• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu facebook çılgınlığı?

Kullanmayı bilmediğinden degil ki :)

Açıp bakmaz, merak etmez yani :)
Hatta saçma bulur :)

ortak nokta 2 :)

1- ruhum

2-facebook u saçma bulmak

eşine aynen katılıyorum,bende gereksiz bulanlardanım..evet hesabım var ama kullanıyor muyum dersen,hayır :)

eskiden bu tip olaylar yoktu..şimdi herşey faceye bağlı.kavgalar bile onun üzerinden yapılır oldu..laf vurmalar artık duvarına yazı yazarak yapılıyor..o da olmadı özlü 1-2 söz yazıyorsun tamam..kişinin yüzüne söyleyemediklerini arkasından onun bunun özlü sözleriyle ifade etmeye çalışıyorsun..

komik değil mi sizce?

eskiden kavgalar bile daha güzeldi,birbirimizin yüzüne bakarak kavga ediyorduk :)

Bizim insanımız kullanmasını bilmiyor.Sitenin amacını tamamen saptırıyorlar.Benimde var ama ben arkadaşlarımla iletişimimi sağlıyorum oradan herkesin kontörü olmuyor,oradan mesajlaşıyoruz veya hocalarımıza bile oradan ulaşabiliyoruz.Güzel ve faydalı,bilgi içerikli sayfalar olabiliyor onları takip ediyorum.Ama bazıları facebooku resmen kız arkadaşı bulma aracı olarak kullanır oldu,ilişkilerinde az bir tartışma olsa ilişki durumunu yok yapıp bir saat sonra tekrar var yapanı mı ararsın,durumumu beğenir misin diyeni mi ararsın her türlüsü var.Kullanmayı bildiğinde sorun yok ama ne yazık ki çoğu insanda amacını saptırarak kullanıyor.

Facebook,msn,ısq hatta(eskiler bilir)bilumum chat siteleri yine o çatırdamaya müsait evlilikleri sallandıracaktı.
İşin sadece aldatma vs. boyutuda değil sadece...benim kuzenimin eşiyle en büyük kavgaları hemen her gece çiftlik oyunundan oluyordu.
Sosyal hayatını sekteye uğratmayacak mesela internet.
Bişeyin bokunu çıkarmayacaksın çok kaba tabiriyle,sonra işler sarpa sarınca suçlu face demek kolay.

Bizim hesabımız yok.Olsaydı dozunu bilirdik eminim ama,aramak ve bulunmak istememeyi tercih ettik beraber.:34:

ortak nokta 2 :)

1- ruhum

2-facebook u saçma bulmak

eşine aynen katılıyorum,bende gereksiz bulanlardanım..evet hesabım var ama kullanıyor muyum dersen,hayır :)

eskiden bu tip olaylar yoktu..şimdi herşey faceye bağlı.kavgalar bile onun üzerinden yapılır oldu..laf vurmalar artık duvarına yazı yazarak yapılıyor..o da olmadı özlü 1-2 söz yazıyorsun tamam..kişinin yüzüne söyleyemediklerini arkasından onun bunun özlü sözleriyle ifade etmeye çalışıyorsun..

komik değil mi sizce?

eskiden kavgalar bile daha güzeldi,birbirimizin yüzüne bakarak kavga ediyorduk :)

1- Ruhum deme bir tuhaf oluyorum :1:

2- Bunu yapanlar yine facebooku laf sokma amaçlı, araç olarak kullanan,
yüzüne gelince dimagı tutulan, iki yüzlülük özlerine işlemiş insanlardır...

3- Ben de bir genelleme yapayım o zaman,
erkeklerin çogu facebooku aldatmak amacıyla, kadınların da azımsanmayacak kadarı
senin dediğin amaçla kullanıyor,
yine belirteyim ARAÇ olarak...

Yani kim ne için kullanırsa kullansın, sonuç degişmiyor,
Facebook sadece bir ARAÇ...

Pek azı da amacına uygun kullanıyor :)

Aslında tüm bunlara ragmen facebook insanların gerçek yüzünü ortaya çıkaran bir ARAÇ :)

Son düzenleme:
Alakasız olacak ama 1 saatir hem telefondan hem bilgisayardan tüm sitelere girebiliyorum ama Facebook a giremiyorum neden acaba

1- Ruhum deme bir tuhaf oluyorum :1:

2- Bunu yapanlar yine facebooku laf sokma amaçlı, araç olarak kullanan,
yüzüne gelince dimagı tutulan, iki yüzlülük özlerine işlemiş insanlardır...

