- Konu Sahibi cansuyumsen
-
sende akıl ver kuzumkaydirigubbakcemile5you know kız cansucuk benim arkadasım biraz akıl verin onaboshayallersmile
bence sevmiyor arkadasım sevgilim 1 ay görüşelim demeyecek bende hala sevgiliyiz dicem bunun fazla ilgiden hoslanmamakla alakası yok özlemekte gerekir tabi öyle gece gunduz mesaj atanlara bende kızıyorum ama sizce 1 ay özlemek için fazla bir süre değil mi ? aynı sehirde yasıyorkensevmiyo diyip kestirip atmak büyük yanlş olr.herkesin sevgiyi yaşama anlayışı farklıdır ben fazla ilgiden hoşlanmam fazla igi de göstermem insan bunalr biraz özlemek de gerek,fazla sık görüşmeyi de sevmem, sevdiğimi de sölemem çok nadirdr.bütün bunlar onu sevmedğim anlamına gelmez.
ama öyle bence
İşte olayy budurr.:lepi:
Ama ben biraz yumuşatarak söylemeye çalışayım dedim.sempatiksalakcinni
kötüsünü düşün ki iyi oldugunda sevinesin yerimsenibenvantuzz senindemi böyle canım ya vallahi Allah yardımcın olsun.insan kötüsünü düşünmek istemiyo.ama ne bileyim çok kötü bi durum ya..
ay hayatım bn onuda denedim 20 gün ayrı kaldık yine salak gibi ben döndüm gerçi bende ona az çektirmedim ama yani bu kadarda olmaz dün gözünün içine baka baka diyorumki beni neden bu kadar yanlız hissettiriosun diorum odun gibi suratıma bakıo yok böle bişey konuşmuyoda sürekli sıkıntım var diyo derdinide anlatmıyo ay nolcak bilmiyorum..
umarım tekme yemezssin bi kere çok şüphecisin..!bu şüpheyle gidersen bol bol tekme yersin ama gerçekten seven anlar sevenin halinden sana kolay gelio galiba böle şeyler kusura bakma ama argolaştırmasaydın argolaşmazdım..!
ay hayatım bn onuda denedim 20 gün ayrı kaldık yine salak gibi ben döndüm gerçi bende ona az çektirmedim ama yani bu kadarda olmaz dün gözünün içine baka baka diyorumki beni neden bu kadar yanlız hissettiriosun diorum odun gibi suratıma bakıo yok böle bişey konuşmuyoda sürekli sıkıntım var diyo derdinide anlatmıyo ay nolcak bilmiyorum..Yaşlarınızla alakalı olabilir...
Yetiştirilme tarzıyla alakalı olabilir...
Arkadaş çevresiyle alakalı olabilir...
Erkeklerden sürekli gözünün içine bakmak, her an ilgi, sevgi beklemek, her dakika romantik olmasını istemek ve bunu sevilme ölçütü saymak hayalkırıklığından başka bir şey kazandırmaz. Bu haller kadınlardan beklenir ama ben ve birkaç arkadaşım bu dip dibelikten hoşlanmıyoruz. Mesajlaşmak da ölçüt değil. Günde 1 kere, 2 kere, ilaç mı bu, reçete mi? İlişkilerin, şahısların kendilerine has sevme, sevilme tarzları vardır, önemli olan kişinin kendi ölçütlerinde bir beraberlik yaşayıp kendine göre birini bulması.
Sevginin, ilginin azlığı bazılarının hoşlandığı bu "aşırı samimiyet halinden" anlaşılmaz.
"Kendi ilişkiniz"in kendi kriterlerinden belli olur;
İlişki boyunca günde 5 mesaj atan adam artık 10 günde bir mesaj atıyorsa,
Her gün "sesini duymadan duramıyorum" diyen adam 3 günde zor arıyorsa,
Her gün buluşurken 3-4 günde bir bir araya gelmeye başladıysanız,
Sorunlarınızla ilgilen adam gitmiş, bir şey anlattığınızda "Hı, öyle mi?..." diyen adam gelmişse veda zamanı yaklaşmış olabilir. Burda bile ihtimal var çünkü insanın günü gününe uymaz, sıkıntısı olabilir vs. :1closedeyes:
Fakat altın kural kendi ilişkinizdeki alışkanlıklardaki değişimlerdir. Yoksa "Ayşe'nin sevgilisi günde 10 mesaj atıyor benimki atmıyor." tarzı bir genellemeye girerseniz yolunda giden ilişkiyi de uçuruma götürürsünüz. şakkıdı
Siz bu değişimlere bizzat tanık olduysanız da durum açık açık konuşulur, düzelme yoksa zaman verilir ve bir sonraki adımı biliyorsunuz zaten...
Bu arada...
Bir arkadaşımın gerçekten büyük bir sıkıntısı vardı. Erkek arkadaşı sürekli derdini sordu, kızcağız da söylemedi. Adam birkaç haftadan sonra "Senin derdin falan yok, derdin beni kendinden uzaklaştırmak" diyerek kızı terk etti. Görüyorsunuz böyle bir suskunluğa (sizinki suni bir derde benziyor) erkeklerin tavrı net. Siz de sonraki adımın sinyallerini verip "toparlanacağınızı" hissettirin. (Geçen seferki gibi rest çekip dönecekseniz, hiç denemeyin, bu "avucunun içindeyim" demektir.) Hala "ilgisini nasıl kazanırım" diye kendinizi paralayarak yorulmayın... "Sıkıntım var." dediği ilişkiniz olabilir, gerçekten sıkılmış gördüm onu... sengözlerimebaksanab
hayatım çok dokunuyo insana amayani bu kadar bencil bu kadar vurdumduymaz olunmazki söylediğimde kızıyolar fakat sevdiğim için katlanıyorum içimde hep düzelir umuduyla yaşıyorum.lütfen dua edin.Allah yardımcımız olsun cnm ya.sndemi benliksin ya =)
tatlm ilk önce ne kadar zamandr birliktesiniz?
