Rüya Yorumları Nedir bu ruyanin yorumu...

Ruyaniz guzel hayira yorun hayir olsun.
Ben bir yerde okumustum devamli ayni ruyalari gormek hayattaki o konudaki eksiklik hissetteginizin isaretiymis.

Hamilelik sıkıntı demek ama bunun yaninda bolluk bereket diyede yorumlanir fakat sonunda dogumda gordugun icin ben bunu derdinden bi an evvel kurtulacaksin diye yorumlarim

popon açıkta kalmış.
Rüya tabiriyle alakam bu kadar :)
Güzel şeyler olur inş hayra yor hayır olsun kötü rüya gördüğünde kimseye anlatma ve soluna tükür. Bu şeytandır de. Efendimiz öyle yaparmış yani.

Bebek iyi haberdir diye hatırlıyorum

Hamile olabilir misiniz? Ben de rüyamda bebek görmüştüm 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.
Sanirim hamileyim.bugun test yaptim.kan testi yaptircam.ama bu ruyanin ustune buna cok benzer bi ruya daha gordum o nedenle erken hamilelik testi aldim sonuc pozitif...

rüyalar günlük hayattan etkilenmedir genelde.
Bebek istediğim bir dönemde benim de sıklıkla gördüğüm bir rüyaydı.
Fazla takılma bence.

bende rüya görmüşüm o zaman 7 aylık hamileydim.. oğluma..
unutamiyorum.. aklıma geldikçe ağlıyorum..
çokm kolay doğum yapmışım etrafinda beyaz giyimli melekler vardi... gülümsüyordu bende gülümsediim doğurduğum çocuk kırmızı tenliydi.. tombuldu nasıl kolay doğurdum bilmiyorum.. o rüyadan bi kaç gün sora oğlumu kaybettim.. anladim ki beyaz giyimli insanlar melekmişş... tam melek oldu yavrum.. aklıma geliyor

Rabbim insallah yine kismet eder canim.cok uzuldum senin adina.yavrunu melekler almis.cennette o simdi. Orda sefaatcin olcak senin.rabbim size de sabir versin insallah
..

Sanirim hamileyim.bugun test yaptim.kan testi yaptircam.ama bu ruyanin ustune buna cok benzer bi ruya daha gordum o nedenle erken hamilelik testi aldim sonuc pozitif...
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirir inşallah. Ben hep güvenirim ruyalarima sen de güven.

Aklınızda bulunsun, rüya kimseye anlatılmaz. Çünkü kim nasıl yorarsa ona göre gelişir. Kimin içinin fesat olduğunu bilemezsiniz. Rüya sıradan bir şey gibi gelse de gerçekten bu konu önemli.. Rüyalarınızı anlatmayın ve ne görürseniz görün hayra yorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…