- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi eferolum09096666
-
dogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey var
bak
in biz na guzel kafa dagitmak icin boyle bir sitedeyiz face den nefret ettigim icin face im yok olsada onlar gibi olamam ciplak fotolar gel goruselimler bunlari ustun koru ekrandan gorebiliyorum ben ne yapscagimi sasirdim
ben face den cok sikayetciyim esim saatlerce bssindan ayrilmiyor cok mrrak ediyorum kimlerle ne konusuyor tabiki ogrenemiyorum artik bazi kadinlarida anlayamiyorumevli dinlemiyorlar yuva yikmak icin ellerinden geleni yapiyorler neden cok merak ediyorum kendi kadinligimdan utaniyorum ve ayrica kadi gercek bir kadin oldugum icin gurur duyuyorum ne olur bitsin artik bu face yuva yikmak icin degil bunu anlasinlar ya lutfen bu sorunu kafamdan bir turlu atamiyorum yardim efin esim bana karsi soguk degil ama ben bu durumdan cok rahatsixim
Yakışıklı mı kocan? Önemli olan bu..akşamları eşimde facebookta ara ara zaman geçiriyorbeni aldatıyormu yaniiiiiiiiiiiii
Esin kadinlara evli oldugunu soyluyo mu acaba?
merak ettim gerçek bir kadın olmaktan gurur duymak derken ?
standartları nedir bu gerçekliğin..
Tamam şişme bebek degilsiniz ama o tam kadınlık nedir
Haddinden fazla yakışıklıysa olabilir bacımakşamları eşimde facebookta ara ara zaman geçiriyorbeni aldatıyormu yaniiiiiiiiiiiii
Altına imzamı atabilirim. Ayrıca, kadınların tek baktığı şey yakışıklılık da değildir.Kuzguna yavrusu anka görünürmüş
Özgüveniniz yok sorun bu
Adam aldatacaksa face gerekli değil
Her yerde iyiler ve kötüler var ancak tüm kadınları kocanızın peşinde olmakla suçlamanız paranoya
Kocanız size yakışıklı gelebilir ama herkes onun için sırada beklemiyor emin olun, kendinize güveninizi geliştirin
Tiple karın doymuyor bibimHaddinden fazla yakışıklıysa olabilir bacım
bence kendisi de bi adres alıp denesin bakalım eşi konuşuyo mu yoksa direk siliyo mu
açık saçık foto da gönderir olmadı
yoksa konu sahibi kendini yiyip bitirir bu bu şüpheyle
Gerçek kadınım diye kendizle gurur duymaktan vazgeçmekle işe başlayın. Madem eşinizin kadınlarla iletişim halinde olduğunun farkındasınız ve buna rağmen hiçbirşey sormuyorsanız, eşinizde değilde kadınlarda suç buluyorsanız, aman çok yakışıklı deyip bazı şeyleri göz ardı ediyorsanız üzgünüm kötü haber; siz sadece eşinizin herşeyine göz yuman bir kadınsınız. Ben gurur duyacak birşey göremedim.bak
in biz na guzel kafa dagitmak icin boyle bir sitedeyiz face den nefret ettigim icin face im yok olsada onlar gibi olamam ciplak fotolar gel goruselimler bunlari ustun koru ekrandan gorebiliyorum ben ne yapscagimi sasirdim
Suphe falan yok simon adam gayet de konusuyomus kadinlarla. Ama face olmasa kadinlar yaklasmasa bizim oglan sutten cikmis ak kasik. Hayir gorunce neden esine kizmamis da burda gelmis kadinlara laf ediyor. Esine laf edemiyor hala. Adam da yuzsuzluge vurmus saklamiyor bile.
Kadincagiz gercek kadinim diye gurur duyuyor da esi adam degil onu ne yapicak acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?