- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Koton prenses
-
Hamilelik sıkıntı demek ama bunun yaninda bolluk bereket diyede yorumlanir fakat sonunda dogumda gordugun icin ben bunu derdinden bi an evvel kurtulacaksin diye yorumlarimKizlar belki dert degil konum ama bu ara kendimi hep hamile ve erkek cocugu doguruyo olarak goruyorum.
Gecengun yine kendimi doktorda gordum.normal bi jinekoloji kontrolune gitmis oluyorum.esim ve oglum disarda bekliyo beni.sonra aniden karnimda bebek kimildamasi hissediyorum dogum yaptigimi goruyorum.cok guzel bi erkek bebegim oluyo.bana gulumsuyo.esim geliyo bebegi gorunce hem seviniyo hem sasiriyo ne ara dogurdun ne cabuk oldu diye.cok etkisinde kaldim.cok guzel bi bebekti ...
Var mi bu ruyayi yorumlayabilecek?
Ruyaniz guzel hayira yorun hayir olsun.
Ben bir yerde okumustum devamli ayni ruyalari gormek hayattaki o konudaki eksiklik hissetteginizin isaretiymis.
Siz iyi ortununYa ben devamlı tsunami de boguluyorum :) Acaba eksıklıgım ne kı benım
Siz iyi ortunun
Haha farketmeden kendi yorumunuzla vurmusumBenımde mı popo acıktaValla kalıyodur çift kişilik yorgan zulmu dıye bişey var.......
Haha farketmeden kendi yorumunuzla vurmusumO yorganin olculerini bulanda bi problem var zaten
Yataklar olmasinda yorgan onemli degilHahahah aynen aynen :) Ben zaten artık yavaştan iki tane tek kişiliğe geçmeyi düşünüyorum. Tam bağımsız ve özgür yorganlar düşlüyorum
Kizlar belki dert degil konum ama bu ara kendimi hep hamile ve erkek cocugu doguruyo olarak goruyorum.
Gecengun yine kendimi doktorda gordum.normal bi jinekoloji kontrolune gitmis oluyorum.esim ve oglum disarda bekliyo beni.sonra aniden karnimda bebek kimildamasi hissediyorum dogum yaptigimi goruyorum.cok guzel bi erkek bebegim oluyo.bana gulumsuyo.esim geliyo bebegi gorunce hem seviniyo hem sasiriyo ne ara dogurdun ne cabuk oldu diye.cok etkisinde kaldim.cok guzel bi bebekti ...
Sanirim hamileyim.bugun test yaptim.kan testi yaptircam.ama bu ruyanin ustune buna cok benzer bi ruya daha gordum o nedenle erken hamilelik testi aldim sonuc pozitif...Hamile olabilir misiniz? Ben de rüyamda bebek görmüştüm 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.
rüyalar günlük hayattan etkilenmedir genelde.Kizlar belki dert degil konum ama bu ara kendimi hep hamile ve erkek cocugu doguruyo olarak goruyorum.
Canim hamileymisim zaten bugun ogrendim 2-3 haftalik.kan testi yaptircam bakalim.rüyalar günlük hayattan etkilenmedir genelde.
Bebek istediğim bir dönemde benim de sıklıkla gördüğüm bir rüyaydı.
Fazla takılma bence.
Rabbim insallah yine kismet eder canim.cok uzuldum senin adina.yavrunu melekler almis.cennette o simdi. Orda sefaatcin olcak senin.rabbim size de sabir versin insallahbende rüya görmüşüm o zaman 7 aylık hamileydim.. oğluma..
unutamiyorum.. aklıma geldikçe ağlıyorum..
çokm kolay doğum yapmışım etrafinda beyaz giyimli melekler vardi... gülümsüyordu bende gülümsediim doğurduğum çocuk kırmızı tenliydi.. tombuldu nasıl kolay doğurdum bilmiyorum.. o rüyadan bi kaç gün sora oğlumu kaybettim.. anladim ki beyaz giyimli insanlar melekmişş... tam melek oldu yavrum.. aklıma geliyor
Ben pek itibar etmiyorum internette yazanlara.kendim yorumlarim once.gerci bu ruyami da once kendim yorumlamistim.gordugun bi ruyaa varsa yaz yorumlariz belki.İnternette yazan rüya tabirlerine inanılır mı?
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirir inşallah. Ben hep güvenirim ruyalarima sen de güven.Sanirim hamileyim.bugun test yaptim.kan testi yaptircam.ama bu ruyanin ustune buna cok benzer bi ruya daha gordum o nedenle erken hamilelik testi aldim sonuc pozitif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?