nedir bu erkeklerin okuyan calisan kadinlara karsi olan nefreti

fetva veren olmamis daha hayret ^^ yasak yoksa burdan güzel bir mevzu cikabilirdi..

Ben hiç rastlamadım şuana kadar. Çalışan veya okuyan kadın arıyor insanların gözleri artık.

Ben hiç rastlamadım şuana kadar. Çalışan veya okuyan kadın arıyor insanların gözleri artık.

insallah oyledir. bende bunlari zaten internette bazi sayfalarda gorupte sinir oldum. biberir hicbiriyle muhatap olmak zorunda kalmadim sukur.
ins gercek hayatta sesleri bu kadar cikamiyordur.

bence erkeklerin is bulmasi daha kolay bunu diyen erkeklerin calismaya k..... yok afadersin. zaten gecerli bir meslegi yada cok iyi bir okul okusa rahatlikla is bulur. zaten doktor ogretmen yonetici yada muhasebeci bunun disinda bazi meslekler olabilir aklima gelmedi suan kadinlar genelde asgari ucret aliyor masa basi is dahil. erkeklerin en asagiya 1500almasi lazim bence. yani bence bizim onlarin ististamina engel oldugumuz yok. benim calistigim sektorde cok az erkek vardi zaten cogunun esleride calisiyordu. oyle olsa bile bunu demeye aklari yok burda uyelerden biri de dedi. peygamberimizin hanimida calisiyormus. konu sahibi arkadasim boyle insanlarla muhatap olma. erkek adam isterse gerekirse hamallik yapar. gider bir yerde limon satar gene eve ekmek getirir. burda okuyorum simdiki erkeklerin cogunun calismaya niyeti yok. ozellikle yeni nesil istisnalar vardir tabi. benim cevremdede var gelmis 26 yasina hala bir yerde hic calismamis isteyen adam hem okur hem calisir benim esim 14 yasindan beri hem okuya hem calisiyo kendinide gelistirmis her konuda. esini ovmeyi seven tip degilim. (bir yilda 100kitap okudu) benimde calismamdan yana. demem oki ona buna suc atmasin bazilari yok kadinin yeri evi demesin kadin calisacak tapi hele bu zamanda kiz cocuklari okumali. cunku simdiki genc erkeklerin cogu cok simartilmis. bu yuzden bosanma oranlari arti zaten adam evine bakmaktan aciz kadin ne yapsin boyle adami tabii kapinin onune koyacak.

cok haklisiniz. kadinlarin calisma kosullarina zaten hic giremiyoruz calistiginiza sukredin diyecekelr neredeyse.
erkelerin genel bir tembellige dogru gidisi benimde dikkatimi cekiyor nedense son zamnlarda.

Eğer kadın okumaz ve çalışmazsa erkek ne halt ederse etsin kadın sesini çıkaramaz, onları terkedemez diye düşünüyorlar. Nitekim bu konuda hemen hemen haklılarda. Burada sık sık gördüğümüz gibi 2-3-4 çocuk yapıyorlar, aldatıyorlar, şiddet uyguluyorlar eşleri de buraya girip "ne yapmalıyım" diye konu açıyorlar. Boşanın dediğimizde para yok, o yok, bu yok diye sıralıyorlar.

ben hiç rastlamadım sen çalışma diyenine , rastlarsam herhalde şaşırırım :) acık açık maaşımı soran var böylesi daha kötü :) bence artık tam tersi çalışsın istiyorlar, çalışmasın diyenler artık azınlıkta.

Aklıma babası iki evli olan bir üyenin açtığı konu geldi, annesi ile babası boşanmış baba ayrı bir ev açtığı diğer kadınla evli iki ev arası mekik dokuyor, ikisi ile de karı koca hayatını sürdürüyor. yaşıyorlar öylece
Annesinin ekonomik özgürlüğü olsaydı böyle mi olurdu, hiç sanmıyorum.

Hic muhattap olmayin konusmaya degmez bu tipler, zaten konussanizda hic bir sey degistiremezsiniz. Ancak saygisizlik yaparlar, teneke kafalardir bunlar fikirlerinizi ciddiye bile almazlar. Asla laf dalasina girmeyin, mesafenizi koruuyun, ayni ortamlarda bulunmayin, sahsen ben öyle yapiyorum.

calisan kadinlar aldatilmiyor mu?

