- Konu Sahibi manikurlukedi
-
Biri bişey diyor yok , öbürü bişey yazıyor hayır öyle değil .Allah aşkına şöyle bir dönün 5 sayfaya bakın ne kadar komik .
Size göre çelişiyorum , bu kadar insan ne sıkıntınız var diye soruyor demiyorsunuz.Amma yazmaya gelince eveleyip geveliyorsunuz bişeyler.
Kim ne tanıycak sizi , üstü kapalı anlatırsınız.
Kırıcı değilim mimiklerimi görmediğiniz için yazım öyle anlaşılıyor.Sizi kırınca ne geçicek elime yahu.En olmadı özelden yazın , olmadı mı böyle konular sanki.
Bir derdim var bölümü burası , ne derdiniz var anlamadık ki.
Allah dermansız dert vermesin.
Anlatmamışsın ama bu dert senin kafanı bir hayli meşgul ediyor gibi.
Keşke anlatsaydın da ona göre yorum yapabilseydim, şimdi yanlış bişey söylemekten korkuyorum.
Sadece Allah yardımcın olsun diyebileceğim sana:26:
Ne meraki ya insanlara eziyet gibi cumleler kuruyosunuz. Soranlara yardimci olmaya calisiyorum diyosunuz halbuki burada yardimci olmamiz gereken insan siz degilmisiniz??
Ya gec kiricisin bilmem ne laflarini. Yazik millet soruyoda soruyo asil kirici sizsiniz. Burda insanlar sizle uzulup derdinizi anlayip yardimci olmaya calisiyor siz hmmm yok aaa yok hmmm yok diyosunuz. Madem sirf icinizi dokecektiniz doktukten sonrs tskler dinlediniz icin diyip birakirdiniz. Kusura bakmayin ama yok kirixisin8z yok bilmem ne gibi laflari suan buraya hic yakismiyor. Cevao vermeyin o zaman allah allah. Uzulmeye gercekten degmezmis. Valla bu benim fikrimm. Herkesden aaa nryin var anlat diye zorliyacak cevaplar bekleme. Konu acik herkes fikrini der begensende begenmesende! Senden cok arkadaslara uzuldum!
Allahım sen bana sabır ver...ben nerde hmm yok hmm yok dedim..oyun mu oynuyorum..şaka mı bu ..ben yaşıyorum bunu..hem konuma yorum yapıp hemde cevep verme ozman demeniz çok saçma değilmi..ne bu tavır ne bu stres anlamıyorum gerçekten.ben derdimi anlatamasamda anlayan insanlar var.size ne oluyor bu kadar..valla şu saatte iyice sibirlerim bozuldu..nasıl bi tavır nasıl bi uslub bu.farkındaysanız sizinle aynı dilden konuşmuyoruz..çok üzüldüm ya gerçekten..konum kapatılsın diye mesaj atacam..ve hatta bu siteyede girmeyecem..nasıl insanlarsınız ya ellerim titriyo...
Yahu kız biraz içini dökmek istemiş ,belliki kimsesi yok şuan bunu yapabilecek ,ila da yok neydi derdin yok niye söylemiyosun ,kız rahatlamaya girdi stres oldu çıktı ,biraz empati yapın nolur ,olabilir anlatmaz anlatmaz ,o da böyle deşarj olacak ,ila da kocam aldattı ,yok biriyle yasak ilişki yaşıyorum mu demesi lazımdı yardımcı olmamız için .boşver sıkma canını demeke bu kadarmı zor .
Iyide canim.buda benim dusuncem. Demimmi. Yeminle millete acidimya.
boşver canım ya ,belliki söylemek istemiyo ,çekindiği bişeyler var ,belki tanıyan var nickini filan ,öyle içini dökmeye açtı konuyu ,iyice strese sokmayalım ,belliki gerçekten dertli kız,yoksa bu saatte mışıl mışıl uyurdu ,bakma ben ayaktayım şu hamilelikle sıcaklar aynı anda çekilmiyo yoksa bi derdim yok çok şükür
Yahu kız biraz içini dökmek istemiş ,belliki kimsesi yok şuan bunu yapabilecek ,ila da yok neydi derdin yok niye söylemiyosun ,kız rahatlamaya girdi stres oldu çıktı ,biraz empati yapın nolur ,olabilir anlatmaz anlatmaz ,o da böyle deşarj olacak ,ila da kocam aldattı ,yok biriyle yasak ilişki yaşıyorum mu demesi lazımdı yardımcı olmamız için .boşver sıkma canını demeke bu kadarmı zor .
doğursakta kurtulsak hayırlısıyla inşallah.Aynen yaa bebek oyle bi baski yapiyoki asagiya dogru durmadan kalkiyorum :))
sen takılma boşver ,bizler meraklıyız işte böyle ,bu sebepten de kk yı terketme ,seni anlayacak insanlarla dolu burası,gitme bi yere ,kafanı topla sakinleş ,uyumaya çiış ,at kafandan biraz ,yerini bilsem gelirim bak yanına koca göbeğimle :) hadi silkelen bakalım.Sağol arkadaşım inan iyice sinirlerim bozuldu ya insanlar ne kadar duyarsız olmuş.yalnız hissettim yazdm.açıklayamıyorum diyorum anlayış göstermesen bile bu kadar sivri dilli olmak zorunda mısın..lanet olsun ya..ben dha çok sinirlerim bozulsun die girmedim..girmem bi dha zaten..
Sağol arkadaşım inan iyice sinirlerim bozuldu ya insanlar ne kadar duyarsız olmuş.yalnız hissettim yazdm.açıklayamıyorum diyorum anlayış göstermesen bile bu kadar sivri dilli olmak zorunda mısın..lanet olsun ya..ben dha çok sinirlerim bozulsun die girmedim..girmem bi dha zaten..
Sanırsam içini sıkan şey bir nevi vicdani bir konu.. Olayın muhattabı kişiyle konuş, içindeki dışındaki neyse dök.. Vicdani değilse bile enazından sıkıntın olan konuyla ilgili o kişi yada olayla yüzleşirsen belki rahatlarsın.. Belki kayıpların olacaktır ama sıkıntıyla yaşayıp aklımdan olacağıma, sıkıntımla yüzleşip olayı akışına bırakarım daha iyi diye düşünenlerdenim.. Olayın belki utanç vericidir belki değildir ama bu konunu çözmezsen üzerini örtersen seni bir şekilde rahatsız etmeye devam eder..
Sana bişey söyliyimmi ,bırak şimdi ağlamayı filan,düşünme boşver ,amaaan 3 günlük dünya ,allah aşkına ağlayıpta gözdenmi olasın ,biraz takmamayı öğren,ben sanırım köy yanar deli taranır modundayım,hiç önemsemem ,herkesin kendi hayatı var ,bırak milet derdini kendi çözsün ,kocana anlat ,yardım iste ,psikoloğa git ama yen ,ağlmakla kahrolmakla olmaz ,ölen bile unutuluyor ne unutulmasın ki şu dünyada.
Canim seni uzmek istemem asla yorgun bitkin duruyorsun ama insanlar en kotu olacak seyleri yazmslar kocanmi aldatyo hayr sen mi aldqtyosn hayir anan bacin kardesnden mi sorunun var hayir saglik sorunumu var hayir e en kotusu bunlarya be canm allah baska dert vermesn hersey can sagligi..ozelden atmak istersen atablirsn sukretmeli her halimize..
arkadaşlar konuyu bende merak ettim ne yalan söyleyim :26:
ama bakın bu topik illaki yorum yazılsın diye değil
öylesine de yazabileceğimiz bir yer
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.
demişler topiğin girişinde...[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?