Nedir bu çektiğimiz görümcelerden.....

Bu arada görümcelerin genelde hatalı olduğunu savunan sayın site üyeleri, aranızda hiç mi görümce olan yok?hihoyyyt

Tabii eminim ki siz iyi görümcelerdensinizdir ve gelinleri el üstünde tutuyorsunuzdur ailecek.-tatlicadiarzu-.hihoyyyt:lepi:

Bilemiyorum yani...
Valla benim görümcem çok iyi, ayrıca ben de çok iyi bir görümceyim..

Şanslı kesimdenim yani..hihoyyyt

aynen katılıyorum denizim güneşim:lepi:
henüz görümcem yok ama ben iyi bir görümceyim
iki tane yengem var arkadaş gibiyizdir
sürekli fikrimi önemserler onlara gideceğimde en sevdiğim şeyleri yaparlar vs...
kötü görümce nasıl olur bilmiyorm ben görümcelik yapmadım inşallah bana da yapmayan bulunur:Saruboceq:

aynen katılıyorum denizim güneşim:lepi:
henüz görümcem yok ama ben iyi bir görümceyim
iki tane yengem var arkadaş gibiyizdir
sürekli fikrimi önemserler onlara gideceğimde en sevdiğim şeyleri yaparlar vs...
kötü görümce nasıl olur bilmiyorm ben görümcelik yapmadım inşallah bana da yapmayan bulunur:Saruboceq:

Aynen tatlım..Dediğim gibi biz şanslı kesimdeniz galiba..Şeniz

Allah yardım etsin diğer arkadaşlara da ne diyim...:Saruboceq:

bende görümce yok
ama zavalli yengemin(abimin esi) 5 tane görümce var ben dahilkafamçokkarıştı
saka bir yana bizi çok sever, bizde onu severiz
bir dursak tabii ki anlasmamazlik olur heralde ama bu görümce oldugum için degilde, yeri geliyor kardes anne baba ile anlasamiyorsun

2 görümcem var iyiler hoşlar allah razı olsun
ama küçük görümcem bazen beni öldürüyorrrrrrrr
bende bazen çok sinirleniyorum ama bazen de ammaaan neyse o da daha küçük diyorum geçiyorumm
(küçük te dersem 20 yaşında)fisfisfis

görümcemde var,gelinimiz de.ve ben ikisindende çok memnunum.allah ikisindende razı olsun.görümcem eşimin hayattaki tek yakını.(kayınvalide,kayınpeder sizlere ömür)bana her zaman ablalık yapmıştır.zor zamanlarımızda hep yanımda olmuştur.onu,eşini ve çocuklarını çok severim.gelinimizde öyle.ne zaman evlerine gitsek kalmamız için yalvarır.güler yüzlüdür.6 kardeşiz.sadece ben ve abim evli.çok şükür ikimizin eşleri ve aileleri çok iyi.inşallah diğer kardeşleriminde evlenecekleri insanlar iyi çıkar.

görümce ve gelinlerinden şikayet edenleri de anlıyorum.çirkef insanlarla uğraşmak çok zor.allah hepimizi böyle insanlardan korusun.:Saruboceq:

iki görümcem var..az cok aileyle yasayacagm sorunları gösterdklerı ustun davranslardan öturu kestırdıgımden basndan berı saygı cercevsnde ama mesafelı bı durus sergıleme cabasndaym..tabı onlara göre soguk vb olsam da umrmda degl..basnda sıcak ıcten yaklastm tansmamzn ustne ıkıncı görsmede anladm ne kadar sınsı ıcten pzarlıklı olduklarını öyle acıktan da oynamadklarına olan bana oluyor cnku esım muthıs duskun avuclarnn ıcınde resmen neyse..
sonuc ıtıbaryle ıkı görumcem var..buyugu görnurde en sıcak davranan o aılede guya ıyı nyetle yaklasan memnundm baslarda bı o var barı dıye ama kendı kulaklarmla duyunca arkmdan konstuklarını yuzune gulup ardmdan sövdugnu anladk onun da kım oldugunu..karsılıklı uc maymun oynuyorz sadece..dıgerı ıse kucugu kendısını benm kumam sanıyor dahası esım de kardesnı cocgu sanıyor..on altısına gelms ama aklı hala bır yasnda..kendnı dunyann merkezı sanıyor butun aıle parmagnda döndruyor..sureklı benle yarıs ıcınde..yuzume karsı ıyı ama o da kıskanclgını evın sonradan dogma kucugu olma vasfını kullanrak yapıyor yapcagnı..cok da bılmıs ukaladır..bıktım her haftasonu koca kız caldrr abısını absı arar saatlerce okulda ne yedı ne ıctı kım kıme ne dedı kac soru cozdu kac kısye kızdı ay ılkokl cocgu gıbı..benm uyuz da askım böcugum bebegm dıye dıye saatlerce öluyo telefeonda sanırsn öz evladı..yanı tabıkı abısı bsyler paylascak göruscekler de ama bunlarn durumu gerckten cok ayrı bı vaka..annesı babası esıme sen bu kızın babasısn dıye rol bıcmıs ceremesını ben cekıyorm..bıktm sımarklgnı kaprsnı cekmkten o cadının her gtgmde gene kucuk gönlu olsn dıye hedye alıyorm bı tesekkr bıle etmıyor hele en son gtggmde o kuck aklna bakmadan kendnce bana sen gelnsın hızmet etmelsn gıbılerne sacma sapan bı msj verme gırısmnde bulunma curetını de göstrdı ya hanfndı..duymazdan gelıyorm hıc o aıleyle agız dalasına surtusme gıbı durumlara gırmeye nyetm yok..dusemem onlarn sevıyelerne muhatap olmamak en guzelı..kale almıyorm yok sayıyorm ıstedklerı kozu ellerıne vermıyorm bundan ıyı cevap olamaz bence..sınır seyler..sankı bız ınsan deglz agac kovgundan cıktık bızım kardesmz yok..

