Neden... :(

bence bu konuyu sevgilinle konusmadan önce bir süre onu gözlemle, çünkü askerdeyken bu tarz durumlar oluyor, erkeklerin oldugu bir ortamda çok uzun bir süre geçiriyorlar, muhtemelen aralarinda bunun muhabbeti geçmistir, bunun üzerine bakmistir, sadece basit bir merak olabilir yani.

Bence bir şey yapacağından değil, o kadar erkeğin arasında belki bir muhabbet dönmüş olabilir, belki hiç aklınıza gelmeyen bir şey olabilir.. Sakin olun ve sorun bunu, kızmadan ama.. Kızdığınızı anlarsa dürüstçe cevap vermekten kaçınacaktır çünkü.. Yalan söylemesi için neden vermeyin eline..

Teşekkür ederim öneriniz icin off ben sakin sakin konusamiyorum hic ama yapmam lazim msjla sormam yuz yuze konusup mimiklerini gormem lazım msjla belki de kolay yalan soyler ama karsimdayken soyleyemez tabi ben sakin konusma yapabilirsem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Askerde bile olsa normal gozuyle bakamiyorum. Iliski yasamiyoruz tabi ki, her seyin zamaninda olmasi gerekiyor benim icin ama bunu karsimdaki insandan da isterim oyle olmasi gerekirdi ama bu aratma olayı yapmasa bile canımı fena halde sıktı.

Abartma diyen arkadaşlara şaşırdm.
Arkadaşım.ara konuş sana olan güvenim bitti de .aranada mesafe koy hatta ayrıl.

Benim aklım o kadar karışık ki bi yanım inanmak istemiyor bir yanim ise kör musun adan resmen aratmis demek ki aklinda bir seyler var diyor benim tanıdığım adam bu degildi sevdigim kisi de bu degildi oyle seyler yapmaz diyordum yanilmisim yapmasa da oyle seyler aratmis olmasi bile incitti beni tekrar guvenebilir miyim bilmiyorum ulasamadigim bir gun olsa direk aklima bu olay gelecek sonuçta ayri evlerde yasiyoruz gecenin bir vakti ne yapiyor nerden bilecegim offf...

Haklisiniz. Ailemle falan tanistirmayi dusunuyordum ama artik guvenim sarsildi aratmasi bile onun oyle bir kisiligi oldugunu gosteriyor icimden hicbir sey gelmiyor artik konusmak bile... daha önce hic oyle bi olay yapmadim yani facebookunu acip kontrol etmedim nasil tepki verir bilemiyorum. Benim de en korktugum sey hakliyken haksiz duruma dusmek aslinda...

Merak bile olmamasi gerekirdi sacma sapan bir seyin neyini merak ediyor ki bana nisanlanmak istiyorum derken. Askerde anlarim tamam ama bu kadar da olmaz kabul edemiyorum...

Sakin olamıyorum işte ne yapacağım böyle bilmiyorum ama sorup ogrenmem lazim en azindan bilmesi gerek oyle bir dusuncesinden haberim oldugunu...

Merhaba kizlar dun carsisi vardi geldi her zamanki gibi kafeye kamerada konuştuk ayni zamanda surekli facebookunu da kontrol ettim fakat hicbir arama falan yapmadı gayet sevgi dolu konustu ama ben ayni yakinligi gosteremeyince kizdi sende bir seyler var uc gundur anlatmiyorsun ne oluyor falan diye sorguladi bir şey diyemedim aglamaya başladım sizce gercekten merak edip mi bakmistir inanmak istemiyorum oyle bir sey arattigina aklim cok karışık hala daha soguk davraniyorum o sicak davrandikca itekliyorum bu sekilde o gelmeden konusamadan araya sogukluk sokacagim akil verin nolur napmam lazim... :'(

bence zor olsa da biraz sakin kalmaya çalış. madem gelmesine de az kalmış. alırsın karşına o zaman konuşursun. bakalım ne dicek

bence zor olsa da biraz sakin kalmaya çalış. madem gelmesine de az kalmış. alırsın karşına o zaman konuşursun. bakalım ne dicek

Sakin olmaya calisiyorum ama işte icimden gelmiyor. acaba bunu sanki bir baska arkadasimin basina gelmiş gibi anlatsam kendisine dogru bir taktik olur mu ki dusuncelerine bakmak icin daha sonra da senin de boyle boyle aratmani gordum diyip nedenini sorarim. :/

Altı üstü askerde uzaya füze göndermiyor, normal hayatta 7/24 seks yapıyorlar da sanki askerde yapamayınca kuduruyolar ne olmuş ya askerse bu abaza olma hakkını vermez zaten paso p...o izliyolar icraata geçmeye karar vermiş,bu kızla 2 senem geçti diyip uçkuruna sahip çıkamıyosa sen niye 2 senenin hatrına affedesin ?

Son düzenleme:
Kesinlikle konusman gerekiyo askerde diye erteleme ...senin icin icibi yiyo suan ve onun haberi bile yok.yaptigini yuzune vurmalisin...aldatma potansiyeli olan biri bunu yapar ve senn icinde bu guvenszlik hep olucak...bu facebook yuzunden nice evler dagiliyo iliskiler bitiyo

Geldigi zaman bir sure izleyecegim onu o gunden sonra tekrar boyle bir aratma yapmadi ama gözüm uzerinde her ne kadar icimden inanmak gelmese de erkek işte diyip kaybolan guvenime üzülüyorum...

Icim icimi yiyor ve ona yakinlik gosteremiyorum haliyle anliyor bir seyler oldugunu ama gecistiriyorum yuz yuze konusmak istiyorum biraz daha disimi sıkacağım. Bu zamana kadar guvenimi kiracak bir sey yapmamisti askerlik neden bu hale getiriyor erkekleri. kimbilir neler konusuldu da bu kadar musaitmis beyni çelinmeye...

Ne kadar bir süre izlemeyi planlıyorsunuz? Yani geldikten ne kadar süre geçince içiniz soğuyacak. Bu sefer facebooktan değil de direk googledan aratmayacağını nerden biliyorsunuz? Ya da facebooktan erkort bulma sitesini direk öğrenip bundan sonra aramalarını ordan yapmadığını nerden bileceksiniz? Ya da askerden birinin direk tavsiye etmediğini.
Onunla konuşmadna atacağınız her adım kendinizi kandırmak olacak. Ha belki cidden o günden sonra aramamış da olabilir ama bunu da bilemeyeceğimiz şeyler listesine ekleyelim.

Siz ona bu konuyu açtığınız da ne diyecek biliyor musun?
Aşkım ama ben bir erkeğim ihtiyaçlarım var ve seni kırmak istemiyorum askerdim biliyorsun falan filan.
Siz büyük ihtimal kabul ediceksiniz olup bitecek bu kadar yaygaraya gerek yoktu..

askerlikte olabilir öyle saçmalıklar, yani sadece meraktan bile bakmış olabilir..
ama pusuya yatın derim..
gizlice takip edin..
güveninizi hakkaten sarsacak bişi olursa da basın kıçına tekmeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…