nedenn böyle yapıyorsun?

you know kız cansucuk benim arkadasım biraz akıl verin onaboshayallersmile
sende akıl ver kuzumkaydirigubbakcemile5
bence sevmiyor arkadasım sevgilim 1 ay görüşelim demeyecek bende hala sevgiliyiz dicem bunun fazla ilgiden hoslanmamakla alakası yok özlemekte gerekir tabi öyle gece gunduz mesaj atanlara bende kızıyorum ama sizce 1 ay özlemek için fazla bir süre değil mi ? aynı sehirde yasıyorken

İşte olayy budurr.:lepi:
Ama ben biraz yumuşatarak söylemeye çalışayım dedim.sempatiksalakcinni
ama öyle bence
vantuzz senindemi böyle canım ya vallahi Allah yardımcın olsun.insan kötüsünü düşünmek istemiyo.ama ne bileyim çok kötü bi durum ya..
kötüsünü düşün ki iyi oldugunda sevinesin yerimseniben

sevgisi ilgisi alakası bitmiş belkide..
oturup konusmalısın snn de için rahat olur
hiç olmazsa kara kara düşünmezsin

canımcım benimde ilişkim tıpkısının aynısı senin gibi olmustu zerre ilgisi alakası kalmamıstı.bi gözünü açtıki poposunda 38 numara ayakkabı izim var:)şimdi haftalardır kuyruğumda affedeyim diye yalvarıyo canım

ay hayatım bn onuda denedim 20 gün ayrı kaldık yine salak gibi ben döndüm gerçi bende ona az çektirmedim ama yani bu kadarda olmaz dün gözünün içine baka baka diyorumki beni neden bu kadar yanlız hissettiriosun diorum odun gibi suratıma bakıo yok böle bişey konuşmuyoda sürekli sıkıntım var diyo derdinide anlatmıyo ay nolcak bilmiyorum..

ayrılınca ne yaptı peki ?nasıl davrand pişman oldumu?sen yeterince ciddi olduğunu hissettirememişsin bence

Tekmeyi ben yemicem şekerim sen yiceksin. sempatiksalakcinni
Böyle safça düşüncelerle devam edersen daha çok kanarsın yalanlara sen.sempatiksalakcinni
Beni kkda bilen bilir. Ne kadar acı çektiğimi ve ne kadar sevdiğimi de bilirler.
Kafadan sallamıyorum herhalde. Deneyimlerim var. Yaşadıklarım var.
Hadi kolay gelsin.sempatiksalakcinni

sndemi benliksin ya =)
tatlm ilk önce ne kadar zamandr birliktesiniz?
çok uzun zaman olmuşsa bu heycanını kaybetmeler normal..monotnlaşr..
aynı şehrdemi farklı şehrde misnz?
ayne şehrdeysenz ve görşmüosanz anormal ama farklı şehrlerde ve görşme imkanınz birz kısıtlıysa normal.
derdim var diyor ama anlatmıyor / bana ilgsz arkadaşlarına çk iyi dawranıyor / msjlar azaldı soğuk sıradanlaştı / bn bulşma ayarlıyorum onun pekte kılını kıpırdattığı yok vala!
Ayyy bunlar bndede var aynısı hatta.bana gelnce derdi var bunalımda,
arkadaşlryla eglen gırgır şamata ohh bee!
tatlm bana sorarsn sadce bahane.Tmm sorunları derdi vardır ama bzi yansıtıolr sadce.
neden çnkü artık o kadar ilglerini çekmiorz.arkadş ortamı kadar eglenceli değilz.

ya madem öyle işte böyle diye çekip gtmelyz
yada akıllarnı başlarına gtrcek oyun oynamalıyz buda malesf ayrılıktan geçiyor
bzi kaybetme korkusu yaşasalar bi an boş bırkmzlar bizi emin ol :)

hayatım çok dokunuyo insana amayani bu kadar bencil bu kadar vurdumduymaz olunmazki söylediğimde kızıyolar fakat sevdiğim için katlanıyorum içimde hep düzelir umuduyla yaşıyorum.lütfen dua edin.Allah yardımcımız olsun cnm ya.