Bence bu cesareti eşin vermiş arkadaşım,Allahtan eşim fırsat vermez görümceklerime...Bir de verse halim nice olurdu bilmem.NE DEMEK YA 16 YAŞINDAKİ KIZIN SANA SÖYLEMEYE CESARET ETTİĞİ SÖZLERE BAK...SAYGI DUYMAYI ÖĞRENMELİ.HATIRLATMAN LAZIM...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

benim 2 görümcem var.
ikiside benden büyük biri 8 yas biri 13 yas:)
ama varya büyük görümcem beni çileden çıkarıo bize gelioo
aynen söyle ay senem cnm sunu istedi sen çok güsel yapıon yapıversene yiyelim sabah öğle akşam boğazı hiç durmuoooo
esimi yani kardesini benden kıskanıoo böylesini de ilk defa görüyorum beni bazen deli ediyor yalan degil..
küçük görümcen iyi bana hiç karısmaz ama büyüğü 10 görümceye bedel istanbulda oturuyo bize gelince 1 ay kalıooo bööö getirtiyo bana valla
ewine gidince hemen ewi süpürüom cabuk geri gelmesin die ama(öyle derler)
off yine gelioo ve düşünün aramızda tammm 13 yas var salak yapıo kendini uyuss hıhh

hepinize merhaba......
bir çoğumuz zaman zaman görümcelerimizle sorun yaşıyoruz..:kızgın:
neden bu görümceler sürekli sorun çıkarıyo CADIARZU :uhm:
neden sanki dünya kendi etraflarında dönüyomuş gibi her zaman ilgi beklerler -tatlicadiarzu- bazen görümcelerime okadar sinirleniyorum ki böyle kaydirigubbakcemile saçlarından sürükleyesim geliyo...
tabi bütün görümceler aynı deyil... bazıları çok iyi oluyo
sizinkiler nasıl arkadaşlar????
yoksa benmi abartıyorum bazı şeyleri acaba.

canım benimkide aynı :1no2:eşinden kıskanıyor beni anlayınca çok üzülmüştüm şimdi ayrılıyorlar annesinin evine döndü bana çok yakın oturuyolar :delphin:onu hiç sevmiyorum görüşmek istemiyorum :kızgın:

Bu arada görümcelerin genelde hatalı olduğunu savunan sayın site üyeleri, aranızda hiç mi görümce olan yok?hihoyyyt

Tabii eminim ki siz iyi görümcelerdensinizdir ve gelinleri el üstünde tutuyorsunuzdur ailecek.-tatlicadiarzu-.hihoyyyt:lepi:

Bilemiyorum yani...
Valla benim görümcem çok iyi, ayrıca ben de çok iyi bir görümceyim..

