nedir bu face

Bana 2 gün önce gelen bir mesajı hatırlattı.
Kişiyi tanımam zannedersem birine atacağı mesajı bana atmış
Çünkü isim olarak benim ismimi değil, Zehra olarak hitapta bulunmuş şahsıda tanımam.
Mesajı aynen kopyalıyorum...

Karım gideli 3 gün oldu. bu sefer gerçekten ayrıldık. ona bin liralık telefon aldım bir de faturalı hat sürekli ailesi ve akrabalarıyla görüşmüş. bende telefonu parçaladım. çocuğumada iyi bakmıyor göğüsleri sarkacakmış güya. zaten çok çirkin. ****** çok büyük biçimsiz. gelip alayım seni biraz yanımda kal bina su anda boş karışanda olmaz evime getireyim defolsun gitsin kendide.

ANLAMAK İÇİN BİR KAÇ KEZ OKUDUM YANLIŞ GELEN BIR MESAJDI VE BEN DE

Kardeşim salak mısın? Mesajını kime atıyorsan okuma yazman yok mu? Defol git yazdım

GELEN CEVAP HAYLİ İLGİNÇTİ

Senle işim bitti. karımı çok seviyorum. beni bir daha rahatsız etme by

ADAM NEYIN KAFASINDA ANLAMADIM.

Bu salak birine mesaj atarken mesaj muhtemelen yanlışlıkla bana attı dikkat etmedi. ve sanırım attığım mesajında nerden geldiğini anlamadı karısı ya da karısını tanıyan biri sandı ve afalladı

dogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey var

bence ya eşini fazla üstün görüyorsun ya da sen de ezik bir psikoloji var...

ayrıca dünyanın tüm kadınları eşine hasta olsa ne olur eşinin aklı uçkurun da değilse.

Bu çağda,yuva yıkımını bir sosyal medya sitesine bağlamakta çok garip.Eskiden face yokken kimse karısını aldatmıyormuydu.Bu kişinin kendi karakteriyle alakalı.Bulmak isteyen her yerde bulur.Yuva yıkan kadınlar derken,ben kocamın bana yaptığından mesulüm.Kimse kimseyi zorla yasak bir ilişki yaşamaya mecbur bırakmaz.Yani kimse kimseyi zorla ayartmaz.

yine bir kıvanç-azra sendromu daha. He gülüm sen ultra gururlu güzel hatun kocan über yakışıklı. Bulunmaz hint kumaşı ya kocan herkes hazırolda bekliyor kapalım diye. Ayrıca herkese kendi sevdiği güzel gelir normal dünyada durum dediğin gibi olmayabilir :) senin kocan yazmazsa hiç kimse zorla bir şey yazdıramaz kabullen gerçeği

dogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey var

amanın böyle nasıl yaşıyorsunuz siz facete kadınlar peşinde akraba eşleri hep onun peşinde .bu nasıl bir ruh halidir.dünyanın en yakışıklısını siz kapmışsınız paylaşamıyorsunuz.kız hepsi senin mi demezler mi?

bak

in biz na guzel kafa dagitmak icin boyle bir sitedeyiz face den nefret ettigim icin face im yok olsada onlar gibi olamam ciplak fotolar gel goruselimler bunlari ustun koru ekrandan gorebiliyorum ben ne yapscagimi sasirdim

sizin kocanız yolluymuş ayol

Haddinden fazla yakisikli , bunu da duydum ya kkda
Benimki de Gerard Butler gibi adam, haddinden fazla yakisikli erkekle ugrasmak zor anacim

bu çok çok haddinden fazla yakışıklı ve çekici bacım Allah kolaylık versin sana kocanla zordur uğraşmak

konu sahibi üzülme senden beterleri varmış haline şükret

Kuzguna yavrusu anka görünürmüş
Özgüveniniz yok sorun bu
Adam aldatacaksa face gerekli değil
Her yerde iyiler ve kötüler var ancak tüm kadınları kocanızın peşinde olmakla suçlamanız paranoya
Kocanız size yakışıklı gelebilir ama herkes onun için sırada beklemiyor emin olun, kendinize güveninizi geliştirin

nedir bu etraftaki kadınlara suç bulmak
face olmasaydı ne yapacaktınız? bu seferde mahalledeki ya da işteki kadınlara mı saracaktınız?
hem dediğin gibi güzel bir kadınsanız hiç korkmamalısınız bence

sokağa çıkmamakta haklısınız. Herkez sokakta yakışıklı avına cıkmıştı zaten. Gençlerin okul, iş ,üniversite vb sorunları kalmadı da tek dertleri yakışıklı adam avlamakd,

Facebooktan korkmayın size de tavsiye ederim çocukluk arkadaşlarınızı bulursunuz onların evlilik çocuk fotoğraflarını görmek hoşunuza gider. Eşiniz de arkadaşlarına bakıyordur. Tabi oradan başkaları ile tanışanlar da var ama insanın içinde olmasın yeter ki yoksa facebook olmadan da zamparalık yapabilir.

eğer bayanlara mesajlaştığını görmediyseniz çok sorun yapmayın bence
insan sıkıntıdan netin başında oturuyo
hiçbirşey yapmasa bile boş boş oturabiliyo
bakın biz de bu platformda saatlerde yazışıyoruz
ailem de bana soruyo sen saatlerce kiminle konuşuyosun diye
bunun gibi birşey

yani çoğu şey vakit geçirmek amaçlı

Arkadaşın kendine güveni yok bence. Yazık böyle ömür mü geçer?
Böyle yaparak kendini hasta edersin.Ya elini masaya vurup resti çekicen, yada bu deveyi güdücen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…