2 senedir birlikteyiz aynı şehirdeyiz fakat hafta içi çalışıyor her akşam arkadaşlarıyla hafta sonuda arkadaşlarıyla.ben anlayış göstere göstere tükendim.bunun böle olmaması için bi çözüm yolu olmalı..

ayy hadi byee sana yaa uğraşamıcam sempatiksalakcinni

tatlm bzm de 2.5 sene oldu.sorunlarmz aynı snle.. tabi bnm başka şylerde var.
açıkcası heycanları kalmadı cnm bnm.dedm ya monotonlştı.
aynı şehrdeymşsnz ayda 1 bulşma kötü ya bz farklı şehrdyz genede sık buluşrz.
tatlm şuan yapablcgmz sadce beklemek ve dua etmk..:Saruboceq:

yada dayanırım diyosan araya uzun bir ayrılık koy restini çek.özlesin değerini anlasın.
sn ona gidebilcğnin korkusunu tatdır bak nasıl ilglenio sennle olumunekankayizsmile

cepte goruyor da ondan senin icin ugrasmayi flan gereksiz goruyor bu saatten sonra..
tecrube ile sabittir malesef..

canım üzülme. ama bence sende tavrını koymalısın.çünkü bu normal değil.bi tavrını koy. arama. hatta buluşmak istediğinde boşsan bile işim var de. bakalım napacak.

aynı dert bende de var ama ben sorun etmiyorum artık.önceleri beni artık sevmediğini düşünürdüm ama zaman geçtikçe,huylarını anlamaya başladım.mesela msj laşmaktan nefret eder,morali bozuksa 1 hafta kabuğuna çekilir ve hiç aramaz.ama nette camda konuştuğumuzda o kadar iyidirki.ya da buluştuğumuzda çok ilgili davranır,herşeyimle ilgilenir :asigim:
hatta geçenlerde itiraf etti; tatlım ben çok şanslıyım çünkü senin gii düşünceli,anlayışlı çok sıkboğaz etmeyen,temiz kalpli bi sıpam var dedi: )) öyle mutlu oldum ki böyle deyince....inanın sabredince meyvesini alıyorsunuz olumunekankayizsmile

aslında kızlar 1 ay lafın gelişi söledim ama inanın ben buluşalım demesem buluşacağı yok.oda mesajlaşmaktan nefret ediyo.ayrıca üzerine gittiğim zaman kıyameti kopartıyo.ben mesaj ve aramama konusunda üzerine gitmiyorum artık.konuşmaya çalıştığımda konuşmuyo.benim için çevresindeki kimseyi silemiyo.üstelik bana kazık atan insanlar bunlar.o insanlara hiç bişey olmamış gibi davranıyo.küçük bi örnek bi tane kız arkadaşımla aramda büyük bi sorun yaşandı kızın sevgilisi bnm yüzüme bakmıyo.ama bnm sevgilim gün geçtikçe daha samimi artık hasta etti bni.konuşmaya çalıştım konuştum hatta fakat kıskandığımı düşünmesinden rahatsız oldum bende ne hali varsa görsün dierek bu konuda da sessiz kalıyorum artık kızlar.ama öle zamanlar oluyoki beni bütün ailesinin içine soktu.hepsiyle tanıştırdı.sevdiğini gösteren bi çok harekette yaptı fakat inanmıcaksınız adam gibi canım aşkım bilmemne demek istemiyo bak saat şu anda neredeyse 6 olucak sabahtan beri iki defa aradı.bende özellikle açmadım.hala aramadı kızlar nerdeyim napıyorum başıma bişeymi geldi tık yok adamda

Eeeee neden hala berabersiniz bu adamla?
Acı çekmek hoşunuza mı gidiyor Allah aşkına!akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…