Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Sizdeki algida secicilik olabilir bu belki de size denk gelmedir.
Misal su yasima kadar tanisma tekliflerinde kendisini gorsem de gormesem de tek reddettigim kisi polis ve askerlerdi.Cevremde bir tane de arkadasim yok ki polis ve asker yani "uniforma" sevsin.Belki de yaşla alakali.Yasiniz kucuk belli.O zaman karsinizdaki bir farkli gorunuyorsa artik :)

Adam üniversite mezunu iş bulamamış diye vizyonu, eğitimi, kültürü vasat mı oluyor? Ben size katılmıyorum. İşsiz üniversite mezunlarının atanması polis kalitesini arttırdı bence. Asıl eskiden çok eğitimsiz insanlar varmış emniyette, şimdi öyle değil.

Sevgilinizi hayatınizin merkezinden çıkartın derim.

Sen abartmadıgını soyluyosun ama buraya gelıp konu acıyosun demekkı bu senın ıcın bır dert olmuş.Ben ozellıkle yunus polısı oldugu ıcın degıl toplumun her formalıya karsı dıkkatle baktıgını dusunuyorum kız erkek karısık ,mesela sokakta doktor da gorsek formayla polıste gorsek hepımız donup bakıyoruz ama dedıgın gıbı genc kızlarında dıkkatını cekıyor oyle formalı falan gorunce ama sevgılınız bakmıyorsa onunda hosuna gıtmıyorsa bu durum sız bunu dıllendırıp onunda aklına sokmayın kı her bakana oda bakmasın.Ayrıca onun meslegı buysa madem sızde alısacaksınız bu duruma adres sormaya gıden de olur bahaneyle bılmem ne yapanda ,ustune atlayacak halınız yok ya

Polis üniformalı birini görünce kafamı çevirip bakmıyorum bile anca trafik çevirmesinde falan diyaloğa girerim. Siz de bu kadar abartmayın bence, yoksa kıvanç tatlıtuğ un eşi falan kafayı yerdi kıskançlıktan

forma meraki oyle disarsa kalir. yarin Şark goreviydi ek goreviydi amir baskisiydi işin içine girince forma falan görmez insanin gözü.

Valla bence siz de bu durumdan gururlanıyosunuz sanırım yorumlarınızdan onu okudum.Ama dedikleri gibi büyüyünce geçer canım sen telaş yapma hiç

Alnına 3 yıllık sevgilim var, kızlar bakmayın! diye bi etiket yapıştır.

Kusura bakma da acaba senin sevgilin de rahat duruyor mu? Hayır sizin gibileri de anlamıyorum :) Neyse Allah gönlünüze göre versin. Mutluluklar.

Yunusların adı çıktığından olabilir.Çünkü genellikle onlarda az değiller...Erkek arkadaşınıza güveniniz tamsa diğer şıkları kafanıza bile takmayın.Sonuçta ne olursa olsun herşey güvende bitiyor.

Eh ama ne yapalım adamlar o üniformanın içinde yakışıklı görünüyolar sen en iyisi sevgilinin yanına bir denizci koy. Denizci üniforması dururken hiçkimse bi daha sevgiline bakmaz

Bir albay kızı olarak üniformalı görünce kaçarım.. Senin bahsettiğin yaş grubu 16-20 aralığı :) sende o civarlardasın bunu bukadar sorun yaptığına göre..
Yunuslar fena değiller seçmece alıyorlar ama polis yani sonuçta.. Bakanlar kadar görünce kaçanlarda var..

Polis milleti bana çok itici gelir mesela....
Özel harekatçı biri aylarca asıldı, bi de telefonumu bulmuş, aradı sordu, ısrar kiyamet, mesleği nedeniyle istemedim.

Ben de kıskanç bir kadınım. Sevgilimin ağzının içine düşecek gibi yaklaşan kadınlara ben de uyuz olurum. Bir kadının kendini küçültmesidir resmen bu. O konuda haklısın.

alnına sevgiim var diye dovme yaptırmadığı sürece bakarlar yani. ne bekliyosunuz?

Hiç sevmem polisleri çok itici egoları var sosyal medyada fotoğraflarına denk geldiğim olmuştur saçma sapan kasıntılar yani ergrn olmadığı müddetçe hiçbir kadın polisler için ayılıp bayılmaz
Üniforma sevdası demişsinde işsiz güçsüz olsa sende bakmazdın o adama

nedir bu buldumcukluk ?
Hahayt buldum sevgiliyi, siz de ancak ciğerci kedisi gibi bakarsınız böyle demek istiyor cınım

Millet bakıyorsa hepsine bakıyor, sırf seninkine özel değil. Demek ki neymiş, keramet üniformadaymış, içindekiyle alakası yokmuş. Senin söylediğinden bu çıkıyor bebeğim. Eh bana göre hakaret sayılır bu ama, sen yakıştırmışsın ne edelim.

Bir de sevgili bulunca, çevrenizi, hemcinslerini bu denli soyutluyorsunuz ya hani? Heh işte evlenseniz de ayrılsanız da bir müddet sonra yalnız kalırsınız. Çünkü kocanın/sevgilinin yeri ayrı, arkadaşın, hemcinsinin yeri ayrı. Bu ayrıma varınca geç oluyor, sonra hep evdeyim, kocam arkadaşlarıyla geziyor sıkılıyorum konuları açılıyor.

Not: Dünya senin etrafında dönmüyor, acilen farkına var bence.

Mesleğim gereği bir sürü pilot arkadaşım var evlenememekten şikayetçi. Hatta birini pilot olunca yıllanmış sevgilisi terk etti ben bu çalışma saatlerine uyamam düzenli hayat istiyorum diye. Tam tersi de hostes arkadaşlar erkeklerin üniforma delisi olduğunu söylüyor

Çok vizyonlu insan limon satar polis olmaz bence. Son yıllarda gördük.

Sanki tüm kk toplanıp senin o muhteşem üniformalı sevgiline asılıyor da had bildirmeye gelmiş gibi... Kendi kendini daha fazla aşağılayamazdın. Ha bir de sanma ki tek seninkinde uniforma var. Merak etme, rütbelilerin arasından gelen de çoktur burda. Ne bu telaşın? Yüz vermedikten sonra kimse bir kez bakmaktan öteye geçemez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…