- 30 Aralık 2009
- 24.097
- 97.669
- 1.123
- Konu Sahibi eferolum09096666
-
BENIMDE NABZIM YUKSELDI PIYASADA BI ERKEK O MU CANIM
face ne la, facebook o
eee küçükken düşüp kafasını sehbaya vurduğunda sehbayı "ah" yaparak suçlayan bebecikler, büyüdüğünde ihanetin sebebi olarak da face(book)'u görür tabi..
teknolojiye hayır, dumanla haberleşelim.. hatta haberleşmeyelim banane sizden ya
bu arada haddinden fazla yakışıklı nedir yaw, biblo bebek mi? Barbie'nin Ken'i mi?
Erkek güzeli sefil bilo bekliyorum bu işin sonundajlb.eganll.kgeansflgnjlgrksnjnlgsrjlh,rsg,bo
nasıl yani?
bak
in biz na guzel kafa dagitmak icin boyle bir sitedeyiz face den nefret ettigim icin face im yok olsada onlar gibi olamam ciplak fotolar gel goruselimler bunlari ustun koru ekrandan gorebiliyorum ben ne yapscagimi sasirdim
off abla eşim haddinden fazla yakışıklı ne demektir ya...dogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey var
Yeminle 1 dk önce bunu yazacaktım.Haddinden fazla yakışıklı anlamını bilen varsa beri gelsin.off abla eşim haddinden fazla yakışıklı ne demektir ya...
off abla eşim haddinden fazla yakışıklı ne demektir ya...
benimkide haddini aşmış terbiyesiz çok çirkin hiç ana baba terbiyesi almamış az yakışıklı olaydı ya bunun tersi gibi sanırsamYeminle 1 dk önce bunu yazacaktım.Haddinden fazla yakışıklı anlamını bilen varsa beri gelsin.
Herkesin eşi,sevgilisi kendine yakışıklıdır bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?