• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir Bu Bendeki Sevgi Aclıgı

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Merhabalar ben deniz 17 yaslarında bir genc kızcagız
sorunum su ki sevgiyemi ihtiyac duyuyorum nedir kalbim hic bos kalmadı azıcık ilgide gorsem hic gormesemde surekli kalbimde birileri oldu durekli ic bos kalmadı surekli bunun acısını da yasadım kalbim hep kırıldı birde ruyalarım da hep birine (hepp erkek) sarılıyorum sımmsıkı butun ruya boyunca bırakmıyorum butun ruyalarım boyle ya. yani ben artık sıpsevdiligide astım surekli birini sevme ihtiyacındayım su an yine birinden hoslanıyorum hic konusmadık adımı bile bilmiyo cok sacma dimi ama hoslanıyorum hoslanmak istemiyorum biliyorum yine sonunda ben uzulucem ama bizim kalp soz dinlemiyoki napıcam ki ben psikologa gidemem anneme anne ben surekli birinden hoslanıyorum diyemem .var mı boyle durum yasayan ?

Aynı beni anlatmıssın ya .
Bende de var sevgi aclıgı yani , ergenlikten kaynaklanıyo sanırım . Hayatına biri girer insallah yakın zamanda. :)

gecer insallah ya durumum vahim yani :D hayatıma o hoslandıgım insanın girmesi imkansız geri kalanını da istemiyorum zaten bi iliskiyi yurutebilcek kapasiteye sahip degilim annemler sagolsun :D seninhayatında biri var mı peki yani olumlu mu etkiledi bu durumu diye soruyorum :D

basın sagolsun canım uzuldum :(
benim ki oyle degil sanırsam cozemedim ki zaten artık birine ilgi duymak istemiyorum ben hic kimseye

Hayır yok . Benim cocukluk askım vardı .:) Ondan sonra biriyle daha cıkmıstım fakat arkadas ısrarıyla olmus bir sey 1 gün sürdü gitti sevmedigim icin.
Sonrasında da sevdiğim 2 insandan karsılık alamadım . Biri vazgecildikten sonra geldi .Digeri hala yok .

Kızlar 24 yaşındayım.
Sizin yaşlarda sizin gbiydim gibiyi bırakın 17 yaşımda parmagımda tektaş yüzüğüm vardı sözlüm de benden 7 yaş büyüktü .
Erkekler cok ilgi gösteriyordu benimde hoşuma gidiyordu.
Ama şunada ne kadar yalnış yaptığımın farkındayım.O zamnlar cok normal geliyordu.
Ame neye alışırsan o yaşlarda neye yönelirsen o devam ediyor.
Başarılı bir öğrenciydim.Herkes benden çok umutluydu.
Ama bu aşk-meşk işleri hem kafamı hem hayatımı meşgul etmeye başladı ve ben salak gbi hiç farkında değlidim.
Sonra pek güzel olmayan erkeklerin ilgisini çekmeyen kendi halinde kız arkadaslarım üni lerde cok güzel bölümler kazandılar ben kazanamadım.
1 yıl sonra hiç istemediğim bir bölüme girdim ve okul bittikten sonra iş bulamadım.
Tabi bu arada hayatımda hep birileri oldu.Okul bitincede evlendim zaten.İş bulamayınca bende kendi işimi kurdum.
Ama o kızları içten içe cok kıskanıyorum.
Çok PİŞMANIN ÇOOOK.

Back
X