun hayatınızın başrolünde siz varsınız" kararlarınızı bu sözü düşünerek alın lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendi annenizin babanızın yada öz kardeşinizin yaptığı bi şey mi üzüyo sizi?

Kusura bakmayin ama gece gece cin iskencesi gibi konunuz, catladik walla meraktan

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…