mrb cnm,sinirlenme bak ne güzel gül gibi mesleğin var,yarından tezi yok başlarsın işlemlere.sonra da rahat edersin. bu patron milletinin hepsi böyle.onca iş yaparsın yaranamazsın,hep daha fazlasını isterler,bin kere yaparsın bir kere yapmazsın o gözlerine batar. en ufacık birşeyde tüm yaptıkların emeklerin silinir gider, iş hayatı hep böyle canım malesef
Peki şu an orada ne iş yapıyorsun?
ama bıktım gerçekten
2 yıldan fazla burda çalışıyorum sigorta yapmıyor bana
öğlen yemek vermiyor
yol parası vermiyor
verdiği kuru maaş, onuda burnumdan getirmeye çalışıyor
bunları yapmasının sebebide, sırf üniversiteyi yurtdışında okudum diye
bu işyerinde tek yabancı dili olan benim ( 5 tane yabancı dilim var), tek üniversite mezunu olan benim (her ne kadarda yurt dışında okumuşdam bile), beni ezmeye çalışıyolar ya
ilk okul mezunları karşıma dikiliyor, diğer bütün elemanlar patronun yakınları ve akrabaları.
kül kedisi gibi oldum burda
yüksek öğretim kurumuyla görüştüm
gereken evrakları hazırla ( diploma, ders notlarını ve saatlerini gösterir belgeler, falan) elden veya postaneyle bize gönder dediler.
sanırım anayasa hukuku ve türk hukuk tarihi ne tekrardan derslere girecem, sonra denkliği verecekler.
Sigorta nasıl yapmaz yaa. Öyle bir seçeneği yok ki carrie, haklayalım senin patronu
ben haklıycam zaten onu az kaldı
zaten konuşmuyorum artık onunla, yüzüne bile bakmıyorum
çıkatıp atsın beni!
nedir bu yaa
ne günlere kaldık!...
sigortam yokki.......ne tazminatı
anca çalışma kurumuna yaparsam şikayeti belki olur
ama bende suçlu durumuna düşmeyecem mi, sonuçta çalıştıran kadar çalışanda suçlu...
sizin gibi hukuk okumuş biri 2 yıldır sigortasız çalıssırsa vay halimze ..insan hakkını aramazmı 5 dil biliyorsunuz birde bulunduğunuz ilde iş imkanı yokmu _? .. üzüldüm sizin adınıza burada baya dişli yorumlar yapıyordunuz iş hayatınızda biraz dişli olup hakkınızı alabilseymişsiniz
Carrie, sitedeki yorumlarından ben senin çok güçlü ve akıllı bir insan olduğunu anlamıştım ne olur beni yanıltma lütfen.
Senin gibi 5 dil bilen bir insanı pek çok şirket arayıpta bulamıyor sen ne diye o şirkette bunca haksızlığa katlanıyorsun anlamıyorum. Herşeyden önce şu denkliğini almaya uğraş, ardından da daha şartlarda çalışabileceğin bir iş bak ve kendini harcama lüften.
Bu arada sgk ya bir dilekçe yaz durumu anlat. Şirkete müfettiş gönderiyorlar, ne var ne yok ortaya çıkartıyorlar. Benim bir tanıdığım 3 yıl sigorstasız çalıştı, şikayet etti, avukat tuttu dava açtı, patron önce elinden geleni ardına koyma dedi ama baktı iş aleyhine sonuçlanacak tanıdığımı arayarak anlaşmaya çalıştı bizimki anlaşmadı ve mahkemeyi kazandı, gerçi şu anda dosya yargıtayda 3 yıl oldu hala hakkını alamadı ama olsun alır elbette.
canım sen hangi ildesin başka işmi yok allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?