Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Yaaa bırak Allah aşkına.
Hee çok yakışıklı seninki üstüne etiket koy kocaman yaz O BENİM diye.
Tövbe tövbe :)

bunu böyle sınırlandıramazsın, evet gerçekten polis, asker hayranı olan kızlar var, ama sırf mesleğinden ötürü nefret eden insanlar daha çok. o yüzden bence takılma, ha bide vizyon, üni mezununa kadar gelmiş muhabbet. evet polislerin içinde gerçtekten vizyonsuzlar var, ama öylede vizyonlular var aklın almaz

ay çok saçma konu bu

Vizyonsuz olan her meslekte var yalnız.
Her memleketin iyisi kötüsü vara gidecek konu az kaldı :)

Oruçtan bunlar hep oruçtan :)

Vizyonsuz olan her meslekte var yalnız.
Her memleketin iyisi kötüsü vara gidecek konu az kaldı :)

Oruçtan bunlar hep oruçtan :)
ya dedim ya saçma konu, sanki her meslekte 4*4 lük insan var, sadece vizyonsuzlar polis gibi, tacizci öğretmenmi ararsın, hırsız müdürmü insanlar böyle insanlar :)

Ahahaha
Ayakta alkışliyorum sizi..kesinlikle doğru

Sloganı bile var. Polis simit sat, onurlu yaşa diye.

Bi de genelde eğitimsizler polis oluyor.

Çok saçmaladınız ama cidden.

Yıllardır eğitim fakültesi mezunlarından polis alınıyor.
Artık egm teşkilatının yarısından fazlası lisans mezunu haberiniz var mı?
Eğitimsizden kastınız nedir tam olarak?

Polis eşi olarak ben de bu mesleği sevmiyorum.
Bugünkü aklımla polisle ya da askerle evlenmezdim ama sebebi zor şartlarda
çalışıyor olmaları ve evlilik hayatlarının bundan olumsuz etkilenmesi.

Asıl sizin gibilerin yorumları bana çok eğitimden uzak göründü kusura bakmayın.

Benim sevgilimde operasyoncu uçak operasyonu yapıyor ve özel jet ve jilet gibi takım elbise giyiyor. Bence bu seninle alakalı bir şey kendine olan güveninle. İnsanları böyle sınırlandıramazsın. Bak bende hostes üniforması giyiyorum erkeklerin çoğu bana bakmıyor aynı zamanda erkek arkadaşımada bayanlar bakmıyor. Bu etrafına yaydığın enerji alakalı bir şey. Biz havacılar deriz %80 nimiz için yollu derler ama hep bir %20 lik kısım vardır. Ayrıca hepinize gülüyorum demen komik çünkü bu konuya gülseydin böyle dert edinmezdin

Çok vizyonlu insan limon satar polis olmaz bence. Son yıllarda gördük.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben de eğitim fakültesi öğrencisiyim. Atanma durumlarının sıkıntılı olmasının, bizim kültür durumumuzla hiçbir alakası yok. Tamamen politik ve ekonomik tabanlı bir meseledir bu. Kültürümüz düşük diye atanamıyor değiliz, 80 küsür puanla atanamayanlar oldu. Çünkü kadro az, talep çok.
Pazarda limon satmakla da olacak iş değil, meyve sebze pazarlama durumları son 1 yıldır ne durumda hiç söylemeyelim madem. Hele şu ortamda kimse 3 bin maaşa polis olayım diye can atmaz. Ne kadar tehlikeli bir meslek oldu, kaç tane şehit çıktı. Peki bu insanlar neden tercih ediyor bu mesleği? E tabi ki ekmek parası yüzünden.
Yarın atanamasam ben tercih eder miyim? Bilemiyorum, belki yani.

bak şimdi şubede kocam filolog, biri tarih öğretmeni, biri matematik, kimyager falanda var bu benim bildiğim tek şube :))
çoğuda bu mesleğe gönül verenler, atanamadıkları için değil yani. neyse ay girmicektim ben bu konuya ya

Bana göre de siz sacmaliyorsunuz. Boğaziçi, ODTÜ kazanabilecek ya da doktor olabilecek kapasitede hiç bir insan polis olmaz.

Yeniler işsizlik riski nedeniyle 4 yıllık uyduruk okullardan mezun olanlardan seçiliyor olabilir ama hâlâ polis camiasinin ortalamasını alsak, eğitim ve kapasite yerlerde çıkar.

istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı kabulünüzmüdür :))

istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı kabulünüzmüdür :))
Yazık etmiş kendisine derim. Güzelim okulu bitir, polis ol, yazık. İşsiz kaldı diyedir kesin. İş garantisi yok o okulun diyedir.

Böyle polisler çok az ama.

Ayrıca o okulu okumak isteyen birine de engel olmuş. Zottirik bi okul okusaydi da polis olabilirdi sonuçta..

Ben böyle düşünmüyorum. Üniversite mezunlarının kalitesi zaten bundan 30 yıl önceki lise mezunlarından aşağıda. Doğru düzgün üniversiteye gidemeyen şöyle kendini yetiştirmeyen insanlar işsiz kalıyor. 16 yaşımda polis tacizine uğradım ben sokakta.

Yazık etmiş kendisine derim. Güzelim okulu bitir, polis ol, yazık.

Böyleleri çok az ama.

Ayrıca o okulu okumak isteyen birine de engel olmuş. Zottirik bi okul okusaydi da polis olabilirdi sonuçta..
ama diyorum ya bu mesleğe gönül verdi eşim, yoksa kpss, yds puanları tavan istediği yere atanabilir, ki onların şube komple böyle o yüzden eğitimsiz, vizyonsuz gibi yakıştırmalar genellemeler biraz yanlış sanki.

yok öyle bi genelleme yanlış, geneli eğitimliler, eğitimsizler az şuan.

nasil oyle oluyor o? butun egitimsiz vasifsiz polisler nereye gitti işten mi attilar yerlerine sozde kiytirik okul okumuslari getirdiler? kiytirik okul okumasa polis olmaz. zaten biraz vicdani biraz onuru olan biraz insanligi olan insan gidip de polis olmaz. bu gozler yaşananlari olup bitenleri kaldiramayip onuruyla istifa edenleri de gördü gezide. hah işte hani bir yalaka futbolcu var ya "polis candir" diye foto paylaşti. o polisler gerçekten can olan onlardir. gidip milletin gozunu cikartan kör eden sakat birakan ölduren zehirli gaz sikan polis can man değildir. böyle yunus munus uniformali polis asker gorunce dibi düşen salaklar da zaten onlara layiklar

Siz ne mezunusunuz pardon?

Boğaziçi, Odtü mezunu gerizekalı çok tanıdım da ben.

Üniversite adı ile olmuyor eğitim.

Görümcem Diş hekimliğinden yeni mezun oldu benim gözümde zerre değeri yok.
Çünkü ince düşünceden, insanlıktan haberi yok.

İnsanları neye göre sınıflandırıyorsunuz, değer veriyorsunuz hiç ama hiç anlamadım.

Güle güle kullanın güzel kafanızı.

Uniformayla kalsa iyi be bacim...
Gecen esimle marketteyiz takim elbiseliydi kendisi...
Yaninda karisi yani ben ola ola bi bayan resmen yazdi adama ya...
Nereye gitsek oraya geldi esim ne alsa ayni seylerden aldi vs.
Esimin gozlerini takip ettim kadinin suratina bile bakmadi ...
Bi baksaydi orda ikisinide paralar cikardim herhalde
Ben varken oyle peki yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…