nedesem bilmiyorum dünyanın çivisi çıkımışş..!

hiçbir fikrim yok inanın..şoka girdim zaten anlam veremedim..yani bi insan bu kadar ikiyüzlü olur..

Adam iş yerini arayıp arkadaşın hakkında seni uyardımı yoksa özelin hakkında seni tehdit eder gibi mi konuştu?
Eğer evliysen eşine bunu anlat sonradan öğrenirse yanlış anlar.

Arkadaşınız yüzünü bile görmediğiniz, tanımadığınız adamlara özelinizi anlatma gereği neden duymuş?

hiçbir fikrim yok inanın..şoka girdim zaten anlam veremedim..yani bi insan bu kadar ikiyüzlü olur..

Canım bence arkadaşın seni kıskanıyormuş belkide çekemiyordur tanımadığı adamlara sizi kötüleyecek kadar size kafayı takmasından belli

Adam iş yerini arayıp arkadaşın hakkında seni uyardımı yoksa özelin hakkında seni tehdit eder gibi mi konuştu?
Eğer evliysen eşine bunu anlat sonradan öğrenirse yanlış anlar.

yok öle tehdit etmedi beni..bilmemi istemiş nası biri olduğunu..

Kesinlikle eşine söyleyin, bu yaptığı yanına kalmamalı !
Hayır yani kendisi tanışmışsa sizi neden ona buna anlatıyorki? Acaba sizi kıskanıyormu ?

Kesinlikle eşine söyleyin, bu yaptığı yanına kalmamalı !
Hayır yani kendisi tanışmışsa sizi neden ona buna anlatıyorki? Acaba sizi kıskanıyormu ?

onu hiç anlamadım..yani herşeyimi anlatmışş nasi bi iğrençliktir.!zaten bana başka seçenek bırakmadı..

Şimdi iş yerindeki yakın arkadaşınız;evli ve net ortamında farklı erkek arkadaşlıkları olmuş,öyle ki bu adamlar evinin dolabına kadar size anlatmışlar falan.

Sonra arkadaşınız bu adamlardan birine sizinle ilgili bir sürü bilgi vermiş hatta telefonunuzu vermiş;adamda sizi arayıp bunları anlatmış.

Buraya kadar doğru anlamışsam;

arkadaşınız o adama ne anlatmış?

Adam sizi arayıp size ne anlattı?

Bunları anlamadım işte.

peki bu kadın o adamla birebir görüşmüşmü eşini aldatmışmı sonuçta bu durumda başı yanacak olan o
siz bekarsınız çekeneceğiniz hiçbirşey yok
iyi yönünden bakarsan bu kadın başka erkeklerede seni anlatıp başına iş açmadan o arayan adam sayesinde gerçek yüzünü anladın
birde aklıam gelmişken bence kadına telde ters birşey söyleme belki ilerde mahkeme falan olırsa oda bunları kullanabilir

Son düzenleme:
Arkadaş telini açmıyorsa eşini arar olanı biteni anlatırım. Ben ağlayıp, sıkılacağıma haltı yiyen ağlasın. Boşanırlarsa da hiç de umrumda olmaz. Kendi düşen ağlamaz derler:ssz:.

Şimdi iş yerindeki yakın arkadaşınız;evli ve net ortamında farklı erkek arkadaşlıkları olmuş,öyle ki bu adamlar evinin dolabına kadar size anlatmışlar falan.

Sonra arkadaşınız bu adamlardan birine sizinle ilgili bir sürü bilgi vermiş hatta telefonunuzu vermiş;adamda sizi arayıp bunları anlatmış.

Bunları anlamadım işte.
benim sadece onunla paylaştığım sandığım şeyler..paylaştığı bu ben ona anlatmışım o adama anlatmış..ve benim kötü bri olduğumu herkesle birlikte olduğumu yılışık kalitesiz biri olduğumu hiç yaşanmamış uydurma şeyler anlatmış..kendisi oysaki nekdar namuslu dimi..evli ve başka erkeklerle konuşuyor!

Bunları anlamadım işte.

benim sadece onunla paylaştığım sandığım şeyler..paylaştığı bu ben ona anlatmışım o adama anlatmış..ve benim kötü bri olduğumu herkesle birlikte olduğumu yılışık kalitesiz biri olduğumu hiç yaşanmamış uydurma şeyler anlatmış..kendisi oysaki nekdar namuslu dimi..evli ve başka erkeklerle konuşuyor!

Arkadaş telini açmıyorsa eşini arar olanı biteni anlatırım. Ben ağlayıp, sıkılacağıma haltı yiyen ağlasın. Boşanırlarsa da hiç de umrumda olmaz. Kendi düşen ağlamaz derler:ssz:.

eğer ptesi işe gelirse o yüz varsa bunu yapıcam bi gelsin bakalım..

Yapmış olsanız bile kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez ki kendini aklamak için mi sizi karaladı acaba diye düşündüm ben bir an.
Kimseyle özel sırlarınızı paylaşmayın ne kadar güvendiğinizi düşünürseniz düşünün yapmayın.
Her insan sır saklayacak kadar olgun olmuyor.

Aman aman bu kadından mümkün olduğunca uzak dur evli barklı kadın bir sürü erkekle konuşuyor ok o kendi sorunuda ne demeye size iftira atıyor ya karşısındaki adam kötü niyetli tehlikeli bir adam olsa amacı ne adamlardan birini başınızamı sarmak istiyor acaba
ALLAH böyle arkadaşlardan uzak etsin başımıza zaten ne geliyorsa böyle güvendiğimiz yakın çevremizden geliyor

Peki senin hakkında uydurma şeyler anlatmasındaki sebep ne ki?
Yani bundan ne gibi bir kazancı olacak?

Peki senin hakkında uydurma şeyler anlatmasındaki sebep ne ki?
Yani bundan ne gibi bir kazancı olacak?

kendisini namuslu göstermeye çalıştı herhalde bunu neden yaptığına anlam veremiyorumki en az siizin adar bende ne yapmak istediğini anlamadım!

Back
X