nedir bu face

bence yakaladığını bile söylemiyodur kocasına
bana öyle geldi
ekrandan rahat rahat nasıl görmüş onu da anlamadım
adam pişkin pişkin konuşuyo mu yani karısının yanında
valla izin verirsen tepene çıkarlar işte böyle
kendi oturup karalar bağlar kocası kadınlarla flört ederken
umarım bundan sonra tavır koyabilir

Son düzenleme:
face ne la, facebook o

eee küçükken düşüp kafasını sehbaya vurduğunda sehbayı "ah" yaparak suçlayan bebecikler, büyüdüğünde ihanetin sebebi olarak da face(book)'u görür tabi..

teknolojiye hayır, dumanla haberleşelim.. hatta haberleşmeyelim banane sizden ya

bu arada haddinden fazla yakışıklı nedir yaw, biblo bebek mi? Barbie'nin Ken'i mi?

Ben gerçek kadınım kısmını pek anlayamadım. :) Facebookta gezinen kadınlar gerçek olmuyor mu? :)
Ayrıca kocanıza haddinden fazla anlam yüklemeyin bence. Kadınlar bilgisayar başında oturup da kocanızı baştan çıkarmaya çalışıyolar sanıyosunuz ama bütün kadınlar sizin kocanıza aşık değil.

Önce kendinize, sonra da eşinize güvenmeyi öğrenin bence. Sorun facebookta değil, tamamen sizde.

faceden ne istiyorsnuz yaa bende buna cok guluyorum
facebook olmasa baska book olur
sorun kocaniin zihniyetinde arkadasim

facebook cok yararli bir site
bunun sayesinde para bile kazaniyorum
millet sapiksa facenin sucu ne
( sözüm esinize degil tabiki onu Allah bilir )

Bak süper tespit işte. Ben de hep merak ederdim bu cansız varlıkları suçlama çabasının bilinçaltındaki yerini...

Sorunlusunuz galiba. Hastalik boyutunda kiskanclik iyi degildir.

Benim kocam asiri yakisikli. Herkes kocama hasta, aman elimden kapacaklar, sokakta bile soyleler. Pis kadinlar internette bile rahat vermiyorlar, yuvamizi bozacaklar, adamimi kapacaklar... Akrabasi, dostu bile kocama takik. Bunlar sizin takintilariniz hanimefendi, uzgunum. Baska isiniz mi yok Allah askina, bunlarla beyninizi uyusturuyorsunuz? Kendiniz kurup kendiniz inaniyorsunuz. Var sizin gibi kadinlar, tek degilsiniz, ben cok gordum. Sizin gibi bayanlarin yaninda sokakta kocaniza saat sorsak delirirsiniz kiskancliktan mesela. Bu ne ozguvensizlik, bu ne kompleks anlamiyorum. Bence bir doktora gorunun.

Ayol baksanıza...adam çok yakışıklı ve Facebook sadece bu adamı yoldan çıkarmak için kurulmuş...diğer kadınlar da bilgisayar basında adamı kötü yola düşürmek için bekliyor...adam gayet masum....sadece saf saf cevap veriyor .. Ortada bu olağanüstü yakışıklı adama karşı ciddi büyük bir tuzak var kimse görmüyor....ve karısı çaresiz...adama bişey demiyor çünkü adam saf ve temiz....ne yapsın kadıncağız Facebook ve o kötü kötü yarı çıplak kadın musvetteleriyle savaşıyor....ve onlara baktıkca kendiyle gurur duyuyor.... Sırf bunlar o kadının yuvasını bozmak ve o yakışıklı mı yakışıklı adamı kötü yola düşürmek için......batsın bu dünya fon müziği olarak girebilitR

Son düzenleme:
bak

in biz na guzel kafa dagitmak icin boyle bir sitedeyiz face den nefret ettigim icin face im yok olsada onlar gibi olamam ciplak fotolar gel goruselimler bunlari ustun koru ekrandan gorebiliyorum ben ne yapscagimi sasirdim

Kimse kimseye durduk yere çıplak fotoğrafını atıp da gel görüşelim demez; eşin haddinden fazla yakışıklı olduğu gibi, haddini aşan başka işler yapıyor bence.

dogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey var
off abla eşim haddinden fazla yakışıklı ne demektir ya...

Yeminle 1 dk önce bunu yazacaktım.Haddinden fazla yakışıklı anlamını bilen varsa beri gelsin.
Herkesin eşi,sevgilisi kendine yakışıklıdır bacım.
benimkide haddini aşmış terbiyesiz çok çirkin hiç ana baba terbiyesi almamış az yakışıklı olaydı ya bunun tersi gibi sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…