insallah oyledir. bende bunlari zaten internette bazi sayfalarda gorupte sinir oldum. biberir hicbiriyle muhatap olmak zorunda kalmadim sukur.
ins gercek hayatta sesleri bu kadar cikamiyordur.
Çıkıyor elbette fakat kişi zamanla çevresini ona göre kuruyor. Kadınların okumamasını ve çalışmamasını isteyen kadınlarda var zira.
Bu dayatma olmamalı. Okumalı fakat çalışacak yerin şartlarını kendine uygun kılana kadar çalışmak zorunda değil.
Şunu demek istiyorum " illa çalışmalı" diyen erkeklere de kızıyorum. Çunku kadının her anlamda yükünü ağırlaştırıyor çalışmak.
İlla çalışmalı deyıp evin yükünü lütfen ustlenen erkeklerle ne hayat kurulmalı ne de onlarla hayat paylaşıldıktan sonra çalışılmalı.
Bu topicin varoluş sebebi dünyayı kurtarmak değil, dert anlatmak. Amacına da ulaşmış bu konuyla konu sahibesi.Evet kk olarak burada o calismayan kismida burda sacma sapan tartisarak kurtarirsiniz eminim
Her
Ve evet malesef buraya kaynana,elti,gorumceden ,kocadan baska konu acilmiyor evet oyuzden acmiyorum bende
Evet kk olarak burada o calismayan kismida burda sacma sapan tartisarak kurtarirsiniz eminim
Ve evet malesef buraya kaynana,elti,gorumceden ,kocadan baska konu acilmiyor evet oyuzden acmiyorum bende
Evet kk olarak burada o calismayan kismida burda sacma sapan tartisarak kurtarirsiniz eminim
Sen açıldığına dua et bence öbür türlü eskiden mahalledeki yaşlı kadınlara dert yanardı yeni gelinler onlarda saçma sapan akıl verirdi şöyle ki bizde dayak deyik sende ye sesini çıkarma böyle,böyle avrat olacaksın diye kk sayesinde böyle saçma sapan şeyleri artık kimse savunmuyor
Aslında Sema Hanım'ı ve birçok yazısını seviyorum. Ama bazen oda abartıyor. Dediğiniz gibi yazardan daha çok yazıyı savunanlar :)sabit yorumcular, yazardan daha kral kesilenler :)
agizlarina legenle vurmak istedigim tipler :)
Ben hiç rastlamadım şuana kadar. Çalışan veya okuyan kadın arıyor insanların gözleri artık.
Ben hiç rastlamadım şuana kadar. Çalışan veya okuyan kadın arıyor insanların gözleri artık.
Cahil kadında başa bela çocuk hastalanıpta tek başına hastaneye gidemeyen kadında çok , hep yanlarında kocaları ,
Son gunlerde sikca gordugum bu duruma artik sinir olmaya basladim. nedir erkeklerin okuyan calisan kadinlara karsi duydugu bu nefret?
birebir bir olaya maruz kalmadim zira pek kadinlar okumusmu calsimismi buna dikkat etmeyen bir yerde yasiyorum. ama donup Turkiye ile ilgili haberlere, bazi sayfalara, buraya yorum yazan erkeklere bakinca sinir oluyorum. hatta son birkac gundur ne yazikki yazisma yoluyla birkac tanesiyle iletisimim oldu sinirden catlamak uzereyim simdi.
heleki basortulu kadinlarin kizlarin okumasindan dahada nefret ediyorlar (bunu soyleyende yine dindar goruslu oldugunu idda edenler). kadinin yeri eviymis, okumamaliymis heleki zinhar calismamaliymis.
calisanlar zaten PARA icin bunu yapiyomus, onlar yuzunden issiz kalmislarmis. evlenemiyolarmis. bu kizlar kendilerini begenmiyomus cunku, burunlari hep havadaydaymis. birisine bir cvp yazdim sonra hepsi toplandi ustume geldi. ne psikolojik rahatsizligim kaldi ne ilerde kocamin beni bosama ihtimali.
inanin sadece yazisarak bile sinir kupune dondum.
simdi yarin birgun turkiyeye donunce bu tiplerle birebir karsilasicam ne yazikki.
sizler neler yapiyorsunuz bu tiplerle, nasil agzinin payini verip susturuyorsunuz bi paylasin lutfen.
inanilmaz sinir bozucu durumlar ya. Allah bize guc kuvvet versin, ne yapicaz bu tiplerle gercekten cok moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?