- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi eferolum09096666
-
subliminal mesaj o
Kimse kimseye durduk yere çıplak fotoğrafını atıp da gel görüşelim demez; eşin haddinden fazla yakışıklı olduğu gibi, haddini aşan başka işler yapıyor bence.
evet yaa konu sahibi ne kadar cahil kaldı şimdi.facete sadece chat yapıldıgını sanıyor hatun.orası koca bir sosyal medya lütfen küçümsemeyelim.orası olmayaydı tayyibe hıncımı nasıl dışa vururdum ben
ben face den cok sikayetciyim esim saatlerce bssindan ayrilmiyor cok mrrak ediyorum kimlerle ne konusuyor tabiki ogrenemiyorum artik bazi kadinlarida anlayamiyorumevli dinlemiyorlar yuva yikmak icin ellerinden geleni yapiyorler neden cok merak ediyorum kendi kadinligimdan utaniyorum ve ayrica kadi gercek bir kadin oldugum icin gurur duyuyorum ne olur bitsin artik bu face yuva yikmak icin degil bunu anlasinlar ya lutfen bu sorunu kafamdan bir turlu atamiyorum yardim efin esim bana karsi soguk degil ama ben bu durumdan cok rahatsixim
yok canım ya bu üye daha önce de bununla ilgili konu açmıştı aldatılmayla ilgilikonu fake bence ya bi insan konu açıp hiç mi peşine düşmez bizi trolledi gitti
aa o zaman bilemicem : ) baya ilginç o zaman...yok canım ya bu üye daha önce de bununla ilgili konu açmıştı aldatılmayla ilgili
diğer konularda da görüyodum hep bu facebook konusuyla ilgili yorumlar yapıyo
hatta eşine hesap bile soramıyorum diyodu boşanamayacağı için öyle hatırlıyorum
tepkiler yüzünden gelmiyo sanırım
Tiple karın doymuyor bibim
ahaha biz bradd diye beklerken kahtalı mıçe çıkıyormuş
gercekten cok yardimci olmussunuz arkadaslar tskkurler
Aynenn bencedeAldatma olmasa bile eslerin ya da eslerden birisinin nette bu kadar cok takilmasi rahatsiz edici bende olsam cok sinirlenirdim.
Eşiniz haddinden fazla yakışıklıysa bir instagram hesabı açsın da biz de sebeplenelim.Cevaplariniz beni hem güldürdü hem dusundurdu sagolun arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?