• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir bu kv lerin gelinlerden istediği

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Arkadaşlar benim de bir zamanlar epey sorunum oldu kv ile, şimdi alttan alarak yüzüne gülerek rol yaparak idare etmeye çalışıyorum eşimin hatrına, ama etrafımda da çok var, sürekli kv ler gelinlerini kötülüyor. Hatta dün birisi anlattı oğluna "boşan" demiş kadın, çocukları da varmış. Dinledikçe içim fena oldu.

Niye kendimiz gibi olunca kütüyüz, yani kendimiz gibi derken yorgunuz gitmek istemiyoruz ama söyleyemiyoruz gitmezsek kötü oluyoruz kv -kp çağırınca. Nedir bu insanların istediği?

Geçen çağırdılar gene illa gel, dedim kapıdan uğrayayım hiç vaktim yok yorgunum, neyse gittim kp içerde gelmedi kapıya kv "tamam geliyor içeri merak etme" dediğini duydum içeri geçtim mecbur oturdum, sohbet etmek Güleryüz göstermek beğenmediğim ve istemediğim yemeklerini ve tatlılarını yemek zorunda kaldım, oysa evime geçip kahvaltı yapmak, kahvemi içip duşumu alıp yatmak istiyordum çünkü çok yorgundum... Bazılarınız için bunlar dert değil belki ama benim için dert çünkü tüm gün insanlarla uğraştığım gürültülü ortamda çalıştığım stresli sıkıntılı baskılı bir işim var ve akşam olunca tek istediğim evime gidip dinlenmek biraz, burda yazmıştım mesai saatlerim de uzun , ekstra tedavim var derken eve haftanın 3 ünü 9 da gidiyorum, diğer günler 19:30-20 en erken. Dün 22:30 da gittim eve mesela bugün 21 de gideceğim, eşim ayrı yoğun zaten evde yemek bile yiyemiyoruz oturup beraber.

Niye açtım konuyu bilmiyorum ama ne istiyor bu insanlar bizden anlamıyorum bazen.

Zorlamayın kendinizi. Yorgunsunuz çalışıyosunuz dinlenmeniz lazım. Kötü bilirlerse bilsinler. Çok mu dert sanki.. Hem hiçbi türlü yaranamadığımız da aşikar..

Eşiniz bu konuda destekçinizse hiç strese girmeyin. İki haftada bir ya da ayda bir yeter bunca koşturmanın içinde. O da eğer kırmak istemiyosanız. Yoksa canınız ne zaman isterse ne zaman uygun olursanız o zaman gidin..

Gel dediklerinde gitmeyerek işe başla. Sürekli onların gönüllerini eğleyemezsin.

Ben şunu anladım, burada da sürekli okurdum. Mesafe koyacaksın ve sözünü esirgemeyeceksin. Sürekli beklenti, sürekli beklenti. Yok anlamıyorum ne gelin meraklısılar cidden anlamıyorum. Bir yararları yok ama sürekli beklenti. Ay sinir oldum yine. Ben benimkilerden tiksiniyorum o derece ya.

Hiç sorma arkadsm bendede var benimkinde oğlundan kopmaya bir turlu yeni evliyiz napim blmyrm eşime sölyrm brde herseye çok karışır kendisi çene baya var şuan eşimle aram bozuk annesi yüzünden Allahtan evim ayrı o olmasa herhalde daha çok sıkıntı çıkar neymiş her pazar onun oraya gelecekmişiz YÖK ole birşey ben gitmek istemeyrm eşimede dedim biraz yazdım rahatladım ya

Hiç sorma arkadsm bendede var benimkinde oğlundan kopmaya bir turlu yeni evliyiz napim blmyrm eşime sölyrm brde herseye çok karışır kendisi çene baya var şuan eşimle aram bozuk annesi yüzünden Allahtan evim ayrı o olmasa herhalde daha çok sıkıntı çıkar neymiş her pazar onun oraya gelecekmişiz YÖK ole birşey ben gitmek istemeyrm eşimede dedim biraz yazdım rahatladım ya
Ne gideceksin ya bir gitme, iki gitme, gerekirse 50 kere gitme ama pes de etme. Valla sinirleniyorum. Ne gelin meraklısılarmış. Napacaklarsa gelini. Oğulları da kıymete biniyor evlenince. İticiler.

