Nedir bu kayınvalide

Kayınpeder malesef seneler önce vefat etmiş kendisine erkek arkadaşım bakıyor kv beni sevicekmi bilmiyorum normalde herkes beni seviyor ama dur bakalım 🙂
Yani hevesini kırmak istemem ama koşarak uzaklaş tabi insan yaşamadan bilemiyorum benimki tek oğlu kocasıda var ama oğluyla aşk yaşıyor. Altı aylık bebeğimle boşanmaya karar verdim kocamdan ds soğudum. Bebeğim bana allahın hediyesi ama artık kendi yoluma bakacağım kaynana çekemem hele oğlunu kıskanan manyak aslaa e tabi buna izin veren eşte dovunsun dursun yuvam nasıl dağıldı diye. Bu arada kocası yaşayan bir kv de de manyak cikabilir bu işler şans işi

Olay kaynana, görümce, zart zort değil.
Koca.
Iş kocada bitiyor.
Benim karım bu, saygı duyacaksınız'ı hissettirecek adamla evlenin.
Ha adam bu diye de ortada padişah gibi gezmeyeceksin ki oklar sana dönmesin.
O zaman güllük o zaman gülistanlık.

Benim kv dünya iyisidir. Gerçekten severim. Diğer gelin adaylarına bile kök söktürüyor çünkü diğer oğulları sessiz sakin tipler, eşim evin büyüğü ve heyheylisi. Ki ben kayın ailemle çok zıt durumdayım, kimseye ne bir şey derim ne bana bir şey derler.

Bemim kv çok iyi değil lakin bende melek değilim
Herşey biryerde karşılığını bulur
Bunu bu kadar net konuşanda az olur
Sana bir tavsiye
Zaten biri ben böyle iyiyim böyle meleğim bana bu kadar haksızlık yapılıyor diyorsa
Ya salaktır yada yalancı
Biçare kişinin derdini bile anlatacak potansiyeli yoktur

Genelde benim gözlemlediğim iyi kvye kötü gelin
Kötü kvye iyi gelin düşüyor :)
İstisnalar vardır elbette
Bende KKyı senelerdir okurum KV diyince FBI denmişcesine geriliyorum örgüt gibi :KK53:
Benim kayınvalidem iyidir. Kötü ben mi oluyorum bu durumda? :KK62::KK53:

Bence insanlar yerini ve sınırlarini bilse ortada sorun pek cikmiyor. Ufak tefek seyleri görmezden geliyorumda. Bizim kayinvalidemle saygi cercevesinde iyi bir iliskimiz var diyebilirim. Ne ben onu sıkıyorum, nede o beni. Bizi yemege cagirsa ve ben "anne isim var, simdi gelemem" desem bunu sorun etmez. Baskalari küsmeye firsat bilir hemen. Biraz yapi meselesi. Hemen olumsuz düsünmeyin yani.

Bekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Kendi evin icinde bile anneyle insan ne kadar tartisiyo yeri geliyo o disardan biri sonucts sizi cok iyi tanimaz etmez sizde ayni sekilde onu ben oyle dusundugumden pek sorun yasamadim

Bekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Burası her yaşadığın mutluluğu paylaşma yeri değil ki evet paylaşanlar var ama genelde insanlar sorunlarına çözüm arıyolar.
Ayrıca siz ne kadar iyi olursanız olun ne kadar anlayışlı olursanız olun sorun her zaman çıkar

Mesafeyi ayarlayacaksınız , kendinizi ezdirmeyeceksiniz.
Eşiniz sizi sevecek
Size ayrı annesine ayrı saygı duyacak vs.
O zaman sorun yaşamazsınız.

ay bu konunu okudum diğer konundan sonra, çok uzuldum kötusune duşmuşsun demek ki. sorunsuz birine benziyodun... Hayırlısı olsun inşallah senin için.
Kızımız yaşayarak öğrendi herşeyi!! "Sen iyi olunca herkes de sana karşı iyi olur" tezinin günlük hayatta pek doğru bir çıkarım olmadığını ,bazı insanların gerçekten kötü olabildiğini ve sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket ettikleri için "dönemsel iyiliklerinin olabildiğini" üzücü bir şekilde gördü.

Burası her yaşadığın mutluluğu paylaşma yeri değil ki evet paylaşanlar var ama genelde insanlar sorunlarına çözüm arıyolar.
Ayrıca siz ne kadar iyi olursanız olun ne kadar anlayışlı olursanız olun sorun her zaman çıkar
Konu sahibi arkadaşımızın bu geçmiş konusunun canlanma nedeni şu an tam da bu konuda sorunlar yaşıyor olması

Genelde ma.l oluyorlar cocuklari saygısız ama kendileri sizden herkese saygı duymanızı bekleyen mallar topluluğu oluyor . Ara bozmak için cabalayip olmayınca deliren insan dışı varlıklar

Buraya tabii ki derdi olan insanlar konu açıp fikir alıyor. Problemsiz insanların hikayelerini bu yüzden görme oranınız daha düşük olur. Ben ikisinden de memnunum sağ olsunlar.

Back
X