- 13 Aralık 2014
- 314
- 108
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
Aynı durumdaymışız desenize gerçi benim değer tam sınırda da değil.Sınır değer 0,8 benim değer 0.4.Tüylenmeden dolayı testes. horm .sınırdaydı..Keşke kullanmak yerine direk lazere gitseydim dedim. Şimdi kendim yapıyorum.Daha iyi oldu benim için.
Bulaşma canım bulaşma :) Standart o haplardan verirler zaten .Sen kilo alma aldıkça artıyor.Annem kullanıyor senelerdir.Hiç zayıflayamadı.Kilo aldıkça aldı.Tüylenme aynı yineNormalde zayıfımdır sporumu yaparım ihmal etmem.Adetlerim düzenlidir.Hiç bulaşmayayım madem o ilaçlara
Yooo Ben ilk çıktıgı zamanlar 1500 e taksitle almıştım.Şimdi 1000 1100 falan vardır.10 bin degil :) Ben yüzüm için bacaklarım için kullanıyorumBu arada o tüyler Doğumda dökülü
pahalı değilimi?çok iyi valla evde lazer çok pahalı değilse bende alayım ama 10.000 üstü diye biliyordum ben fiyatları
Ayyy çok sağolun yaaa gerçekten.Annenize de geçmiş olsun bu arada.Bulaşma canım bulaşma :) Standart o haplardan verirler zaten .Sen kilo alma aldıkça artıyor.Annem kullanıyor senelerdir.Hiç zayıflayamadı.Kilo aldıkça aldı.Tüylenme aynı yine
E o zaman hiç gerek yok bulaşma valla.Sakın sakınAynı durumdaymışız desenize gerçi benim değer tam sınırda da değil.Sınır değer 0,8 benim değer 0.4.
Annem gibi olmaktan korktugum için kilo veriyorum sürekli diyet :) Sağol canımAyyy çok sağolun yaaa gerçekten.Annenize de geçmiş olsun bu arada.
tamamdır hiç bulaşmadan epilasyonuma devam edeceğim.E o zaman hiç gerek yok bulaşma valla.Sakın sakın
umarım kısa zamanda verip eski halinize dönersinizAnnem gibi olmaktan korktugum için kilo veriyorum sürekli diyet :) Sağol canım
Eski halimden de zayıfım zaten :)umarım kısa zamanda verip eski halinize dönersiniz
oooo çok iyi o halde sevindim adınıza:)Eski halimden de zayıfım zaten :)
Bendede ayni durum vardi.once dogum kontrol hapi verdiler.bekardim o zaman.1yil kullandim 5kg aldim iyi geldi.ilaci biraktim 2ay sonra yine basladi.aldactone diye bobrek üstü bezi icin bir ilac verdi o fark etmedi 6 ayda biraktik.simdi bu olaylarin uzerinden 8yil gecti.insulin direncim var.tum sebep buymuş.ben insulin direnci ilaci kullaniyorum ve zayifla dedi dr.sizde insulin direncine baktirin derim.birde lazer yaptırdım yüzde 70 basarili oldu.tavsiye ederimBundan 20 sene once 3 yil ilac tedavisi oldum ,
Pko teshisi konmasi tahlilinin yapilmasi ve adet doneminde ultrason cekilmesi lazim ,
Tek se ebi pko olmayabilir ,bobrek ustu bezine bakilmali ,insilin direnci ve kortizol olculmeli ancak bunlarda temizse evet kaynagi belirsiz deniyor ,tedavi sonrasi benim doktorum artik guzellik merkezi zamanin geldi demisti ,tuyler kendiliginden bitmiyor ,tekrarlamasmasi icin o tedavi ,
Su anda hic bir sey yok ,tekrar tuylenme yasamadim ,tedavine devam ertmeni tavsiye ederim,fazla kilon varsa mutlaka ver
Arkadaşımda da aynı sorun vardı, onda da neden bulunamadı idiopatik dendi ama ilaç önerilmedi. Ben de önerilmiyor diye biliyorum bir neden yoksa. Sadece lazere gitmiştiHerkese iyi günler diliyorum:) Tecrübeleri arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Ben geçenler de bununla ilgili bir konu açmıştım.Tüylenme problemiyle 3 farklı doktora göründüm.Hormon tahlilindeki değerler normaldi.İlk doktor her şey iyi problem yok dedi.2. gittiğim doktor Polikistik over sendromu var dedi ve o çok meşhur haptan yazdı.Bugün ise gittiğim doktor( gerçekten insanlar tarafından memnun kalınan biri) pco olmadığımı sadece nedeni belli olmayan tüylenmem olduğunu(kalıtsal,ailevi,geçmişte kullanılan birtakım ilaçlar vs.) söyledi.Buna sanırım testesteron hormonun yüksekliği neden oluyormuş.Bu yüzden iki tane ilaç yazdı (çoğumuzun adını sıklıkla duyduğu ilaçlar bunlar )Bu durumda olup ilaç tedavisine başlamış ve gerçekten sonuç almış birileri var mı?? Kafam çok karışık en az 1 yıl kullanacakmışım ve bu beni korkutuyor
Kullanmaaaaa Doğum kontrol hapı o galiba sonuçları kötü olur zaten tedavi etmiyor durduruyor bırakınca yine başlıyor pko konusuna gelince ben bu konuda bi çok dr gittim bi kısmı tahlile göre pko Yok dediler ama bi kısmı yumurtalıkta sönmüş folikül yani kist var sen 'de pko var dedi bu dr larında kafası karışık galiba fikir ayrılıkları var
Yumurtalıkları baskılıyor yumurtalık tembelliğine neden olur buda ilerde çocuk sahibi olmak isterseniz sıkıntı olabilir sadece kıl tüy için lazer epilasyon öneriyorumSonuclari neye gore kotu olur? Hangi tedaviyi oneriyorsunuz?
Çok teşekkür ederim çok sağolun.Ben de kaç aydan beri o kadar çok araştırıyorum ki bu konuları anlatamam.Bir de 3 doktorun da dedikleri birbirini tutmuyor maalesefBundan 20 sene once 3 yil ilac tedavisi oldum ,
Pko teshisi konmasi tahlilinin yapilmasi ve adet doneminde ultrason cekilmesi lazim ,
Tek se ebi pko olmayabilir ,bobrek ustu bezine bakilmali ,insilin direnci ve kortizol olculmeli ancak bunlarda temizse evet kaynagi belirsiz deniyor ,tedavi sonrasi benim doktorum artik guzellik merkezi zamanin geldi demisti ,tuyler kendiliginden bitmiyor ,tekrarlamasmasi icin o tedavi ,
Su anda hic bir sey yok ,tekrar tuylenme yasamadim ,tedavine devam ertmeni tavsiye ederim,fazla kilon varsa mutlaka ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?