3- Ben de bir genelleme yapayım o zaman,
erkeklerin çogu facebooku aldatmak amacıyla, kadınların da azımsanmayacak kadarı
senin dediğin amaçla kullanıyor,
yine belirteyim ARAÇ olarak...

Yani kim ne için kullanırsa kullansın, sonuç degişmiyor,
Facebook sadece bir ARAÇ...

Pek azı da amacına uygun kullanıyor :)

biz neyi doğru kullanmayı başardık ki zaten...

face aslında araç olmalı amaç değil ..ama bizde öyle mi? adam tuvalete gitse yazacak nerdeyse :)

ama burda açılan konuların bir çocuğunun face ile ilgili olduğunu görünce bir garip oluyor insan..

gelinine faceden laf vuran,tehidit eden kaynanalar vardı ya :))

Ben face booku albüm niyetine kullanıyorum genelde...Bir de eski arkadaşlarıma ulaşmak için...Bazan hoşuma giden sözleri paylaştığım da oluyor... Ummadığım kişilerin alındığı oluyor...Sanki onlara laf çarpmak istemişim gibi algılayanlar oluyordu bir ara..:1:

Eşimle aramızda hiç bir soruna yol açmadı şimdiye dek....

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook'un canı cehenneme kapattım bugün kurtuldum :47:
Bazıları sırf ego tatmini için kullanıyor sinir oluyorum

Ben face booku albüm niyetine kullanıyorum genelde...Bazan hoşuma giden sözleri paylaştığımda oluyor... Ummadığım kişilerin alındığı oluyor...Sanki onlara laf çarpmak istemişim gibi algılayanlar oluyordu bir ara..:1:

Eee Yarası Varsa Gocunması Kaçınılmaz Oluyor.. :27:

Ben face booku albüm niyetine kullanıyorum genelde...Bir de eski arkadaşlarıma ulaşmak için...Bazan hoşuma giden sözleri paylaştığım da oluyor... Ummadığım kişilerin alındığı oluyor...Sanki onlara laf çarpmak istemişim gibi algılayanlar oluyordu bir ara..:1:

Eşimle aramızda hiç bir soruna yol açmadı şimdiye dek....

bende senin miniklerini takip ediyorum faceten.maaşallah çok tatlılar:16:

bende birgün birşey paylaşmıştım facebookta görümcem üstüne alınmış küsmüş kayınvalideme anlatmış falan haberim yok:9: ama gerçektende ona çarpmıştım lafları:32:

Ben de ilk gönderdiğim kreşteki öğretmene laf çarpmıştım..Bak onu inkar edemem..Haketmişti ama fazlasıyla.....:19: Çocuk ayırıyordu çünkü...Sordum,inkar ediyordu sürekli....

Ben seviyorum ama bana küsmemiş :)

ben seni seviyorum :)

faceyi de seviyorum :)

ama onu başka amaçlarla kullananları,kötü emellerine alet edenleri sevmiyorum..

hele de hayatının odak noktası haline getirip bu yüzden sevgilisiyle tartışan,yuvasını yıkan,vb..şeyler yapan insanları anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Bi çok arkadaş sorun facebookda değil diye düşünüyor ama burda facebook yüzünden çok konular açıldı şimdiyse kimse toz kondurmuyor. :53:

bizim önceden şifrelerimiz birbirimizde vardı arada girip bakardık birbirimizin hesabına, sonra abarttık işi..
o benim hesabıma girip erkeklerin yorumlarını silmeye başladı ben onun hesabına girip sevmediğim kişileri sildim..
ikimizde birbirimize bişey demezdik ama sonuçta bu yapılanda o kadar saçmaydı ki hala nasıl yapmışım derim (o der mi bilmiyorum :1:)
hatta onun arkadaşlarından bazıları direk küfürle sohbete girerdi.. e adam nerden bilsin ki ben varım orda.. bide o adama kızardık ikimiz :9:
şimdi şifrelerimiz birbirimizde yok.. istemiyoruzda.. en sağlıklısı bu bence.. evlenince belki arada bakarız.. ki zaten büyük ihtimal aynı pcden gireriz o zaman kayıtlı olur..
ama ona da gerek yok.. belki o an işimiz düşünce bakarız diye düşünüyorum..

Back
X