nedir bu face

Kimse kimseye durduk yere çıplak fotoğrafını atıp da gel görüşelim demez; eşin haddinden fazla yakışıklı olduğu gibi, haddini aşan başka işler yapıyor bence.

bi de konu sahibi bunu anlasa
adam belli ki o tarz paylaşımlar yapılan sayfalarda geziyo mesajlaşıyo ki bu tarz bayanlarla muhatab oluyo
durup dururken kim kime çıplak foto gönderir ki

konu sahibine göre ise kocası çok yakışıklı olduğundan herkes işi gücü bırakıp onu tavlamaya çalışıyo
yazık gerçekten

Diger gözlerin görmedigi yerde insanoglugunun gizli yüzü ortaya cıkıyor. Face o amaclı bir yer olmayabilir, kimi cidden faydalı seyler icin kullanıyor, kimi de bastırılmıs pis yüzünü gösteriyor...

face de bir arkadaşım var (artık ark diyemiyorum) bayan..eşinden ayrılmak üzere.
içinde bulunduğu durumuda haliyle birileriyle paylaşıyor dertleşiyor ama bi bakıyorum kimisi erkek..ve saatlerce sohbet halindeler..mevzu selam ne haber derken geyiğe geyik bitince siyasete o bitince özel hayata kadar uzanmış.
eşin ile olan sorunlar konuşulurken mevzu daha derine daha özel kayıyor ve ateş ile barut misali arkadaşım kardeşim derken aralarında duygusal birşey başlıyor..
adam benim evli barklı kadınlarla ne işim olur ben kendimden küçük eş isterim diyen biri kadın ise cemaattin içinde bulunmuş namazında niyazında tesettürlü 2 kız çoçuğu olan biri..ve şimdi ikiside ortaya çıkıp biz görüşüyoruz diyemiyor..

diyeceğim şu ki eşiniz face de oyun dışında arkadaş ayağına birileri ile görüşüyorsa üzgünüm ama tetikte olun..
eğer sohbet ettiği kişiler bayan ise..iki insan 1 saat geyik yapar 1 saat siyaset konuşur 1 saat havadan sudan derken saatlerce süren sohbet her türlü özele kayar..ateş ile barut !

konu fake bence ya bi insan konu açıp hiç mi peşine düşmez bizi trolledi gitti
yok canım ya bu üye daha önce de bununla ilgili konu açmıştı aldatılmayla ilgili
diğer konularda da görüyodum hep bu facebook konusuyla ilgili yorumlar yapıyo
hatta eşine hesap bile soramıyorum diyodu boşanamayacağı için öyle hatırlıyorum

tepkiler yüzünden gelmiyo sanırım

aa o zaman bilemicem : ) baya ilginç o zaman...

gercekten cok yardimci olmussunuz arkadaslar tskkurler

Bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz ki ? Eşiniz alenen başka kadınlarla chat yapıyor bundan vazgeçmiyor biz ne yapabiliriz ? Ayrıca eşim yakışıklı diyorsunuz çirkin olsa ne yazar yakışıklı olsa ne yazar. Önemli olan size saygısı olmalı.

rdialgia, post: 36553520, member: 147591"]bu çok çok haddinden fazla yakışıklı ve çekici bacım Allah kolaylık versin sana kocanla zordur uğraşmak

konu sahibi üzülme senden beterleri varmış haline şükret [/QUOTE]
Grrcekten Dogru

Aldatma olmasa bile eslerin ya da eslerden birisinin nette bu kadar cok takilmasi rahatsiz edici bende olsam cok sinirlenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…