nedesem bilmiyorum dünyanın çivisi çıkımışş..!

Yapmış olsanız bile kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez ki kendini aklamak için mi sizi karaladı acaba diye düşündüm ben bir an.
Kimseyle özel sırlarınızı paylaşmayın ne kadar güvendiğinizi düşünürseniz düşünün yapmayın.
Her insan sır saklayacak kadar olgun olmuyor.

evet çok iyi bir ders aldım..ben hayatım boyunca hiç bir arkdaşıma böle bişey yapmadım..vicdanım çok rahat ama bu olay çok üzdü beni :(

benim sadece onunla paylaştığım sandığım şeyler..paylaştığı bu ben ona anlatmışım o adama anlatmış..ve benim kötü bri olduğumu herkesle birlikte olduğumu yılışık kalitesiz biri olduğumu hiç yaşanmamış uydurma şeyler anlatmış..kendisi oysaki nekdar namuslu dimi..evli ve başka erkeklerle konuşuyor!

Burnuma hoş kokular gelmedi:ssz:

Özel sırlarınızı başka bir adama anlatmasına boşboğazlık diyelim;bundan sonra mesafe koyun görüşmeyin diyelim de...

Olmayan şeyleri anlatması???

Ayrıca sizi tanımayan bir adama!

Anlamadım.:26:

Burnuma hoş kokular gelmedi:ssz:

Özel sırlarınızı başka bir adama anlatmasına boşboğazlık diyelim;bundan sonra mesafe koyun görüşmeyin diyelim de...

Olmayan şeyleri anlatması???

Ayrıca sizi tanımayan bir adama!

Anlamadım.:26:

bende şuanda hiç bişeye anlam veremiyorum..yanii nası bi kafadır nası bi ruh halidir :S

Kendi yaptıklarını sen yapmış gibi niye anlatma gereği duyuyor bu insan ?

Numarası var ise sizde madem eşi ile konuşun o sussun siz bu adam ile tekrar konuşun arka planda arkadaşınızın eşi olanları dinlesin. Daha sonra siz eşine ekstra olanları dile getirin. O arkadaşınız ile muhattap dahi olmayın sessiz kalın.

Başlığı tamamen okudum, çok sinirlendim arkadaşınıza. Çok uyuz bir durum. Her ne kadar canınızı sıkmayın desem de, şimdi modunuz çok düşüktür doğal olarak. Büyük saygısızlık yapmış. Herhalde kendini aklama çabaları, başkasını karalayarak daha iyi gözükebileceğini düşündü, işin üstüne kıskançlıkta eklenince böyle bir iğrençlik ortaya çıktı..

Bence hiç hakkınızı yedirmeyin, arkadaşınızla yüzyüze konuşup bir güzel payını verin derim ben. Sustukça beterini yapar böyle insanlar.

kendisini namuslu göstermeye çalıştı herhalde bunu neden yaptığına anlam veremiyorumki en az siizin adar bende ne yapmak istediğini anlamadım!

Evli değilsin sanırım..Evli olan o..
Bu durumda kaybedecek şeyi olan da o..

Olmayan şeyleri anlatması bir yana..Sizin adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı..
Kısacası size ait özel bilgileri internette tanıştığı bir adama vermesi hakikaten tuhaf..

Hala daha bunları yapmaktaki amacını anlayabilmiş değilim..

"Kendini namuslu göstermek için"diyorsunuz ama o da aklıma yatmadı benim..
Bu kadının tek arkadaşı siz değilsiniz herhalde..
Bütün arkadaşlarının özelini anlatmış mı bu adama?

Evli değilsin sanırım..Evli olan o..
Bu durumda kaybedecek şeyi olan da o..

Olmayan şeyleri anlatması bir yana..Sizin adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı..
Kısacası size ait özel bilgileri internette tanıştığı bir adama vermesi hakikaten tuhaf..

Hala daha bunları yapmaktaki amacını anlayabilmiş değilim..

"Kendini namuslu göstermek için"diyorsunuz ama o da aklıma yatmadı benim..
Bu kadının tek arkadaşı siz değilsiniz herhalde..
Bütün arkadaşlarının özelini anlatmış mı bu adama?

EVET biçok kişiyle ilgilide anlattı adam işyerimizde olan olaylar kocasıyla yaşadığı sorunlar bi çok şey..

EVET biçok kişiyle ilgilide anlattı adam işyerimizde olan olaylar kocasıyla yaşadığı sorunlar bi çok şey..

Bu arkadaşın evlenmeden önce nasıldı ve şuan eşi ile çok fazla sıkıntılarımı var acaba ?

Arkadaş telini açmıyorsa eşini arar olanı biteni anlatırım. Ben ağlayıp, sıkılacağıma haltı yiyen ağlasın. Boşanırlarsa da hiç de umrumda olmaz. Kendi düşen ağlamaz derler:ssz:.

Eşini sen arama bence, numarayı nette görüştüğü adama ver kadının eşini o arasın.
Töbe töbe en iyisi çirkefe bulaşma canım. Allahından bulsun.

Eşini sen arama bence, numarayı nette görüştüğü adama ver kadının eşini o arasın.
Töbe töbe en iyisi çirkefe bulaşma canım. Allahından bulsun.

ben şuana kadar hayatımda bana yapılan hiçbir kötülüğe karşlık vermedimm..ama şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum..

Arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten dikkatli ol diyebilirim sadece , eşine anlatırsan durumu
Kendini kurtarmak için sana atmayacağı iftira yok öyle bir tip belli.
Başka adamlarla görüştüğünü anladığı an kesseydin arkadaşlığını keşke.
Kocasını aldatan, arkadaşınıda rahatlıkla böyle bir duruma düşürür tabi.
Keşke tamamen uzaklaştırabilsen etrafından.

Arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten dikkatli ol diyebilirim sadece , eşine anlatırsan durumu
Kendini kurtarmak için sana atmayacağı iftira yok öyle bir tip belli.
Başka adamlarla görüştüğünü anladığı an kesseydin arkadaşlığını keşke.
Kocasını aldatan, arkadaşınıda rahatlıkla böyle bir duruma düşürür tabi.
Keşke tamamen uzaklaştırabilsen etrafından.

bilmiyodum hepsini iki gün önce öğrendim..

Olay bana çok saçma ve anlamsız geldi herşeyden önce elin adamı ne yapsın tanımadığı insanın evinin dolabına kadar detay bilgiyi. Anlatmadığınız başka şeyler var gibi geliyor bana. Haksızsam kusura bakmayın lütfen.

Böyle bir durumda o kadını kocasına şikayet etmek çocukça olur. Yapmanız gereken yargıya başvurmak. Kocası da illa ki öğrenir nasıl bir kadınla evli olduğunu.

Olay bana çok saçma ve anlamsız geldi herşeyden önce elin adamı ne yapsın tanımadığı insanın evinin dolabına kadar detay bilgiyi. Anlatmadığınız başka şeyler var gibi geliyor bana. Haksızsam kusura bakmayın lütfen.

haksızsınız! bunlar hayal ürünüm olamaz herhalde..kaçdefa msn de konuşmuşlar siz konuyu tam okumadınız herhlde o elin adamıyla konuşuyomuş sevgililermiş anlatabildimmi..ve bu adamıda başkalarıyla aldatmış bunu yakalamışş okey!

Böyle bir durumda o kadını kocasına şikayet etmek çocukça olur. Yapmanız gereken yargıya başvurmak. Kocası da illa ki öğrenir nasıl bir kadınla evli olduğunu.

zaten onu düşünüyorum savcılığa şikayet edicem.. yani kendi bazı haltlar yeyipte beni anlatması çok saçma zaten ona hiç anlam veremedim..neysee Allah büyük kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor..

zaten onu düşünüyorum savcılığa şikayet edicem.. yani kendi bazı haltlar yeyipte beni anlatması çok saçma zaten ona hiç anlam veremedim..neysee Allah büyük kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor..

Arkadaşınız olacak salağın yaptığı suç. Sizin özel hayatınızı ifşa etmekle kalmamış, bir de üstüne iftira atmış size ve bunların ciddi cezaları var. Evet Allah büyük, ama dilerim bu suçun cezasını komple ona havale etmezsiniz..

Peki arkadaşınızla veya eşiyle bu konuda herhangi bir konuşma yaptınız mı?

Arkadaşınız olacak salağın yaptığı suç. Sizin özel hayatınızı ifşa etmekle kalmamış, bir de üstüne iftira atmış size ve bunların ciddi cezaları var. Evet Allah büyük, ama dilerim bu suçun cezasını komple ona havale etmezsiniz..

Peki arkadaşınızla veya eşiyle bu konuda herhangi bir konuşma yaptınız mı?

işte o çocukla konuştuktan sonra arkdaşımı aradım hemen az önce sevgilinle konuştum deddim bana bunu nasıl yaptın herşeyi bana anlattı dedim işte aramızda olan ikimizin bildiği şeyleri anlattığını söyledim işte bana yok msn mi patlattı ordaki yazışmaları görmüş felan dedi ..bende seninle hiç böle şeyleri msn de konuşmadık dedm yazıklar olsun sana nası bi insansın sen dedim sustu kaldı..sonra seni sonra arayacağım deyip kapattı telefonu ..bidaha aradım açmadı..eşiyle de konuşmadım işte o çocuk mu adammı artık ne zırtsa eşini ve kaynını arayacağını söledi onun gerçek yüzünü göstericem diye ..okadar naptılar bilmiyorum..

işte o çocukla konuştuktan sonra arkdaşımı aradım hemen az önce sevgilinle konuştum deddim bana bunu nasıl yaptın herşeyi bana anlattı dedim işte aramızda olan ikimizin bildiği şeyleri anlattığını söyledim işte bana yok msn mi patlattı ordaki yazışmaları görmüş felan dedi ..bende seninle hiç böle şeyleri msn de konuşmadık dedm yazıklar olsun sana nası bi insansın sen dedim sustu kaldı..sonra seni sonra arayacağım deyip kapattı telefonu ..bidaha aradım açmadı..eşiyle de konuşmadım işte o çocuk mu adammı artık ne zırtsa eşini ve kaynını arayacağını söledi onun gerçek yüzünü göstericem diye ..okadar naptılar bilmiyorum..

Yazmışsınız konuştuğunuzu, şimdi tekrar bakınca fark ettim ancak olay o kadar saçma sapan ki insan konuyu okuyunca hiçbir şey anlamamış gibi salaklaşıyor ister istemez. Ben çok şaşırdım, sizin öfkenizi de çok iyi anlıyorum, ama lütfen kendiniz müdahale edip aleyhinize olabilecek şeyler yapmayın. Gidin savcılığa şikayet edin, sizin özel hayatınıza saldırıp bu yetmemiş gibi size iftira atmanın hesabını yargıya, elin adamlarıyla böyle muhabbet kurmanın hesabını da kocasına versin. Gerisi de onların bileceği şey.

Back
X