çok uzun zaman olmuşsa bu heycanını kaybetmeler normal..monotnlaşr..
aynı şehrdemi farklı şehrde misnz?
ayne şehrdeysenz ve görşmüosanz anormal ama farklı şehrlerde ve görşme imkanınz birz kısıtlıysa normal.
derdim var diyor ama anlatmıyor / bana ilgsz arkadaşlarına çk iyi dawranıyor / msjlar azaldı soğuk sıradanlaştı / bn bulşma ayarlıyorum onun pekte kılını kıpırdattığı yok vala!
Ayyy bunlar bndede var aynısı hatta.bana gelnce derdi var bunalımda,
arkadaşlryla eglen gırgır şamata ohh bee!
tatlm bana sorarsn sadce bahane.Tmm sorunları derdi vardır ama bzi yansıtıolr sadce.
neden çnkü artık o kadar ilglerini çekmiorz.arkadş ortamı kadar eglenceli değilz.
ya madem öyle işte böyle diye çekip gtmelyz
yada akıllarnı başlarına gtrcek oyun oynamalıyz buda malesf ayrılıktan geçiyor
bzi kaybetme korkusu yaşasalar bi an boş bırkmzlar bizi emin ol :)
Tekmeyi ben yemicem şekerim sen yiceksin. sempatiksalakcinni
Böyle safça düşüncelerle devam edersen daha çok kanarsın yalanlara sen.sempatiksalakcinni
Beni kkda bilen bilir. Ne kadar acı çektiğimi ve ne kadar sevdiğimi de bilirler.
Kafadan sallamıyorum herhalde. Deneyimlerim var. Yaşadıklarım var.
Hadi kolay gelsin.sempatiksalakcinni
hayatım çok dokunuyo insana amayani bu kadar bencil bu kadar vurdumduymaz olunmazki söylediğimde kızıyolar fakat sevdiğim için katlanıyorum içimde hep düzelir umuduyla yaşıyorum.lütfen dua edin.Allah yardımcımız olsun cnm ya.
2 senedir birlikteyiz aynı şehirdeyiz fakat hafta içi çalışıyor her akşam arkadaşlarıyla hafta sonuda arkadaşlarıyla.ben anlayış göstere göstere tükendim.bunun böle olmaması için bi çözüm yolu olmalı..
hayatım çok dokunuyo insana amayani bu kadar bencil bu kadar vurdumduymaz olunmazki söylediğimde kızıyolar fakat sevdiğim için katlanıyorum içimde hep düzelir umuduyla yaşıyorum.lütfen dua edin.Allah yardımcımız olsun cnm ya.
2 senedir birlikteyiz aynı şehirdeyiz fakat hafta içi çalışıyor her akşam arkadaşlarıyla hafta sonuda arkadaşlarıyla.ben anlayış göstere göstere tükendim.bunun böle olmaması için bi çözüm yolu olmalı..[/QUOTE]
demekki arkadaşlarıyla daha mutlu sizle olmaktan.
onları size tercih ediyor. bu kadar açık.
aynı şehirde ve her akşam arkadaşlarıyla ve hafta sonuda onlarla.
vede 1 ay sizi aramıyor sormuyor. bu durumda you knowa katılıyorum.
sevgisi yetersiz.
seven insan sevdiğini görmek ister ,sesini duymak ister.
arkadaşlarıyla her akşam görüşebilen adam ,
sevdiğini,1 ay aramıyorsa bu sevgiden şüphe ederim ben..
aslında kızlar 1 ay lafın gelişi söledim ama inanın ben buluşalım demesem buluşacağı yok.oda mesajlaşmaktan nefret ediyo.ayrıca üzerine gittiğim zaman kıyameti kopartıyo.ben mesaj ve aramama konusunda üzerine gitmiyorum artık.konuşmaya çalıştığımda konuşmuyo.benim için çevresindeki kimseyi silemiyo.üstelik bana kazık atan insanlar bunlar.o insanlara hiç bişey olmamış gibi davranıyo.küçük bi örnek bi tane kız arkadaşımla aramda büyük bi sorun yaşandı kızın sevgilisi bnm yüzüme bakmıyo.ama bnm sevgilim gün geçtikçe daha samimi artık hasta etti bni.konuşmaya çalıştım konuştum hatta fakat kıskandığımı düşünmesinden rahatsız oldum bende ne hali varsa görsün dierek bu konuda da sessiz kalıyorum artık kızlar.ama öle zamanlar oluyoki beni bütün ailesinin içine soktu.hepsiyle tanıştırdı.sevdiğini gösteren bi çok harekette yaptı fakat inanmıcaksınız adam gibi canım aşkım bilmemne demek istemiyo bak saat şu anda neredeyse 6 olucak sabahtan beri iki defa aradı.bende özellikle açmadım.hala aramadı kızlar nerdeyim napıyorum başıma bişeymi geldi tık yok adamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?