Şanslı kesimdenim yani..hihoyyyt

güzelim tuzun kuruysa cuk bir aileye düşmüşsen beni anlaman çoook zor
çekenler bilir diyelim
hatalı kim diye sorarsan allah kötüye çattırmasın derim.bende görümceyim,onların mutsuzluğunun kardeşlerimin mutsuzluğu olacağının farkındayım.hayatlarına karışma hakkını kendimde bulmuyorum,ama keşke herkes aynı düşüncede olsa.

canım benimkide aynı :1no2:eşinden kıskanıyor beni anlayınca çok üzülmüştüm şimdi ayrılıyorlar annesinin evine döndü bana çok yakın oturuyolar :delphin:onu hiç sevmiyorum görüşmek istemiyorum :kızgın:

zor bir durum canım ya
ayrıldığına göre artık daha sık görürsün onu
allah yardımcın olsun

Sorun ne görümcelerde,ne kayınvalide-kayınpederlerde kabullenilmesi gereken en büyük gercek SORUNUN EŞLERDE olduğudur!Kimse kimsenin cahilliğini,kaprislerini,komplekslerini,karaktersizliklerini,vicdansızlığını cekmek zorunda degildir,eş yakını diye!Bu fırsatı onlara beyefendiler veriyor,en başından!

Ben görümcemi çok severim,çokta iyi anlaşırız.
Geçmişte belki bizimde olmuştur ufak tefek tartışmalarınız ama,hiç bir zaman uzatıp büyütmedik,ya o hatasını anlayıp gelmiştir,yada ben anlayıp gitmişimdir.
Sanırım biraz karşılıklı hoşgörüyle ilgili birşey,
Hayatta tabiki hiç bir ilişki tek taraflı yürümez
Karşılık alamıyorsanız zor bir durum canım,Allah kolaylık versin.

sana baştan sona kadar katılıyorum cnm karşılıklı saygı olduktan sonra herkes hatasını bilip bi adım attıktan sonra bi sorun çıkmaz nedir bu kadınların görümce ve kaynanalardan alp veremedigi anlamıyorum ya ha benimde kaynana ve görümceyle sorunum oldu ve karşılıklı çözüyoruz araya mesafe koy saygıda kusur etmelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile

ah ya negusel keske herkesınkı ole olsa benımkının ne oldugu bellı olmuyo bgun melek bıgun seytan valla ne bılıyım kocamı opmeye kalksam neden benı opmuyosun yada kocacım bıtanedır benım hamıle oldugum ıcın bana bısıler getırdı nıye bıse getırmıyon falan ama allaha sukur harıka bı esım var aılesıde ıyıdır ama ıste gorumce neolcagı bellı olmuyooo

sana baştan sona kadar hak veriyorum canım bencede görümceler çok bencil oluyo ep bana hep bana nedir yani sanki bitek onlar var ve biz gelinler mecburmuyuz onları çekmeye sadece eşim için katlanıyorum yoksa......:kahve:
görümce işte.....

Son düzenleme:
Iki senedir evliyim ve bir senedir konusmuyorum görümcemle ! Suanda hamileyim ve bütün herkesin bana ilgi göstermesi hanim efendimize cok zor geliyor, benim oldugum her yerde hamileligimden beri surati asik oluyor birisi bana biraz ilgi gösterse !

Aslinda o hamile olsa ben kiskanmaz veya surat asmazdim tam tersine sevinirdim onla beraber , arar sorardim nekadar konusmasakta durumunun nasil oldugunu sorardim ? Ama iste insan karakteri iste herkesin karakteri ayni degil ....

Cocugu rahatsizlandi ben hediyeler aldim gittim hep aradim nekadar küs olsakta hatalida oydu ama hep sunu düsündüm cocugunun bir sucu yok diye ama o bu büyüklügü gösteremedigi icin bence kendinden utansin ...

Ben bu hamileligimden önce düsük yaptigim onun cocugunun hastaneden cikmasindan hemen bir ay sonra birkere bile aramadi, tam tersine karsima gecip hastaneden ciktigim gün beni kayinvalidem evine götürdü bakmak icin karsima gecip türküler, dertli sarkilar acti mesela : bebek uykudan uyanmista flnda filanda ..
Ay simdi bogasim geliyor o günleri hatirladikca.. :agla:

Ohh beaaa icimi döktüm :)

Beddua etmedim simdiye kadar ama o bana beddua etmis, kötü konusmus arkamdan ben hic beddua etmedim ve kötülük düsünmedim Beddua, kötülük sahibini bulur dedim ve öylede oluyor ;)

Baskada birsey demiyorum anliycaginiz ...

Son düzenleme:
canım benim teşekkür ederim.. ben 7 görümceyle bazen böyle oluyorumkafamçokkarıştı ya yazık bana valla..

kaydirigubbakcemile canım ya bendede 7 tane var tam 4 tanesi istanbulda 3 tanesi giresunada giresunadkinin 2 tanesini çok severim burdakilerinde 2 tanesini gerisini boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahtan eşim de onları önemseme diyor :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Back
X