- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi iremcikkkk
-
bunu böyle sınırlandıramazsın, evet gerçekten polis, asker hayranı olan kızlar var, ama sırf mesleğinden ötürü nefret eden insanlar daha çok. o yüzden bence takılma, ha bide vizyon, üni mezununa kadar gelmiş muhabbet. evet polislerin içinde gerçtekten vizyonsuzlar var, ama öylede vizyonlular var aklın almaz
ay çok saçma konu bu
ya dedim ya saçma konu, sanki her meslekte 4*4 lük insan var, sadece vizyonsuzlar polis gibi, tacizci öğretmenmi ararsın, hırsız müdürmüVizyonsuz olan her meslekte var yalnız.
Her memleketin iyisi kötüsü vara gidecek konu az kaldı :)
Oruçtan bunlar hep oruçtan :)
AhahahaÇok vizyonlu insan limon satar polis olmaz bence. Son yıllarda gördük.
Ahahaha
Ayakta alkışliyorum sizi..kesinlikle doğru
Sloganı bile var. Polis simit sat, onurlu yaşa diye.
Bi de genelde eğitimsizler polis oluyor.
yok öyle bi genelleme yanlış, geneli eğitimliler, eğitimsizler az şuan.Ahahaha
Ayakta alkışliyorum sizi..kesinlikle doğru
Sloganı bile var. Polis simit sat, onurlu yaşa diye.
Bi de genelde eğitimsizler polis oluyor.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben de eğitim fakültesi öğrencisiyim. Atanma durumlarının sıkıntılı olmasının, bizim kültür durumumuzla hiçbir alakası yok. Tamamen politik ve ekonomik tabanlı bir meseledir bu. Kültürümüz düşük diye atanamıyor değiliz, 80 küsür puanla atanamayanlar oldu. Çünkü kadro az, talep çok.Çok vizyonlu insan limon satar polis olmaz bence. Son yıllarda gördük.
bak şimdi şubede kocam filolog, biri tarih öğretmeni, biri matematik, kimyager falanda varÇok saçmaladınız ama cidden.
Yıllardır eğitim fakültesi mezunlarından polis alınıyor.
Artık egm teşkilatının yarısından fazlası lisans mezunu haberiniz var mı?
Eğitimsizden kastınız nedir tam olarak?
Polis eşi olarak ben de bu mesleği sevmiyorum.
Bugünkü aklımla polisle ya da askerle evlenmezdim ama sebebi zor şartlarda
çalışıyor olmaları ve evlilik hayatlarının bundan olumsuz etkilenmesi.
Asıl sizin gibilerin yorumları bana çok eğitimden uzak göründü kusura bakmayın.
Bana göre de siz sacmaliyorsunuz. Boğaziçi, ODTÜ kazanabilecek ya da doktor olabilecek kapasitede hiç bir insan polis olmaz.Çok saçmaladınız ama cidden.
Yıllardır eğitim fakültesi mezunlarından polis alınıyor.
Artık egm teşkilatının yarısından fazlası lisans mezunu haberiniz var mı?
Eğitimsizden kastınız nedir tam olarak?
Polis eşi olarak ben de bu mesleği sevmiyorum.
Bugünkü aklımla polisle ya da askerle evlenmezdim ama sebebi zor şartlarda
çalışıyor olmaları ve evlilik hayatlarının bundan olumsuz etkilenmesi.
Asıl sizin gibilerin yorumları bana çok eğitimden uzak göründü kusura bakmayın.
istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı kabulünüzmüdür :))Bana göre de siz sacmaliyorsunuz. Boğaziçi, ODTÜ kazanabilecek ya da doktor olabilecek kapasitede hiç bir insan polis olmaz.
Yeniler işsizlik riski nedeniyle 4 yıllık uyduruk okullardan mezun olanlardan seçiliyor olabilir ama hâlâ polis camiasinin ortalamasını alsak, eğitim ve kapasite yerlerde çıkar.
Yazık etmiş kendisine derim. Güzelim okulu bitir, polis ol, yazık. İşsiz kaldı diyedir kesin. İş garantisi yok o okulun diyedir.istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı kabulünüzmüdür :))
Adam üniversite mezunu iş bulamamış diye vizyonu, eğitimi, kültürü vasat mı oluyor? Ben size katılmıyorum. İşsiz üniversite mezunlarının atanması polis kalitesini arttırdı bence. Asıl eskiden çok eğitimsiz insanlar varmış emniyette, şimdi öyle değil.
ama diyorum ya bu mesleğe gönül verdi eşim, yoksa kpss, yds puanları tavan istediği yere atanabilir, ki onların şube komple böyle o yüzden eğitimsiz, vizyonsuz gibi yakıştırmalar genellemeler biraz yanlış sanki.Yazık etmiş kendisine derim. Güzelim okulu bitir, polis ol, yazık.
Böyleleri çok az ama.
Ayrıca o okulu okumak isteyen birine de engel olmuş. Zottirik bi okul okusaydi da polis olabilirdi sonuçta..
yok öyle bi genelleme yanlış, geneli eğitimliler, eğitimsizler az şuan.
Bana göre de siz sacmaliyorsunuz. Boğaziçi, ODTÜ kazanabilecek ya da doktor olabilecek kapasitede hiç bir insan polis olmaz.
Yeniler işsizlik riski nedeniyle 4 yıllık uyduruk okullardan mezun olanlardan seçiliyor olabilir ama hâlâ polis camiasinin ortalamasını alsak, eğitim ve kapasite yerlerde çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?