Neden..

Komikse gülün eğlenin böyle yazabildiğinize göre onuda yapabilirsiniz sanırım...soranlara elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum ve yardımcı olmak isteyende çokgüzel oluyor.sağolsunlar gerçekten kendimi iyi hissettim biraz..ama anlamıyorum ya gerçekten neden bu kadar gerginsiniz bu saatte...ne bu tepki..ne bu merakına yenilmiş hırs..

Sana bişey söyliyimmi ,bırak şimdi ağlamayı filan,düşünme boşver ,amaaan 3 günlük dünya ,allah aşkına ağlayıpta gözdenmi olasın ,biraz takmamayı öğren,ben sanırım köy yanar deli taranır modundayım,hiç önemsemem ,herkesin kendi hayatı var ,bırak milet derdini kendi çözsün ,kocana anlat ,yardım iste ,psikoloğa git ama yen ,ağlmakla kahrolmakla olmaz ,ölen bile unutuluyor ne unutulmasın ki şu dünyada.

Hala merakina yenilmis hirs diyo ya. Hangi ara kendini iyi.hissettin? Halbuki hepsinin altina hmm bunu denedim yok olmuyo yaziyosun. Allah askina donde bi kendine bak verdigin cevaplara bak. Hee meraktan olduk. Bu mrrak konusunu bu kadar agziniza aldiginiza gore..sirf merak edilsin diye actiginiz bir konu demek..

Allahım sen bana sabır ver...ben nerde hmm yok hmm yok dedim..oyun mu oynuyorum..şaka mı bu ..ben yaşıyorum bunu..hem konuma yorum yapıp hemde cevep verme ozman demeniz çok saçma değilmi..ne bu tavır ne bu stres anlamıyorum gerçekten.ben derdimi anlatamasamda anlayan insanlar var.size ne oluyor bu kadar..valla şu saatte iyice sibirlerim bozuldu..nasıl bi tavır nasıl bi uslub bu.farkındaysanız sizinle aynı dilden konuşmuyoruz..çok üzüldüm ya gerçekten..konum kapatılsın diye mesaj atacam..ve hatta bu siteyede girmeyecem..nasıl insanlarsınız ya ellerim titriyo...

Yahu kız biraz içini dökmek istemiş ,belliki kimsesi yok şuan bunu yapabilecek ,ila da yok neydi derdin yok niye söylemiyosun ,kız rahatlamaya girdi stres oldu çıktı ,biraz empati yapın nolur ,olabilir anlatmaz anlatmaz ,o da böyle deşarj olacak ,ila da kocam aldattı ,yok biriyle yasak ilişki yaşıyorum mu demesi lazımdı yardımcı olmamız için .boşver sıkma canını demeke bu kadarmı zor .

Evet tabii tabii. Cevao vrrme dedigim bana degil. Madem anlatmican kimseye verme. Evet haklisin ayni dilden kesinlikle konusmuyoruz ben konu acsam sorulacagini bilirim ona gore acarim. Mesela bana insanlar soru soracak yardimci olmaya calisacak cevao verecekmiyim hmmm yok vermicem dersem.acmam. yok eger dertlrsmeye ihtiyacim var arkadaslardan fikir alacam drrsem evet acarim. Banane ya ister gir ister girme. Fitik oldum ben kendi adima. O kadar millete yazik degiilmi ya.

Inan bana benimde sinirlerim bozuldu!!!

Iyide canim.buda benim dusuncem. Demimmi. Yeminle millete acidimya.

Iyide canim.buda benim dusuncem. Demimmi. Yeminle millete acidimya.

boşver canım ya ,belliki söylemek istemiyo ,çekindiği bişeyler var ,belki tanıyan var nickini filan ,öyle içini dökmeye açtı konuyu ,iyice strese sokmayalım ,belliki gerçekten dertli kız,yoksa bu saatte mışıl mışıl uyurdu ,bakma ben ayaktayım şu hamilelikle sıcaklar aynı anda çekilmiyo yoksa bi derdim yok çok şükür

Canim seni uzmek istemem asla yorgun bitkin duruyorsun ama insanlar en kotu olacak seyleri yazmslar kocanmi aldatyo hayr sen mi aldqtyosn hayir anan bacin kardesnden mi sorunun var hayir saglik sorunumu var hayir e en kotusu bunlarya be canm allah baska dert vermesn hersey can sagligi..ozelden atmak istersen atablirsn sukretmeli her halimize..