Gel dediklerinde gitmeyerek işe başla. Sürekli onların gönüllerini eğleyemezsin.

Ben şunu anladım, burada da sürekli okurdum. Mesafe koyacaksın ve sözünü esirgemeyeceksin. Sürekli beklenti, sürekli beklenti. Yok anlamıyorum ne gelin meraklısılar cidden anlamıyorum. Bir yararları yok ama sürekli beklenti. Ay sinir oldum yine. Ben benimkilerden tiksiniyorum o derece ya.

Eşimin hatrına gidiyorum çünkü ailemle iyi ol ki bana laf gelmesin modunda, o da arada kalıyor sürekli.

Ne gideceksin ya bir gitme, iki gitme, gerekirse 50 kere gitme ama pes de etme. Valla sinirleniyorum. Ne gelin meraklısılarmış. Napacaklarsa gelini. Oğulları da kıymete biniyor evlenince. İticiler.
Sorma arkadaşım kaynanm boğduğunun hiç farkında değil ama onun istediği gibi olmaz herşey böle karışmaya devamedrrse artk susamam galiba çok bunalttı beni ya

Bence tek amaçları ben istedim mi gelin gelir deyip ego tatmini ve sağa sola hava atmak. Bizimki kapı açıyor "gelin geldi", telefon çalıyor "gelin geldi" millete laf duyurma peşinde. Bir de eşim daha önce nişan atmış, kv yi suçlamış herkes, şimdi herkese ispat peşinde, bakın ben gelinimle ne iyiyim diye göstermeye çalışıyor.

Bence seni geç saatlere kadar kv de oturmak yormuyor, istemedğin şeyleri yapmak yoruyor.
Yapma arkadaşım yapma, yaranamazsın
Evet aynen öyle, inanın sadece eşimin hatrına yapıyorum, annesi her şeyi şikayet ediyor ona çünkü, o da nolur idare edin birbirinizi moduna girdi.

Kv benim yanımda eşime 5 yaşında bebek muamelesi yapıyor sanki bak bu benim oğlum der gibi, görümcem de öyle, ki onun da eşi o ortamda, ne kıymetli oğlun var 35 ine kadar saklamışsın turşusunu kuraydın bari diyesim geliyor :D

İnanılmaz kıskanç, biz oraya gittiğimizde yanyana oturuyormuşuz, orda bile ayrılmıyormuşuz onu bile laf etmiş arkamızdan.

Eşimin hatrına gidiyorum çünkü ailemle iyi ol ki bana laf gelmesin modunda, o da arada kalıyor sürekli.
Kendisi iyi olsun ya. Eşine de tepkini göster. Yorgunluktan ölürken omların gönlünğ eğleyemem. Halim kalmıyor de. Versinler aylık paranı çalışma git onların gönlünü eğle. Bu eşler de tam dayaklık.

Benimki bir kere annesi bizdeyken uykum var ben uyusam sen annemle otursan dedi. Yok yaa dedim, başka derdin var mı? Senin anan sen otur yanında onu mu eğlendircem, kalkıp yattığın an yatarım ben de, uğraşamam yorgunum dedim. Benim mi annem bana mı gelmiş, ALLAH ALLAH. Bir daha diyemez.

arada kalmamak için sizi arada bırakıyo sanki. Eşiniz sizin hatrınız için bi şeylere katlanıyo mu diye sorasım geldi..

Hakkını yiyemem diğer konularda anlayışlı bir eşim var. Bir tek sıkıntımız bu, bunu da eşimin hatrına idare etmeye çalışıyorum.

Kendisi iyi olsun ya. Eşine de tepkini göster. Yorgunluktan ölürken omların gönlünğ eğleyemem. Halim kalmıyor de. Versinler aylık paranı çalışma git onların gönlünü eğle. Bu eşler de tam dayaklık.

