Neden..

Tamam anladık şefkat görmek istiyorsunuz ama meraklanıyor insanlar , şahsen bu tür ne olduğu anlaşılmayan konulara kızıyorum .

Şefkat görmek için değilde,gerçek hayatta sahte gülücüklerimin altında derin sessiz hezeyanlarımı,gizli gözyaşlarımı burada açık açık dökebilmek,derdimi tam olarak anlatamasamda şu saatte sessiz sessiz ağlarken bikaç güzel yürekli kadınla paylaşabilmek umuduyla yazdım..sağolsunlarki, gerçektende anlatamadığım halde çok da güzel yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar gördüm.yalnız olmadığımı hissettim..eğer yinede kızıyorsanızda okumayıverin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Esin en yakininla seni aldatiyormu yoksa !!! En son böyle bir durum duymuştum çok kötü olmustum inş değildir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim henüz on altı yaşındasın ve bunu kavramışsın ne güzel..ama ben bununiçin çok geç kaldım...

Bazen insanın kendine bile söyleyemediği veya dillendirmek istemediği şeyler olur. Bu bazen aldatılmak, bazen başka birine ilgi duymak, karşılıksız sevgi veya iş sıkıntıları.. Her şey olabilir aklımıza gelen. Burada nice konular açıldı. Yok artık olamaz dediğimiz şeyleri bile okuduk
Derdiniz nedir demeyeceğim ama şunu söyleyebilirim
Çok uzun zaman alabilir, çok yıpratabilir ama bir gün gerçekten geçiyor ve alışıyor insan
Yapayalnızda kalsanız kendi dünyanız yine kendiniz olmalısınız. Ayşe ile veya Mehmet ile değil. Koca bir evren ve siz..

Yahu sizi kimse tanımaz etmez ne bu gizem oyunları,yok üşeniyor dicem yazıyorsunuz da .
Okumam tabi niye okuyacağım , adam yerine koyupta ne olduğunu bile anlatmaya eriniyorsunuz.

Yahu sizi kimse tanımaz etmez ne bu gizem oyunları,yok üşeniyor dicem yazıyorsunuz da .
Okumam tabi niye okuyacağım , adam yerine koyupta ne olduğunu bile anlatmaya eriniyorsunuz.

Allah aşkına ne diyorsunuz.hem üşenmiyo yazıyo diyorsunuz hem anlatmaya eriniyo diyosunuz.bu ne çelişki.hem tanınmayacagımı nerden biliyosunuz , bi çekincem varki anlatamıyorum..gizem oyunları yazmışsınız. gerçekten sizin gibi insanlar zaten derdi tepesinden aşmış insanları dahada üzmek için masus mu yazıyor bu kelimeleri..okumam tabi diyosunuz neden okuyosunuz o halde birde üstüne böyle bi uslupla kırıcı yorumlar yazıyorsunuz..

Allah dermansız dert vermesin.
Anlatmamışsın ama bu dert senin kafanı bir hayli meşgul ediyor gibi.
Keşke anlatsaydın da ona göre yorum yapabilseydim, şimdi yanlış bişey söylemekten korkuyorum.
Sadece Allah yardımcın olsun diyebileceğim sana:26:

Biri bişey diyor yok , öbürü bişey yazıyor hayır öyle değil .Allah aşkına şöyle bir dönün 5 sayfaya bakın ne kadar komik .
Size göre çelişiyorum , bu kadar insan ne sıkıntınız var diye soruyor demiyorsunuz.Amma yazmaya gelince eveleyip geveliyorsunuz bişeyler.
Kim ne tanıycak sizi , üstü kapalı anlatırsınız.
Kırıcı değilim mimiklerimi görmediğiniz için yazım öyle anlaşılıyor.Sizi kırınca ne geçicek elime yahu.En olmadı özelden yazın , olmadı mı böyle konular sanki.
Bir derdim var bölümü burası , ne derdiniz var anlamadık ki.

Son düzenleme:
Ya kusura bakmada o zaman neden sorulara cevap veriyosun? Bu ne ya.. sagkiklami yok. Annenmi yok kv mi yok. Tamam doktun icini madem anlatmican yada busiden cekiniyosunuz konuyu acmazdiniz cevap vermezdiniz. Bu ne ya soruyo arkadadlar soruyoda soruyo cevap var ama gizemli ?? Hani yok o degil biraz daha ugrasin hadi bakalim kim bilecek gibi. Valla hakketten grreksiz ve okumaya gerek yok fitik oldum burda. Sirf sinir oldugumdan yszdim. Neyiniz varsa var bilmece gibi cevap verebildiginuze gore cokta fena durumda degilsiniz. Arkadas tamamen dogru demjs

Burdaki insanlara yazik degiilmi ya..???

Niyemi cvp veriyorum.merak ettik diyorlar.en azından o olmadığını söylüyorum.ve sorunumun tam olarak ne olduğunu böyle sizin gibi kırıcı konuşarak değil düzgünce soranlarada yardımcı olmak amacıyla cevap veriyorum..okumaya gerek yoksa okumayın.ne hissettiğimi yazdım.yalnız olduğum için en azından şuanda yanımda bikaç kişi görmek için yazdım..nasıl bi ruh hali bu nasıl bu kadar sert ve kırıcı olabiliyorsunuz.yazdığınız yakıştırdığınız ama zerre alakam olmayan düşünceleriniz için bikez daha üzüldüm..merak bu kadar mı çirkinleştiriyor insanları.

Ne meraki ya insanlara eziyet gibi cumleler kuruyosunuz. Soranlara yardimci olmaya calisiyorum diyosunuz halbuki burada yardimci olmamiz gereken insan siz degilmisiniz??

Ya gec kiricisin bilmem ne laflarini. Yazik millet soruyoda soruyo asil kirici sizsiniz. Burda insanlar sizle uzulup derdinizi anlayip yardimci olmaya calisiyor siz hmmm yok aaa yok hmmm yok diyosunuz. Madem sirf icinizi dokecektiniz doktukten sonrs tskler dinlediniz icin diyip birakirdiniz. Kusura bakmayin ama yok kirixisin8z yok bilmem ne gibi laflari suan buraya hic yakismiyor. Cevao vermeyin o zaman allah allah. Uzulmeye gercekten degmezmis. Valla bu benim fikrimm. Herkesden aaa nryin var anlat diye zorliyacak cevaplar bekleme. Konu acik herkes fikrini der begensende begenmesende! Senden cok arkadaslara uzuldum!

eski yorumları okumadım derdiniz hastalık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…