Sanırsam içini sıkan şey bir nevi vicdani bir konu.. Olayın muhattabı kişiyle konuş, içindeki dışındaki neyse dök.. Vicdani değilse bile enazından sıkıntın olan konuyla ilgili o kişi yada olayla yüzleşirsen belki rahatlarsın.. Belki kayıpların olacaktır ama sıkıntıyla yaşayıp aklımdan olacağıma, sıkıntımla yüzleşip olayı akışına bırakarım daha iyi diye düşünenlerdenim.. Olayın belki utanç vericidir belki değildir ama bu konunu çözmezsen üzerini örtersen seni bir şekilde rahatsız etmeye devam eder..

Aynen yaa bebek oyle bi baski yapiyoki asagiya dogru durmadan kalkiyorum :))

Sağol arkadaşım inan iyice sinirlerim bozuldu ya insanlar ne kadar duyarsız olmuş.yalnız hissettim yazdm.açıklayamıyorum diyorum anlayış göstermesen bile bu kadar sivri dilli olmak zorunda mısın..lanet olsun ya..ben dha çok sinirlerim bozulsun die girmedim..girmem bi dha zaten..

arkadaşlar konuyu bende merak ettim ne yalan söyleyim :26:

ama bakın bu topik illaki yorum yazılsın diye değil

öylesine de yazabileceğimiz bir yer

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

demişler topiğin girişinde...

Son düzenleme:
Aynen yaa bebek oyle bi baski yapiyoki asagiya dogru durmadan kalkiyorum :))
doğursakta kurtulsak hayırlısıyla inşallah.
sen takılma boşver ,bizler meraklıyız işte böyle ,bu sebepten de kk yı terketme ,seni anlayacak insanlarla dolu burası,gitme bi yere ,kafanı topla sakinleş ,uyumaya çiış ,at kafandan biraz ,yerini bilsem gelirim bak yanına koca göbeğimle :) hadi silkelen bakalım.

burda size elbette derdiniz nedir diye sorulacak..öyle konular okundu..destek olundu veya olunmadı..
Şimdi insanlar bilmedikleri bi konuda size ne yönde fikir verebilir?
yada üzülme,kendine dikkat et gibisinden yersiz bi tesellimi?
Bunlar size iyi gelmez.
kötü eleştirilerde olabilir.tekrardan onlara üzülürsünüz..şimdi öyle ağlarken bide burdaki emsajlara üzülmek oldumu.?
sakinleşin...mesajlarda her yazılanı fazla dikkate almadan,önerileri önemseyin derim...

Buraya derdinizi bu şekilde yazmanız sizi rahatlatmaz, rahatlatmadı da. Sadece derdinize dert katmış oldunuz. Bence siteden çıkın şimdi ve boş bir kağıda gerekirse ağlaya ağlaya sıkıntınızı bütün detaylarıyla uzun uzun yazın. Sonra da o kağıdı yırtıp atın. Kimliğiniz belli değilken bile anlatmaya çekindiğinize göre sanırım sorununuzu sizden başka bilen yok. Derdinizi içinize atmayın, içinize attıklarınız zehirler sizi. İlla birine anlatmak zorunda değilsiniz, en azından kağıt yoluyla dışa vurun. O yüzden yazma işini bir düşünün bence.

Burada açıklamak istemediğine göre sorununu hiç kimseyle paylaşmıyorsun.
O halde yaz canım yorulana kadar yaz biriktirdiklerini.
Sonra yüksek sesle oku ve yak yazdıklarını.
Etkisini bizimle paylaşırsan sevinirim.
Ferahlıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…