Nedeninin anlamıyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Kraker-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

-Kraker-

Ziyaretçi
şuanda cok mutlu bi beraberliğim var ve ciddi adımlarla ilerliyoruz.seviyorum seviliyorum aileler de biribryle uyumlu herşey cok güzel.ama gelin görün ki bugün bi haber aldım :( cok sevdiğim ilk aşık olduğum kişiyle 4 yıl bi arkadaslığımız olmustu bugün onun da bi birlektiği olduğunu öğrendim,ve çok karışk duygular içerisindeyim. ne oldu bana böyle..yaşımda küçük değil..çocuk da değilim ama gerçek anlamda tuha ve kötü hissettim..sizlerin yorumu benm için önemli :(

canım ayrılmıs gitmişsiniz yani
bi daha onu düşünüp de kafanı karıstırmana izin werme..
ne güzel herşey uyumluymuş
herşey güzelse böyle şeyleri sorun yapma yani canım..

demekkı hala aklının bı yerınde bı kosesınde ıtıraf edemedıgın bıseyler var

4 yıl kısa bir süre değil... senin onda onun sende bir çok paylaşıminiz olmuştur.....eski günler aklınıza gelip üzülmüş olabilirsiniz.... o veya diğeri başka biri olsada böyle bir düşünceye kapılabilirsiniz... önemlı olan kimi sevdiğinizdir.....................

canım insan duyduğunda öyle oluyor normal bu sakın hala ona karşı yoksa birşeyler mi hissediyorum diye düşünme.insan çok geçmişte kalan bir ilişkide olsa sonuçta birşeyler yaşadığı birinin yanına birini yakıştıramıyor.hep o kişi için özel olmak istiyor.bu bizim egomuzla alakalı.yani sen çok çok normalsin. birde yanındakinin başka ilişkisi olduğunu duyupta devam edenlere hayret ediyorum.yada 2,kadın olmayı benimseyenlere....

aklın karıştı dimi,insanın içi bi başkası için cız edince yanındakini sevmediğini sanıyor ama inan öyle değil, uzun uzun yazmaya gerek yok,düşün hak vereceksin

kesinlikle bir anlık birşeydir.canını skma bence.herşey çok güzelmiş hayatında,yalnızca ilişkine odaklan.mutluluklar diliyorum:nazar:

sen hala eski anıları hatırlıyorsun sanırım

asiyecim ve dier arkadaslar tesekkür ederim :)) içimde olan sevgi değil aşk değil biz sonucta gercekten medeni bi şeklde ayrılmıştık cünkü uyuşmadığımız noktaları farketmiştk ama şimdi öğrenince aklıma anılar fln herşey geldi bi tuha f hissettim bu özlem ask sevgi ya da nefret değil.böyle bi duyguyu yaşamamıştım ama normal olduğunu ve bnm egom yüzünden lduğunu bilmek sevindirici.kendimle çel,şicek kadar basit düşünmek istememiştm tekrar salun:)

Kafanı takma sen şu an ki ilişkine odaklan.Sonuçta bunları hissetmen doğal bence 4 yıllık bir beraberlik az değil kimbilir neler yaşandı....

evet cok şey paylaşmıştık :) çocukluğumuzu lise yıllarımızı sırlarımızı korkularımızı gelecek planlarını :):) çok şey işte ama büyüdükçe olmadı yürümedi :) uyuşamadık..evet şimdiki ilişkime bakıyorum da herşey yerli yerinde düzenli ve şık bi ev gibi görünüyor..dağınık bi evi kimse özlemez heralde ::)

Böyle hissetmen, eski sevgiline karşı sevgin falan olduğunu göstermez canım.

Hiç aklını karıştırma. Bende duyunca böyle bir his oluşmuştu.

Bu normal. Geçmiş ve yaşanmışlıklar insanı hüzünlendirebiliyor.

Aldırmadım ben. Geçti gitti....

geçiyor ve gidiyor farkettim :))

Bu cok normal... Kadinsi bi duygu, bende yasamistim daha önce, ama bunun hala o kisiyi sevmenle bi ilgisi yok bence...
Fazla düsünmemeye, ve kafana takmamaya calis...

normal bu herkeste olabilir sonuçta aşıkmışsın yasasın ne hoş mu diyecektin ..
boşanan erkekler ayrıldıkarı eşlerinin evlenmesie karışırlar sevdikleri için mi hayır..

Bu normal bir duygu bende olsam aynını hissederdim gibime geliyor. Buna çok takılma bence. Şimdiki sevdiğine bak sen.
Biriyle çıkarız sonra beğenmez yada anlaşamaz ayrılırız, sonrasında umurumuzda bile olmaz ama birgün onu bir kızla görsek anlamsız tarifsiz hislere kapılırız. :1ninca: Bu çoğu bayanın başına gelmiş bi durum. İnsan 4 sene arkadaşlık yaptığı ve sonrasında artık görüşmediği bir bayan arkadaşının bile evlendiğini duyunca hisseder buna benzer şeyleri.

Arkadaşlara katılıyorum çok normal bu hislerin. 4 sene yaşamışsın aklına gelmemesi tuhaf olurdu.
Sen geleceğine bak güzel birlikteliğin var hiç kafam karıştı falan diye sıkma canını... kaydirigubbakcemile5

kafanı bulandırma biz kadınlar duygusalızdır doğaldır gelecek güzel günlere bak lütfen bitmiş bir ilişki nihayetinde geiye dönüp düşünmek gereksiz

Ilk asklar unutulmuyor deniliyor ya.
O yüzden duyunca eski zamanlar aklina geldigi icin aklin karismis olabilir...

yasanmis bir iliski konusunda birseyler ogrendin ve etkilendim. normaldir;
ama daha fazla kafani karistirmasina izin verme
sonuçta ayrildiniz
sen yoluna o yoluna...
bir anlik birseydi de ve hayatina devam et
herkes için daha hayirlisi

Back
X