- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi iremcikkkk
-
Adam üniversite mezunu iş bulamamış diye vizyonu, eğitimi, kültürü vasat mı oluyor? Ben size katılmıyorum. İşsiz üniversite mezunlarının atanması polis kalitesini arttırdı bence. Asıl eskiden çok eğitimsiz insanlar varmış emniyette, şimdi öyle değil.Burda çoğu kişi tam tersi yazmış bak mesela bence de öyle o yüzden bunu dert etme çünkü o durum eskiden belki öyleydi ama artık tam tersi çünkü artık nerde atanamamış öğretmen var, nerde işsiz sapsız tip var polis yapıyorlar, o yüzden çoğunun vizyonu, kültürü, eğitimi vs vs çok vasat otursan iki çift laf edemezsin. Ben artık gördüğümde üzülüyorum. İçlerinde tabi ki bu genellemeye uymayan vardır büyük ihtimal senin sevgilin de o uymayan gruptadir(ne de olsa senin sevgilin) ama o da tipine bakıp anlaşılmaz o sebeple Hala onlara bakan kız varsa onların ayarıdır, mahalle kezbanıdır yani. Üzerine alınma nede olsa sen sevgilini liseden beri tanıyorsun. Kendine güveniyorsan gül geç sevgilin onlara kanarsa onların dengidir zaten.
Sevgilinizi hayatınizin merkezinden çıkartın derim.Arkadaslar 2 yıldır sevgilim var 3e gireceğiz insallah. ailesiyle tanıstım bi babası kaldı o insallah cook ilerde. o da benim annemle tanıstı. kendısı yunus polisi. maşallah yakısıklı da. kızlar hasta gıbı bakıp duruyor. yanı bı gorev oluyo meydana gıdıyolar ınsanlar bakıyor falan bende sınır oluyorum ozellıkle kızlar. bı arkadası anlatmıstı bıkere bı magazaya gıtmıs unıformayla çok güzel karşılamışlar falan ertesi gün sivil gitmiş yüzüne bakan olmamış :) olay bu aslında hem gülünç hem üzücü. nedir bu üniforma sevdası? Çoğunuza gülüyorum biliyor musunuz? Şimdi bi konu açtım ya canım ülkemin bayanları saldırsın hemen ayh evt cnm hrkste snn svglne bakıyo ya .sss sende uniforma sevdalısısın o zaman diyenlerde oldu. Ben sevgilimi forma giymeden önce tanıdım bayanlar orda durun. Erkeğin De kadının da birbirine yiyecek gibi bakması iğrenç saldırmayı birakin. Belli bi yaş aralığı bayanlar seviyor bu tur şeyleri bunu sizde biliyorsunuz.
Hahayt buldum sevgiliyi, siz de ancak ciğerci kedisi gibi bakarsınız böyle demek istiyor cınımnedir bu buldumcukluk ?
nedir bu buldumcukluk ?
anlamadım?
Çok vizyonlu insan limon satar polis olmaz bence. Son yıllarda gördük.Adam üniversite mezunu iş bulamamış diye vizyonu, eğitimi, kültürü vasat mı oluyor? Ben size katılmıyorum. İşsiz üniversite mezunlarının atanması polis kalitesini arttırdı bence. Asıl eskiden çok eğitimsiz insanlar varmış emniyette, şimdi öyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?