Aynen öyle canım. Çalışan veya okuyan biri haklarını daha kolay savunuyor. Çünkü biliyor ki adam gitse de o çalışacak, para kazanacak, hayat bir şekilde devam edecek. Ama gözlerini koca yanında açanlar ne yazık ki aynı durumda değil. Zaten bu kafada olan çoğu erkek dışarı çıkmasına bile izin vermiyor, dışarıda ne var bilemiyor, kendine olan güveni yok. Hâl böyle olunca da adam bir ona gidiyor, bir buna... Kadınlar da evlerinde sırasını bekliyor

çalışan kadından nefret ediyorlar çünkü kadın çalışırsa,kendi parasını kazanırsa,kendi ayakları üzerinde durabilir,evini geçindirebilir,çocuklarına bakabilir,onları okutabilir,büyütebilir.bunlarda bazı böyle düşünen erkeklerin işine gelmiyor.onların istediği tek şey kadınların evde oturması ve onlara muhtac olması.kadın kocasından para istesin,kadın kocasından izin alsın birşey yaptığında.
ama çalışan kadınlarda bu gibi sorunlar olmuyor ve bu yüzden genel olarak çoğu erkek çalışan bir eş istemiyor.

Çoğunluk erkeklerin eğitim düzeyi düşük yada çok altlarda ama kadınların durumu bir çıtada yüksek olunca çekememezlik oluyor erkek kısmında tabi asgari ücretle boğuşuyorlar yeterince zamanında geleceği hazırlamadıklarından kadınları daha iyi yerlerde görünce nefret kusuyorlar , zaten daha eğitimli ve paralı kadınla evlenimce genelde ezmeye aşağlamaya girişiyorlar yani çoğu ezik , olduğundan kadınları aşağılamayı seviyorlar ama bundada yine suç bumları yetiştiren annelerinde ,

Çoğunluk erkeklerin eğitim düzeyi düşük yada çok altlarda ama kadınların durumu bir çıtada yüksek olunca çekememezlik oluyor erkek kısmında tabi asgari ücretle boğuşuyorlar yeterince zamanında geleceği hazırlamadıklarından kadınları daha iyi yerlerde görünce nefret kusuyorlar , zaten daha eğitimli ve paralı kadınla evlenimce genelde ezmeye aşağlamaya girişiyorlar yani çoğu ezik , olduğundan kadınları aşağılamayı seviyorlar ama bundada yine suç bumları yetiştiren annelerinde ,

Evet kk olarak burada o calismayan kismida burda sacma sapan tartisarak kurtarirsiniz eminim

Ve evet malesef buraya kaynana,elti,gorumceden ,kocadan baska konu acilmiyor evet oyuzden acmiyorum bende

Çevreden çevreye değişiyor demek ki.
Benim gördüklerim de tersine okumamış ve çalışma hayatı olmayan kadınlara küçümseyerek bakıyor. =S
Erkekler çalışmayan kadınla evlenmek istemiyor günümüzde. Çoğunlukla böyle daha doğrusu ve benim etrafımdakiler böyle.

gercekten size soruyorum somut neler yapabilirim?
ayrica sunada cvp isterim
gercekten bunumu demek istediniz; 'Cidden eliniz 2 para gordu diye gladyatör kesilmeyin ,sonrada niye burnu havada diyorlar oluyor' ?

Evet onu demek istedim
Sorunun cevabida bende degil
Esip gurlediginiz kadar yagmurda yagdirin madem :)))
Bos bos konusuyorsunuz
Bu konular elbet ki konusulur dertlesilir ama siz kaptirmissiniz
Sanki dunyaya kurtaracak

Evet onu demek istedim
Sorunun cevabida bende degil
Esip gurlediginiz kadar yagmurda yagdirin madem :)))
Bos bos konusuyorsunuz
Bu konular elbet ki konusulur dertlesilir ama siz kaptirmissiniz
Sanki dunyaya kurtaracak

ne terbiyesiz bir uslup
'Bos bos konusuyorsunuz'
sizi sikayet ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…