nedenn böyle yapıyorsun?

cansuyumsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
38
0
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba.sevgilimin bana karşı davranışları oldukça kötü bi taraftan çok seviyo bi taraftan hiç bişeyimle ilgilenmiyo.aramıyo.nedennnn?oldukça sinirli bi yapısı var.fakat arkadaş çevresine çok farklı.bana çeyreğini vermediği ilginin tamamını onlara veriyo.ailesine karşıda bana davrandığı gibi davranıyo.beni özlemiyo buluşmak istemiyo.1 ay görmese hadi görüşelim demez.neden arkadaşlar neden.!

Çok seven erkek 1 ay görmese dahi hadi görüşelim demez mi sizce?
Bunu mantığınız kabul ediyor mu?
Şu kadınlar biraz daha uyanık olmalı.lmaz:

bi nedeni yok genel erkek tavırları benmki de öle. ben nedenini bulamadım bulursan bana da söle:çok üzgünüm:

Seven erkek böyle yapmaz. Genel erkek tavrı böyle değildir.
Umursamayan ve doğal olarak da sevmeyen erkek tavrıdır bu.
Size bir örnek vereyim arkadaşımın sevgilisi her şeyi herkesi bırakıp onunla her an buluşmak için can atıyor. Eli kanda da olsa hep mesaj atar. Çok ilgilenir. Hatta görmeyince ağlıyor çocuk. O derece yanii..
Neden? Çünkü onu gerçekten çok seviyor.

şöyle bi durum var ama gözlerime baka baka ağlayarak yapma diyor dayanamam diyor.benim dışımda bütün kızlara özenli banada odun gibi davranıyor bu ne pekii hem it gibi ağlıor hem çektirior..

sevmiyor ondan:umursamaz:

herkesin sevgiyi yaşama anlayışı farklıdır ben fazla ilgiden hoşlanmam insan bunalr biraz özlemek de gerek, ağlıyo demşsn ağlayan erkeklerden nefret ederm, fazla sık görüşmeyi de sevmem sevdiğimi de sölemem çok nadirdr.bütün bunlar onu sevmedğim anlamına gelmez fakat erkek arkadaşm beni de geçti bu konuda.onu anlayabiliorm ama kendm yapmadğm halde ondan bekliorm bu durum kötü.

Belki de sevgine alışmıştır ve yalnız kalmak istemiyordur.
Seviyor olsa ki zaten insan olarak seviyordur muhakkak, yani daha doğrusu aşık olsa mutlu etmek için uğraşır bence, üzmek için değil.
Tabi yine de kalbinin sesi de önemli. Kadınlar hisseder ne de olsa..

sevmiyor ondan:umursamaz:

sevmiyo diyip kestirip atmak büyük yanlş olr.herkesin sevgiyi yaşama anlayışı farklıdır ben fazla ilgiden hoşlanmam fazla igi de göstermem insan bunalr biraz özlemek de gerek,fazla sık görüşmeyi de sevmem, sevdiğimi de sölemem çok nadirdr.bütün bunlar onu sevmedğim anlamına gelmez.

Ama 1 ay görüşmesen de arayıp sormaz mı bir insan?
Günde 10 mesaj atmasın 2 mesaj atsın.
İlgilendiğini belli etsin.
Seviyorsa yapar sevmiyorsa yapmaz.
Ama bunu kabul etmek istemiyor insanlar.
Kendilerini kandırıp duruyorlar. Bırakıp gidince de perperişan olunuyor.
Kendimden biliyorum da. Ondan böyle diyorum.sempatiksalakcinni

vallahi kızlar ikinizinde dediklerine hak veriyorum ama gerçekten sevmediğini düşünmek bile istemiyorum.yanlız kaldığımızda bambaşka bi insan oluyor.arkadaşlarının yanında bambaşka .

evet 1 ay uzun bi süre ama insanlk hali olablr, zaten konuyu açan da demş erkek arkadaşmn psikolojk sornları var die.belli ki yalnz kalmak onu üzmemek istemş en azından ben bu durumda böle düşünrdm çünkü kendmden biliorm.

İyi düşünmeler o zaman.
Kusura bakmayın da tekmeyi yedikten sonra anlarsınız.
Açılsın gözlerr...
Hadi selametle. :enbuyukkk:

İyi düşünmeler o zaman.
Kusura bakmayın da tekmeyi yedikten sonra anlarsınız.
Açılsın gözlerr...
Hadi selametle. :enbuyukkk:
umarım tekme yemezssin bi kere çok şüphecisin..!bu şüpheyle gidersen bol bol tekme yersin ama gerçekten seven anlar sevenin halinden sana kolay gelio galiba böle şeyler kusura bakma ama argolaştırmasaydın argolaşmazdım..!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…