Benimki bir kere annesi bizdeyken uykum var ben uyusam sen annemle otursan dedi. Yok yaa dedim, başka derdin var mı? Senin anan sen otur yanında onu mu eğlendircem, kalkıp yattığın an yatarım ben de, uğraşamam yorgunum dedim. Benim mi annem bana mı gelmiş, ALLAH ALLAH. Bir daha diyemez.

Ay yok artık :(

Neyse bu aralar biraz azaldı çağırması etmesi gitgide azalır inşallah.

Bence tek amaçları ben istedim mi gelin gelir deyip ego tatmini ve sağa sola hava atmak. Bizimki kapı açıyor "gelin geldi", telefon çalıyor "gelin geldi" millete laf duyurma peşinde. Bir de eşim daha önce nişan atmış, kv yi suçlamış herkes, şimdi herkese ispat peşinde, bakın ben gelinimle ne iyiyim diye göstermeye çalışıyor.
Aynen katılıyorum.

Ben kayınbabayı sildim o bahaneyle gitmiyorum, kocası evde yokken arada çağırıyor hemen millete küçük gelin burda vs.

Geçenlerde eşime sanki bana gelinlik yapan mı var sanki benim temizliğimi şunu bunu mu yapıyorlar gibi telefonda bir laf etti. Bana bak anan benim yanımda böyle bir şey derse ağzının payını alır dedim. Ben her şeyimi kendim yaptım, hala düğün borcu ödüyorum, elin adamları bile küçük altın taktı bunlar takmadılar el gibi, düğün günü bile kendi erzaklarını benimkine aldırdılar millet ne yiyecek diye. Yüzlerine baktığıma dua etsinler kimse benden gelinlik beklemesin, yıkarım başlarına dedim. Ama bu konuda çok hassasım kadın resmen inada her akşam yemeginde arıyor. Acmıyoruz ard arda arıyor. Bir şey oldu sanıyoruz, napıyorsunuz diyor. Ama az kaldı iyi bir terslencem.

Hakkını yiyemem diğer konularda anlayışlı bir eşim var. Bir tek sıkıntımız bu, bunu da eşimin hatrına idare etmeye çalışıyorum.
ama çok fena saplantılı bi kaynananız var anlattıklarınıza bakılırsa. Bigün canınıza tak eder zaten yeterrrrr deyiverirsiniz siz bile nolduğunuzu anlamadan.. İnşallah iş oraya gelmeden kaynananız kendiliğinden kendi kendini durdurur. Zor işler.. 7 yıl çekmiş biri olarak yazıyorum bunları..

ama çok fena saplantılı bi kaynananız var anlattıklarınıza bakılırsa. Bigün canınıza tak eder zaten yeterrrrr deyiverirsiniz siz bile nolduğunuzu anlamadan.. İnşallah iş oraya gelmeden kaynananız kendiliğinden kendi kendini durdurur. Zor işler.. 7 yıl çekmiş biri olarak yazıyorum bunları..

Evet zaten dedim bunu yaptım da 1 sene konuşmadım gitmedim gelmedim, 1 sene boyunca ne çenesi durdu ne ailemle herkesle bağlantı kurup beni anlatması kendini acındırması, ne annemle kavgası...

1 sene sonunda gittim konuştum, bak biz boşanıyoruz oğlunla diye 180 derece döndü. Şimdi kendince yaranıyor bak yemek yaptım gel, sanki çok güzel yemek yapıyormuş gibi...Geçende yemek olayını da konuştum tatlı pasta yemeyeceğimi, şimdi daha nadir çağırıyor.

Kadın saplantılı ötesi, kimse baş edemiyor. Eşim zaten bıkmış durumda, nolur koz verme şuna dedi. İnanılmaz tiyatrocu, herşeye namazını sokar (dinli imanlıyım modunda) kendini acındırır. Oğlunun her işine koşar yaranmak için. Biz evlendiğimizde hala donlarını anası alıyordu düşünün :)

Back
X