nedir bu face

dogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey var

Kocaniz yakisikli mi bilmem ama siz ozgivensizsiniz bu gercek.

bak

in biz na guzel kafa dagitmak icin boyle bir sitedeyiz face den nefret ettigim icin face im yok olsada onlar gibi olamam ciplak fotolar gel goruselimler bunlari ustun koru ekrandan gorebiliyorum ben ne yapscagimi sasirdim

böyle bi durum varsa suç kadınlarda mı senin eşinde mi iyi düşün
istemiyosa engellesin dışarıdan mesaj gelmesini çok zor birşey değil
sen facebooka suç bulacağına git kocana ayar ver
bize de taciz mesajları geliyo ama engelliyoruz bitiyo

ayrıca eşin çok yakışıklıysa ve bunu kaldıramıyosan neden evlendin
daha öncesinde kızların eşine baktığını gözlemlemedin mi
evlendikten sonra mı bakmaya başladılar

senin ciddi anlamda özgüven eksikliğin var
böyle nasıl yaşacaksın ki

merak ettim gerçek bir kadın olmaktan gurur duymak derken ?

standartları nedir bu gerçekliğin..

Tamam şişme bebek degilsiniz ama o tam kadınlık nedir

Altına imzamı atabilirim. Ayrıca, kadınların tek baktığı şey yakışıklılık da değildir.
Hele ki bu zamanda.

Yakışıklılıkda bir + tabi fakat daha çok kişilikle alakalı vicdani bir durum aldatma..
yani faceden bulduğu birini eşine ailesine değişecek kadar zayıf biriyse eşiniz
olabilir ama bence konuşarak hatta rajatsızlığınızı sert ve kesin dille ifade ederek
durumu toparlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

bence kendisi de bi adres alıp denesin bakalım eşi konuşuyo mu yoksa direk siliyo mu
açık saçık foto da gönderir olmadı
yoksa konu sahibi kendini yiyip bitirir bu bu şüpheyle

Suphe falan yok simon adam gayet de konusuyomus kadinlarla. Ama face olmasa kadinlar yaklasmasa bizim oglan sutten cikmis ak kasik. Hayir gorunce neden esine kizmamis da burda gelmis kadinlara laf ediyor. Esine laf edemiyor hala. Adam da yuzsuzluge vurmus saklamiyor bile.

Kadincagiz gercek kadinim diye gurur duyuyor da esi adam degil onu ne yapicak acaba..

bak

in biz na guzel kafa dagitmak icin boyle bir sitedeyiz face den nefret ettigim icin face im yok olsada onlar gibi olamam ciplak fotolar gel goruselimler bunlari ustun koru ekrandan gorebiliyorum ben ne yapscagimi sasirdim
Gerçek kadınım diye kendizle gurur duymaktan vazgeçmekle işe başlayın. Madem eşinizin kadınlarla iletişim halinde olduğunun farkındasınız ve buna rağmen hiçbirşey sormuyorsanız, eşinizde değilde kadınlarda suç buluyorsanız, aman çok yakışıklı deyip bazı şeyleri göz ardı ediyorsanız üzgünüm kötü haber; siz sadece eşinizin herşeyine göz yuman bir kadınsınız. Ben gurur duyacak birşey göremedim.

hadi ya ben orayı kaçırmışım
adam konuşuyosa neden gidip ağzının payını vermemiş
çok komik gerçekten
dışarıdaki kadınların ahlak bekçiliğini kimse yapamaz sonuçta kocasının tavrı önemli
aldatıldığı halde ağzını açıp tek kelime edemiyo bi de kadınlara ve sosyal ağlara kabahat buluyo
adam karısının öğrendiğini bile bile devam ediyo ve hala el üstünde tutuluyo çok ilginç
konu sahibi adam yakışıklı diye kendini baya ezik ya da yetersiz hissediyo anlaşılan
ben olsam direk boşardım heralde öyle adamı

ayrıca bu durumu kabullenen biri nasıl kadınım diye gurur duyabiliyo onu da anlamadım

Son düzenleme:
Bosama konusunda hadi cok buyuk konusmiyim diyorum. Sonra laf geliyor :) Ama adam gozumun icine baka baka yapamaz ya. Yakalanma korkusu olur. Bu direk kadinin tavriyla ilgili iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…