- Konu Sahibi manikurlukedi
-
Tamam anladık şefkat görmek istiyorsunuz ama meraklanıyor insanlar , şahsen bu tür ne olduğu anlaşılmayan konulara kızıyorum .
eğer bir insansa korktuğunuz sakın korkmayın.
insan insandan korkmaz.
asla korkmayın.ama sizin acil birinden yardım istemeniz gerekli.
belli ki tek başınıza üstesinden gelemeyeceksiniz.
Ben size akıl veremem16 yaşındayım ama içimden yazmak geldi ben siz sadece şunu söylemek istiyorum "Ne olursa olsun hayatınızın başrolünde siz varsınız" kararlarınızı bu sözü düşünerek alın lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah ölüm vermesin,gerisi halledilir canım.
zaman durmuyor ki akıp geçiyor.dua et namaz kıl içini ferahlat
Esin en yakininla seni aldatiyormu yoksa !!! En son böyle bir durum duymuştum çok kötü olmustum inş değildir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kendi annenizin babanızın yada öz kardeşinizin yaptığı bi şey mi üzüyo sizi?
Yahu sizi kimse tanımaz etmez ne bu gizem oyunları,yok üşeniyor dicem yazıyorsunuz da .
Okumam tabi niye okuyacağım , adam yerine koyupta ne olduğunu bile anlatmaya eriniyorsunuz.
Allah aşkına ne diyorsunuz.hem üşenmiyo yazıyo diyorsunuz hem anlatmaya eriniyo diyosunuz.bu ne çelişki.hem tanınmayacagımı nerden biliyosunuz , bi çekincem varki anlatamıyorum..gizem oyunları yazmışsınız. gerçekten sizin gibi insanlar zaten derdi tepesinden aşmış insanları dahada üzmek için masus mu yazıyor bu kelimeleri..okumam tabi diyosunuz neden okuyosunuz o halde birde üstüne böyle bi uslupla kırıcı yorumlar yazıyorsunuz..
Çünkü... neden sorusunun cevabı budur. Yardim istediginiz konu bu sanırım.
Ya kusura bakmada o zaman neden sorulara cevap veriyosun? Bu ne ya.. sagkiklami yok. Annenmi yok kv mi yok. Tamam doktun icini madem anlatmican yada busiden cekiniyosunuz konuyu acmazdiniz cevap vermezdiniz. Bu ne ya soruyo arkadadlar soruyoda soruyo cevap var ama gizemli ?? Hani yok o degil biraz daha ugrasin hadi bakalim kim bilecek gibi. Valla hakketten grreksiz ve okumaya gerek yok fitik oldum burda. Sirf sinir oldugumdan yszdim. Neyiniz varsa var bilmece gibi cevap verebildiginuze gore cokta fena durumda degilsiniz. Arkadas tamamen dogru demjs
Burdaki insanlara yazik degiilmi ya..???
Niyemi cvp veriyorum.merak ettik diyorlar.en azından o olmadığını söylüyorum.ve sorunumun tam olarak ne olduğunu böyle sizin gibi kırıcı konuşarak değil düzgünce soranlarada yardımcı olmak amacıyla cevap veriyorum..okumaya gerek yoksa okumayın.ne hissettiğimi yazdım.yalnız olduğum için en azından şuanda yanımda bikaç kişi görmek için yazdım..nasıl bi ruh hali bu nasıl bu kadar sert ve kırıcı olabiliyorsunuz.yazdığınız yakıştırdığınız ama zerre alakam olmayan düşünceleriniz için bikez daha üzüldüm..merak bu kadar mı çirkinleştiriyor insanları.
Neden bu satte bu kadar akıyo gözyaşlarım..neden tüm sevdiklerimin içinde yapayalnızım..neden derdimi kimselere anlatamıyorum..neden çıkmazdayım..bu kadar çaresiz boğulmuş çıldıracak gibi oluyorum..
Neden hiçbiyere sığamıyorum derdim nüksedince..konuşsam diyorum ama konuşamıyorum..ağlıyorum çaresizce..çok korkuyorum bu derdin beni yakıp yok etmesinden,gelecekten,umutla bakamadığım yarınlardan..
Bıktım artık gözyaşından,bıktım güçsüzlükten,karamsarlıktan,bıktım,derdime endeksli duygu durumumun saçmalığından..
Neden diyorum neden kimse hakkettiğini yaşamıyo.neden daha benim için hayat yeni başlamışken bu kadar yoruldum.neden mutlu olamıyorum.bi bana mı yer yok koca dünyada..
İsyan etmiyorum Allah ım , ama bıktım artık bu derdin hayatımın odak noktası olmasından.bıktım ona bağlı yaşamaktan...bııktımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?